styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no fajne u nich ale ja jakoś nie lubię zaczesywać na bok ;x nie pasuje mi to do mojego ryjka ;x

no nie wiem ale chyba masz rację taka grzywka chyba opada na oczy albo to sztywno lakierem się usztywnia albo ręką poprawia gdy chce się patrzeć XD albo można spinką spiąć nie ścinając jak firankę XD na bok
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015

wizaż mi się popsuł i nic się nie da z tym zrobić. jak żyć teraz?
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: prawie jak mój pies

więc dobrze, że w porę edytowałam i nikt więcej nie widział ;x no skudlone bo po myciu...;x
Czyli dla nieobeznanych no ok bałam się, że to jakieś nawiązanie do zdjęć i wykrzywiania na nich ust ^^ chociaż się niedawno z takich śmiałam.Tą na wózku chyba wiem o kim mówisz na youtubie oglądałam kiedyś właśnie jak jej peeling kawitacyjny czy jakiś inny a może zwykłe oczyszczanie manualne robiła jakaś kosmetyczka.
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie wiem ale chyba masz rację taka grzywka chyba opada na oczy albo to sztywno lakierem się usztywnia albo ręką poprawia gdy chce się patrzeć XD albo można spinką spiąć nie ścinając jak firankę XD na bok

to jest niewygodne "manie" takiej grzywki na bok. oczy zasłania i można dostać &^$#$^&(%:cenzura:
ja zresztą nie rozumiem jak można nosić grzywkę... nie ma to jak grzywka na równi z resztą długości włosów. wygodne i praktyczne
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe skąd gradek to wie xD Może wypróbowywujesz jakieś makijaże w domowym zaciszu?

jak juz pisałem miałem ją w subskrypcjach na YTbie
Konto usunięte
Konto usunięte: płatkami. zresztą z twarzy tak samo na początku odrywasz taką starą powłoczkę

i ona miała by to sama sobie zaaplikować czyba lepiej w salonie niech doświadczona kobieta to zrobi lepiej nie ryzykować :/
Konto usunięte
Konto usunięte: To był impuls po rozmowach z darkiem przez telefon na temat literatury

czasem naprawdę nie wiem kiedy żartujesz a kiedy piszesz prawdę XD
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: więc dobrze, że w porę edytowałam i nikt więcej nie widział ;x no skudlone bo po myciu...;x

kto widział to widział d83dde01
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wizaż mi się popsuł i nic się nie da z tym zrobić. jak żyć teraz?

odśwież mi działa normalnie
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ja zresztą nie rozumiem jak można nosić grzywkę... nie ma to jak grzywka na równi z resztą długości włosów. wygodne i praktyczne

ty nie masz grzywki tak samo jak i Beata musisz za uszy włosy zakładać albo spinać w kitkę bo tak czy siak lecą włosy na oczy
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma to jak grzywka na równi z resztą długości włosów. wygodne i praktyczne

no ja tak już kilka lat, ale to kijowo wygląda tak trochę nieciekawie z tym, że ja nienawidzę eksperymentować na swoich włosach z jakimiś nowymi fryzurami, kolorami i innymi więc chodzę tak prostacko ;x nieraz brat mi dogryza żebym zrobiła coś z tymi włosami podcięła, pomalowała, wyprostowała ogarnęła jakoś ale no ;|
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: więc dobrze, że w porę edytowałam i nikt więcej nie widział ;x

sprytna!
Konto usunięte
Konto usunięte: peeling kawitacyjny

a czo to? pierwsze słyszę
Dziwna nazwa.
Konto usunięte
Konto usunięte: jak juz pisałem miałem ją w subskrypcjach na YTbie

hm... ciekawe dlaczego :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Konto usunięte
Konto usunięte: doświadczona kobieta

xD
To Beatka
Konto usunięte
Konto usunięte: ona miała by to sama sobie zaaplikować czyba lepiej w salonie niech doświadczona kobieta to zrobi lepiej nie ryzykować :/

No nie wiem, ja z kolei bałabym się iść na coś takiego do kosmetyczki, poza tym po co niby jak w gabinecie za 1 taki zabieg musisz zapłacić ok. 120 zł, a żeby widzieć efekty potrzeba co najmniej 5 takich zabiegów, a najlepiej 10. A w domu można zrobić to samemu i płacisz tylko za "surowce". Trzeba być oszczędnym xD Gorzej jak ktoś sobie pysk spali, ja akurat eksperymentowałam pierwszy raz robiłam na siostrze
Konto usunięte
Konto usunięte: czasem naprawdę nie wiem kiedy żartujesz a kiedy piszesz prawdę XD

A o co teraz Ci chodzi? Naprawdę rozmawiałam z tym przegrywem o literaturze przez telefon i naprawdę z napisałam ten proadnik (na hyde, bo oczywko nie opublikowałam go)
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015

no może do jakiejś dobrej fryzjerki idź coś ci doradzi sam nie wiem kobiety uwielbiają łazić do fryzjera i ciągle coś zmieniać z włosami chyba

czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: kto widział to widział

taki straszak to był adekwatny do pory :|
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: y nie masz grzywki tak samo jak i Beata musisz za uszy włosy zakładać albo spinać w kitkę bo tak czy siak lecą włosy na oczy

Ale mniej lecą niż jak ci grzywka bezpośrednio na oczy wchodzi, a jak masz grzywkę na bok, to wtedy jest to nieuniknione.
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nienawidzę eksperymentować na swoich włosach

same here, a najbardziej nie lubię innych uczesań niż włosy ucięte na prosto, nieważne jakiej długości, ale nie chcę żadnych pazurków, cieniowania, nic.
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: kobiety uwielbiają łazić do fryzjera

hahaha. chyba nie jestem kobietą d83dde12
GRADEK83
GRADEK83
  11 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: taki straszak to był adekwatny do pory :|

ta 2 gotka to jak z rodziny Adamsów tam taki wujaszek był :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.