styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
GRADEK83
GRADEK83
  26 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: co sądzicie o dzisiejszym outficie?

Bluzka jak na stypę XD
dynamina
dynamina
  26 Febrero 2015
MaqdaIena
MaqdaIena: Dupy nie urywa, niczego w sumie nie urywa.

Pokaż mi bluzkę która coś urywa w takim razie. Chcę, żeby ludziom na widok moich bluzek gacie spadały z tyłkad83ddc7b
MaqdaIena
MaqdaIena: Pewnie, kup.

Tak zrobię. Może i nie wyjdę w nich nigdzie poza rower, ale podoba mi się ten wspaniały kwiatowy motyw d83ddc9a
dynamina
dynamina
  26 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Bluzka jak na stypę XD

No może trochę, bo czarna. Ale czerwonych i w żadnym innym kolorze nie było.
GRADEK83
GRADEK83
  27 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: bo czarna.

no czarny wyszczupla
dynamina
dynamina
  27 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: o czarny wyszczupla

głupot ludziom ktoś nagadał.
ZUI
ZUI
  27 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: co sądzicie o dzisiejszym outficie?

Bluzka byłaby nawet nawet gdyby nie to, że dekolt jest w serek i to zakończenie rękawa koronką/falbaną czy jakkolwiek to nazwać nie podoba mi się...Gdyby dekolt był normalny i te rękawy to możliwe że sama bym coś takiego kupiła.
Co do legginsów(kiedyś nienawidziłam nawet czarnych, teraz jedne mam ale w sumie raz chyba założyłam) a wzorzyste spodnie czy właśnie takie legginy też nie w moim typie w sensie nie wyszłabym w czymś takim na miasto a nawet po mojej wsi bo czułabym się w nich jak clown i jak widzę dorosłe kobiety w takich kwiatuszkach czy innych badziewiach to śmieszy mnie to, rzucają się w oczy jak te wszystkie plastiki i lalki barbie taki styl...Ale co kto lubi.Poza tym w takich wzorkach moje nogi, pupa byłby znacznie większe.Już żałuję tej pidżamy w sumie ale nic innego nie było a potrzebowałam :| , też komedia i wstyd gdziekolwiek się pokazać w takiej panterze.Ale po domu już jakoś ją tam ;x zniosę. Ogólnie od wielu lat jestem nastawiona tylko na dżinsy i nie trawię innych spodni.No jeszcze rybaczki z jakiś szmatek też ale to już na co dzień jedynie.Wiem, że Ty dzinsów nie lubisz i pisałaś że zimny materiał chociaż nie wiem bardziej właśnie takie legginsy wszelakie wydają byś się jak kilka warstw rajstop a jednak słabe pod tym względem ocieplenia ale ja tam się nie znam bo jednak preferuję to co preferuję i tak...
ZUI
ZUI
  27 Febrero 2015

W sensie napisałam tylko swoje odczucia, ale jak Tobie się podobają to oczywiście kup.Chociaż dla mnie takie kwiatuszki to obciachowy wzór taki babciny (w sensie jak pamiętam garderobę babci to właśnie główny motyw sweterków i sukien to takie kwiaty różne).Może ja mam po prostu poważny styl taki szarej myszki trochę, a ten właśnie kwiecisty wzór przyciąga wzrok chcąc nie chcąc (nie wiem czy pozytywnie czy negatywnie ale na pewno nie przejdziesz w nich niezauważona) i pasuje do osoby z nickiem dynamina xD dla osób odważnych i właśnie eksperymentujących z modą (co nie każdemu się podoba) - Tomasz Jacyków na pewno by Ci je pochwalił. Swoją drogą jak ludzie ubierają się w tak dziwny dla mnie sposób to wydaje mi się, że nie chodzi im żeby dobrze wyglądać ale bardziej zwrócić na siebie uwagę innych.Co widać często wśród różnych projektantów mody, chodzi o to żeby szokować i wzbudzać sensację.A to, że wygląda to komicznie jakoby ich nie deprymuje.

ZUI
ZUI
  27 Febrero 2015

Ale przynajmniej logiczne jest określenie "ostatni krzyk"...
Są kolory, ekspresja/dynamizm , hot? d83dde18

Dla mnie not hot...I totalnie obciachowo.Wolę raczej siebie w stonowanych kolorach-w bezpiecznych, co by nie wyglądać właśnie jak pajac ---->

za duży miks kolorów i wzorów sprawia wrażenie infantylności.

dynamina
dynamina
  27 Febrero 2015
ZUI
ZUI: gdyby nie to, że dekolt jest w serek

a co to w ogóle jest "dekolt w serek"? xD zawsze się zastanawiałam. ja tam nie rozróżniam. dla mnie ten dekolt jest ok.
ZUI
ZUI: Co do legginsów(kiedyś nienawidziłam nawet czarnych, teraz jedne mam ale w sumie raz chyba założyłam)

Dla mnie legginsy to miłość od pierwszego wejrzenia/włożenia
ZUI
ZUI: Poza tym w takich wzorkach moje nogi, pupa byłby znacznie większe.

