styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Te zachukane jak ty i Beatka XD

co znaczy ZAHUKANE?
> zahukany

niepewny siebie, łatwo ulegający innym, potulny (jako skutek złego traktowania w przeszłości lub życia w trudnych warunkach)

Może do Beatki trochę to pasuje, ale nie do mnie :D
Co ma wspólnego bycie potulnym z nielubieniem wizyt u fryzjera? Pytanie retoryczne. Nie musisz odpowiadać.
Konto usunięte
Konto usunięte: nie znam się na tym nie pomogę ci przykro mi :P

echh szkoda ;__;
Konto usunięte
Konto usunięte: tez mnie to boli dla tego lepiej liczyć na naturalność

taka surowa naturalność też nie bardzo, ale trzeba znać umiar
Konto usunięte
Konto usunięte: nie każda z was ma równe szanse z urodą i musicie sobie pomagać.

no, niektóre loszki nie mogą się pogodzić ze swoją brzydotą, co zrobić xD
To tak pół żartem pół serio, nawet trochę zazdroszczę takich umiejętności, chociaż w sumie jakoś nie widzę tego żebym "uzgrabniała" sobie nos bronzerem xd
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: O.o przeginasz ;xxx i to mocno

Ale taka jest prawda nawet Marta ci to powie.
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015

Uciekam spać dobranoc

czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
https://www.youtube.com/watch?v=2iUGfURqyhs d83ddc97
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
https://www.youtube.com/watch?v=Z0DO0XyS8Ko takie hiciory a ja dopiero teraz odkryłam ;x
łujuuuuuuuuuujuuujuuuuuuuuuuuu d83dde1d
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: takie hiciory a ja dopiero teraz odkryłam ;x łujuuuuuuuuuujuuujuuuuuuuuuuuu

xD

oj beatka.
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: akie hiciory a j

podoba Ci się mój sweter? nawet podobny do tego poprzedniego tylko bez dekoltu
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: podoba Ci się mój sweter? nawet podobny do tego poprzedniego tylko bez dekoltu

nie w moim guście ;x
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: podoba Ci się mój sweter? nawet podobny do tego poprzedniego tylko bez dekoltu

Taki na zimne wieczory przy kominku albo do rąbania drwa XD
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie w moim guście ;x

Jak delikatnie to ujęłaś... Nie to co ostatnio, że sweter jak dla starej baby.
To też nie w moim guście i nie w moim stylu, wolałabym już chodzić w bluzeczkach do pępka, ale jeszcze trochę trzeba poczekać. Po domu chyba pasuje? Planuję dziś oglądanie filmów online cały dzień na kompe.
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: aki na zimne wieczory przy kominku albo do rąbania drwa XD

No tak, właśnie tak planuję spędzić dzień, tylko że nie mam kominka. d83dde14 Rąbać drzewa też nie mam zamiaru
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015

no właśnie po domu to wiadomo, że na co dzień to spoko bo ja też po domu chodzę w łachach a nie jakaś rewia mody... http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1011222,Temat_outfitowy/443 ten za to fajny miałaś granatowy :d

GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Planuję dziś oglądanie filmów online cały dzień na kompe.

Może ciuchy poskładaj poukładaj odśwież wytrzep w szafie zalegające, a w czym nie chodzisz do wora i na PCK xD
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015

P.s. nie wiem czy wiecie, ale wiele sieciówek forsuje takie swetry na zimę. Jak dla mnie, to się nadaje tylko do siedzenia w domu, ale ludzie w tym chodzą normalnie. Niedawno byłam pochodzić po sieciówkach pooglądać co tam mają, i z bulem i rzalem w sercu stwierdzam, że mają gówno przez wielkie G, jedyny sklep, który ma coś normalnego do zaoferowania i nie jest to szmata która na tobie smętnie wisi to tally weijl. W sumie od 2 lat już nawet nie zaglądam do innych sieciówek, ale akurat jakiś czas temu miałam taki impuls żeby pochodzić po centrum handlowym bo miałam okienko i mi się nudziło

a swoją drogą, ten sweter w którym dziś pokazałam outfit jest sprzed 4 lat chyba z reserved jak jeszcze istniał ten sklep, żeby ktoś nie pomyślał, że z dżampeksu xD Nie jestem darkiem

dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Może ciuchy poskładaj poukładaj odśwież wytrzep w szafie zalegające, a w czym nie chodzisz do wora i na PCK xD

Nie chce mi się.
Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie po domu to wiadomo, że na co dzień to spoko bo ja też po domu chodzę w łachach a nie jakaś rewia mody... http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1011222,Temat_outfitowy/443 ten za to fajny miałaś granatowy :d

ale to nie sweter tylko bluzka
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.