styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015

Gradek, a może polecisz mi jakiś makijaż? Ja się od licbazy tak samo maluję :/ zero polotu, a Ty pewnie wyczytałeś ciekawe rzeczy w tej książce o makijażach : )

dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: odśwież mi działa normalnie

hahaha, mam Cię. Gradek lurkuje wizaż xD
U mnie się niestety nie da, muszę oglądać z innej przeglądarki d83dde25
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: hm... ciekawe dlaczego

Bo mi się podobała
Konto usunięte
Konto usunięte: Gorzej jak ktoś sobie pysk spali, ja akurat eksperymentowałam pierwszy raz robiłam na siostrze

No to ładnie że siostra się zgodziła pewnie jej o skutkach ubocznych nic nie wspomniałaś XD
Konto usunięte
Konto usunięte: A o co teraz Ci chodzi? Naprawdę rozmawiałam z tym przegrywem o literaturze przez telefon i naprawdę z napisałam ten proadnik (na hyde, bo oczywko nie opublikowałam go)

no poradnik to oki ale że przez telefon o literaturze ? trudno mi w to uwierzyć XD no ale oki nie wnikam
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a czo to? pierwsze słyszę Dziwna nazwa.

no najpierw też jakieś kwasy i mikstury na ryj smarują, potem ultradźwiękami coś i to też niby w oczyszczaniu skóry i na pory i wsio niby.Mnie też przeraża słowo kwas ;x sama nigdy bym się nie podjęła do kosmetyczki też się trochę boję w tym celu no ale może się przełamię w końcu mają jakieś certyfikaty i ryja mi nie oszpecą chyba bardziej ;x
Na siostrze powiadasz :| biedna trochę...
Konto usunięte
Konto usunięte: ta 2 gotka to jak z rodziny Adamsów tam taki wujaszek był :D

hahah faktycznie ja nie oglądałam tego znaczy może raz widziałam i to chyba nie do końca, że nie kojarzyłam tego akurat:D
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha. chyba nie jestem kobietą

to było hipotetyczne stwierdzenie d83dde09
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo mi się podobała

książka czy blogerka?
Konto usunięte
Konto usunięte: No to ładnie że siostra się zgodziła pewnie jej o skutkach ubocznych nic nie wspomniałaś XD

Wiedziała. Poza tym to nie jest tak, że ci wyżre skórę do krwi, możesz mieć co najwyżej zaczerwienioną i w najgorszym wypadku po kilku dniach by to zniknęło. Nie narażałabym się ani nikogo na jakieś dalekoidące poważne konsekwencje.
Konto usunięte
Konto usunięte: o poradnik to oki ale że przez telefon o literaturze ? trudno mi w to uwierzyć XD no ale oki nie wnikam

było. zapytaj tego przegrywa jak chcesz na pw.
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Gradek, a może polecisz mi jakiś makijaż? Ja się od licbazy tak samo maluję :/ zero polotu, a Ty pewnie wyczytałeś ciekawe rzeczy w tej książce o makijażach : )

Nic nie wyczytałem bo nie mam tej książki XD A co do makijażu to podsunęłaś mi fajny pomysł zamiast dodawać zdjęcia z ciuchami z szafy to dodawała byś zdjęcia z wyjściowym makijażem różne propozycje twojego autorstwa i nie tylko XD O ile umiesz się jako tako malować bo jak nie to może daruj sobie XD
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: potem ultradźwiękami c

aa to nie wiem jak to działa.
Konto usunięte
Konto usunięte: mają jakieś certyfikaty

To że ktoś ma papiórek nie znaczy, że jest dobrą kosmetyczką... Mojej znajomej fryzjerka zniszczyła włosy dekoloryzacją, więc nie ufałabym ślepo "specjalistom". Jak sama robisz, to masz nad wszystkim kontrolę.
Konto usunięte
Konto usunięte: to było hipotetyczne stwierdzenie

co masz na myśli? mój mózg nie kojarzy już faktów o tej porze
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: hahaha, mam Cię. Gradek lurkuje wizaż xD

mam tam konto ale nie tak jak ty do trolowania XD
Konto usunięte
Konto usunięte: hahah faktycznie ja nie oglądałam tego znaczy może raz widziałam i to chyba nie do końca, że nie kojarzyłam tego akurat:D

no kilka wersji tej rodzinki Adamsów było
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: co masz na myśli? mój mózg nie kojarzy już faktów o tej porze

to że wszystkie kobiety lubią chodzić do fryzjera przez co na końcu napisałem chyba bo jak widać nie wszystkie XD Te zachukane jak ty i Beatka XD
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015

Ja w sumie mam zapisany cały folder z makijażami i tą katoSu też kilka miałam ale nie kojarzylam z nazwy bo zwykle z google grafika.Ale lubię lurkować bloga Darii http://dariaklosowicz.blogspot.com/ , poza tym to Alina Rose make-upy no i też Lindy Hallberg.Innych z nazw nie kojarzę ale mam dużo zaspamowane pamięć ;x bo od jakiś 3 lat dostałam na tym punkcie fioła.
Z tym że sama może jakieś mocniejsze makijaże od roku.Odkąd brat mi kupił "mini walizkę" z kosmetykami na prezent stałam się trochę tapeciarą.

dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic nie wyczytałem bo nie mam tej książki XD

hahaha, jasne!
Konto usunięte
Konto usunięte: A co do makijażu to podsunęłaś mi fajny pomysł zamiast dodawać zdjęcia z ciuchami z szafy to dodawała byś zdjęcia z wyjściowym makijażem różne propozycje twojego autorstwa i nie tylko XD

I znowu byś mi zarzucał, że robię sobie tyle zdjęć typu selfie..
Poza tym ja się nie maluję jakoś specjalnie, czy to wyjście po bułki, czy na uczelnię, czy na imprezę, zawsze mam taki sam makijaż, czyli podkład albo krem bb, czarna kredka i czasem do tego tusz do rzęs. Więc ciągle musiałabym dodawać takie same zdjęcia. Nie umiem into makijaże, gdybym się zaczęła bawić jakimiś cieniami czy różami pewnie wyglądałabym jak klaun dlatego też liczyłam, że może coś mi pomożesz xD
Niektóre lochy jak widziałam na youtube takie filmiki to nawet sobie rysy twarzy potrafią zmienić makijażem, zwężyć nos, no ciekawie to wyglądało, bo pokazywali efekty PRZED i PO, ale z drugiej strony dla mnie to takie oszukaństwo xd
Urodę powinno się podkreślać, a nie zmieniać rysy twarzy makijażem.

zaraz wracam ziomeczki
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: lubię lurkować bloga Darii

no ja koleżanki stronkę też odwiedzam ona też w tych makijażach siedzi. Fajne czasem efekty wychodzą
Konto usunięte
Konto usunięte: liczyłam, że może coś mi pomożesz xD

nie znam się na tym nie pomogę ci przykro mi :P
Konto usunięte
Konto usunięte: ale z drugiej strony dla mnie to takie oszukaństwo xd

tez mnie to boli dla tego lepiej liczyć na naturalność lecz wiadomo nie każda z was ma równe szanse z urodą i musicie sobie pomagać.
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015

Gute Nacht!

czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie każda z was ma równe szanse z urodą i musicie sobie pomagać.

O.o przeginasz ;xxx i to mocno
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.