ZUI: gdyby nie to, że dekolt jest w serek
a co to w ogóle jest "dekolt w serek"? xD zawsze się zastanawiałam. ja tam nie rozróżniam. dla mnie ten dekolt jest ok.
ZUI: Co do legginsów(kiedyś nienawidziłam nawet czarnych, teraz jedne mam ale w sumie raz chyba założyłam)
Dla mnie legginsy to miłość od pierwszego wejrzenia/włożenia
ZUI: Poza tym w takich wzorkach moje nogi, pupa byłby znacznie większe.
Ja się takimi rzeczami nie przejmuję. Zresztą uważam, że legginsy właśnie ładnie podkreślają nogi i tyłek

ZUI: Wiem, że Ty dzinsów nie lubisz i pisałaś że zimny materiał chociaż nie wiem bardziej właśnie takie legginsy wszelakie wydają byś się jak kilka warstw rajstop a jednak słabe pod tym względem ocieplenia ale ja tam się nie znam bo jednak preferuję to co preferuję i tak...
każdy ma inne preferencje jak widać.
btw, dziękuję za tak obszerny komentarz na temat mojego outfitu xD
ZUI: W sensie napisałam tylko swoje odczucia, ale jak Tobie się podobają to oczywiście kup.Chociaż dla mnie takie kwiatuszki to obciachowy
na rower może być. ja bym tak chodziła wszędzie, ale chyba już jestem za stara :(((((((
chociaż jeszcze rok temu chodziłam w kwiatowych legginsach.
ZUI: Tomasz Jacyków na pewno by Ci je pochwalił.
ZUI: bardziej zwrócić na siebie uwagę innych.
Lubię krzykliwie wyglądać, będąc nieśmiałą sp

linką muszę sobie czymś innym rekompensować. jakbym była szarą wychudzoną myszką w ulizanych włosach, babcinych okularach i rozciągniętych spodniach w ciemnych kolorach, nikt nie zwracałby na mnie uwagi :/