styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie Twój wstyd?

Marta na czacie i na forum nie ma u mnie wstydu za grosz :| ale czytałam w wzmiankach o ZUI, że to normalny objaw tego...Że mimo, iż normalnie może i jestem to tutaj to się nie sprawdza.
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiesz co mówisz jakby to były wirtualne to by nie dodawali zdjęć jak się przytulają,całują, obmacują etct.

haha. ok, ja tam nie wnikam w jakieś czatowe romanse
Ale chyba nie jest Ci z tego powodu żal?
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta na czacie i na forum nie ma u mnie wstydu za grosz :|

Trzeba zachować minimum przyzwoitości, zwłaszcza w podwieszonych tematach, to nie hyde gdzie za 2 dni wątek spada i wszelakie dowody się zacierają jeżeli ktoś nie szuka po internetach.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale czytałam w wzmiankach o ZUI, że to normalny objaw tego...Że mimo, iż normalnie może i jestem to tutaj to się nie sprawdza.

o co chodzi?
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale chyba nie jest Ci z tego powodu żal?

jedyne czego mi żal to tego, że ja jestem takim nołlifem :| bez jakiś wyższych uczuć skoro nie dążę w realu do żadnych związków czy nawet tych seksów bez zobowiązań.

Co założysz na randkę? Co wybierasz stringi czy figi? (pytanie z czatu z privów) . Opisz swój outfit randkowy.Albo zdjęcie masz wrzucić na randkę jak...Sukienka czy mini czy te getry xD

Konto usunięte
Konto usunięte: o co chodzi?
o zespół uzależnienia internetowego i to że inaczej osoby zachowują się w sieci takie niż normal...
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: bez jakiś wyższych uczuć skoro nie dążę w realu do żadnych związków czy nawet tych seksów bez zobowiązań.

Jednostka bez uczuć?
Konto usunięte
Konto usunięte: Co założysz na randkę?

może dodam outfit d83dde09
jak myślisz, tamten sweter z dziś byłby odpowiedni?
Konto usunięte
Konto usunięte: ? Co wybierasz stringi czy figi?

zawsze noszę figi
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: jak myślisz, tamten sweter z dziś byłby odpowiedni?

w sumie, gdyby się z Tobą umówił na następny raz po randce w tym swetrze znaczyłoby to, że ma poważne do Ciebie zamiary.I że patrzy na wnętrze.d83dde0f Ale to ryzykowny sprawdzian.
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: y.I że nie patrzy na wnętrze.

:rotfl: .
Powątpiewasz w mój seksapil w tym sweterku? Nie sztuka wywalić cycki, sztuka to sprawić, żeby emanować seksapilem nawet w golfied83dde09

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to ryzykowny sprawdzian.

why?
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  11 Febrero 2015

nienawidzę golfów ;x lubię wywalać szyję O.o ;x No nieważne już.

dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015

macałabym nawet przez swetry..
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nienawidzę golfów ;x lubię wywalać szyję O.o

Tak samo tutaj. Mnie golfy duszą. Też wolę mieć "przestrzeń" wokół szyi. Nigdy nie lubiłam szalików ani golfów, ale tegoroczna zima mnie zmusiła do szalika.
dynamina
dynamina
  11 Febrero 2015

kto to?
dynamina
dynamina
  13 Febrero 2015
https://clyp.it/pfu5ngp3

żądanie o przywrócenie na forum forumowicza Sowy Marcina
wspierajcie nas
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  13 Febrero 2015

Marta jaki Ty masz seksowny głos <3 xDD

dynamina
dynamina
  13 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta jaki Ty masz seksowny głos <3 xDD

Wszyscy mi mówią, że mam fajny/seksowny/słodki głos, jeszcze chwila i zacznę w to wierzyć xD
Nagraj coś, jestem ciekawa Twojego. Najlepiej coś nawołującego do przywrócenia sowy marcina na forum
czarnaowieczka9
czarnaowieczka9
  13 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Wszyscy mi mówią, że mam fajny/seksowny/słodki głos, jeszcze chwila i zacznę w to wierzyć xD Nagraj coś, jestem ciekawa Twojego. Najlepiej coś nawołującego do przywrócenia sowy marcina na forum

Nie, ja nie lubię mojego głosu w telefonie (kiedyś nagrywałam na dyktafon różne pierdoły które miałam się nauczyć bo jestem bardziej słuchowcem) i wiem jak on dziecinnie i okropnie brzmi chociaż w normalnych rozmowach może nie taki okropny ale nagrany gdzieś to masakra.Ty masz taki pół dziecinny-pół kobiecy.A ja kompletnie dziecinny taki bełkot ^^
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.