Ja się takimi rzeczami nie przejmuję. Zresztą uważam, że legginsy właśnie ładnie podkreślają nogi i tyłek d83ddc9ad83dde0a
ZUI
ZUI: Wiem, że Ty dzinsów nie lubisz i pisałaś że zimny materiał chociaż nie wiem bardziej właśnie takie legginsy wszelakie wydają byś się jak kilka warstw rajstop a jednak słabe pod tym względem ocieplenia ale ja tam się nie znam bo jednak preferuję to co preferuję i tak...

każdy ma inne preferencje jak widać.

btw, dziękuję za tak obszerny komentarz na temat mojego outfitu xD
ZUI
ZUI: W sensie napisałam tylko swoje odczucia, ale jak Tobie się podobają to oczywiście kup.Chociaż dla mnie takie kwiatuszki to obciachowy

na rower może być. ja bym tak chodziła wszędzie, ale chyba już jestem za stara :(((((((
chociaż jeszcze rok temu chodziłam w kwiatowych legginsach.
ZUI
ZUI: Tomasz Jacyków na pewno by Ci je pochwalił.

:rotfl:
ZUI
ZUI: bardziej zwrócić na siebie uwagę innych.

Lubię krzykliwie wyglądać, będąc nieśmiałą sp:cenzura:linką muszę sobie czymś innym rekompensować. jakbym była szarą wychudzoną myszką w ulizanych włosach, babcinych okularach i rozciągniętych spodniach w ciemnych kolorach, nikt nie zwracałby na mnie uwagi :/
dynamina
dynamina
  27 Febrero 2015
ZUI
ZUI: Są kolory, ekspresja/dynamizm , hot?

o boże, bez komentarza :rotfl:
dynamina
dynamina
  27 Febrero 2015

sam seks

Beatka, wstaw swój outfit z piątkowej imprezki.
ZUI
ZUI
  27 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: btw, dziękuję za tak obszerny komentarz na temat mojego outfitu xD

wczoraj mnie nie było cały dzień to muszę nadrobić...
Konto usunięte
Konto usunięte: Beatka, wstaw swój outfit z piątkowej imprezki.

hahaha nie ma takowego :D

Konfrontacje i porównania :
https://www.youtube.com/watch?v=9oMz2MTIGt8 .... <3333

<3

przy tej co postawiłam plus muszę przyznać, że to jedyne połączenie takich wzorzystych spodni (na google) gdzie wygląda to naprawdę sensownie.Może w innych dlatego tak kiczowato , że nie dobrali tego odpowiednio do góry...I te spodnie nawet trochę podobne do tych co Ty pokazywałaś więc może jest szansa że nie będzie to wyglądać tak źle :d

a teraz dżinsy <33333 (nie będę pisała jeansy bo nie lubię tej nazwy w sumie na siłę często też piszę pidżama żeby było poprawnie ale też brzmi to tak głupkowato niż piżama xD więc od teraz piszę normalnie).

RzonaSowy
RzonaSowy
  27 Febrero 2015

hahaha, znowu blokada, ciekawe za co :rotfl:

ZUI
ZUI
  27 Febrero 2015

za przekleństwo z dolinką zapewne :| ehhh znając życie i esquilo xD

Ale sukienki kwieciste są niektóre fajne:

a Ty masz jakieś RzonaSowy?

RzonaSowy
RzonaSowy
  27 Febrero 2015
ZUI
ZUI: a przekleństwo z dolinką zapewne :| ehhh znając życie

Blokowanie normalnych użytkowników, którzy wnoszą cokolwiek na to smrodllawe forum przesiąknięte bezpłciowością.
Blokowanie użytkowników, którzy swoją obecnością ubawiają życie forum, w przeciwieństwie do moderacji, która nie wnosi na forum nic poza smrodem, goryczą i sucharami gorszymi niż te zapodawane w Familadzie przez Karola.

Nie ma mnie 2 miesiące i forum zdycha. Wiem, że nikt nie będzie płakał po forum, bo albo je zlikwidują, albo będzie świecić pustkami jak obecny dział moda i smród (moda i uroda). Ewentualnie zostanie przejęte przez czatowych przygłupów. No i na co to? Czy Otyła Moderatorka będzie z siebie dumna?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.