styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
GRADEK83
GRADEK83
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Na co dzień używam tylko tej szminki

Fajnie pachną te owocowe szminki
MartaKarina
wpis jest ukryty
Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mogłabym zapytać o to samo

Zasnęłam w końcu :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Tzn czekałam aż wyschną, bo nie lubię suszarek ani nie lubię się kłaść z całkiem mokrymi. Poza tym siostra pojechała do wrocławia ciężko mi zasnąć jak jest taka cisza w pokoju

Też nie lubię ciszy, dlatego awsze jak usypiam to włączam soie muzykę :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajne masz nogi wydajesz się taka wysoka w nich.

Napisałeś jkabym sobie założyła te nogi :crylol: no nogi jak nogi, dziękuję za komplement :D
Konto usunięte
Konto usunięte: jak oceniacie??

strasznie babcina ta bluzka :C
AnastaciaSteel
AnastaciaSteel
  20 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: końcu :D

zapostuj outfit w ponczoszkach
Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: apostuj outfit w ponczoszkach

marcin uspokoj sie
AnastaciaSteel
AnastaciaSteel
  20 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: spokoj sie

http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1051677,odpowiednie_ponczoch

pomozesz?
Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: pomozesz?

nie
AnastaciaSteel
AnastaciaSteel
  20 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: ie

jesteś chamska
nienawidze cie
masz wiesniackie outfity,marta lepiej potrafi sie ubrac
AnastaciaSteel
AnastaciaSteel
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ój dzisiejszy outfit.

piekny moj skarbek:*:*
Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: jesteś chamska

wiem.
Konto usunięte
Konto usunięte: nienawidze cie

so sad.
Konto usunięte
Konto usunięte: masz wiesniackie outfity,marta lepiej potrafi sie ubrac

okej;p
AnastaciaSteel
AnastaciaSteel
  20 Abril 2015

hehe ale bul dupy

Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: hehe ale bul dupy

nope, przytaknięcie, głupszym się ustępuje - tak mama mówiła :D
MartaKarina
MartaKarina
  20 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: Też nie lubię ciszy, dlatego awsze jak usypiam to włączam soie muzykę :D

Ja znowu tak nie lubię usypiać, ale w kompletnej ciszy też nie :D
Rosiczka
Rosiczka: strasznie babcina ta bluzka :C

Babcina raczej nie, jeszcze nie widziałam żadnej babci w podobnej bluzce, ale nudna trochę, z drugiej strony takie ciuchy też trzeba mieć w szafie w pewnym wieku (xD), chociaż wiadomo, że żywe kolory są dużo lepsze na co dzień niż ciemne.
Konto usunięte
Konto usunięte: piekny moj skarbek:*:*

Marcin ;***
Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja znowu tak nie lubię usypiać, ale w kompletnej ciszy też nie :D

Ja cokolwiek robię to musi muzyka grac i to dość głośno, takie przyzwyczajenie :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Babcina raczej nie, jeszcze nie widziałam żadnej babci w podobnej bluzce, ale nudna trochę, z drugiej strony takie ciuchy też trzeba mieć w szafie w pewnym wieku (xD), chociaż wiadomo, że żywe kolory są dużo lepsze na co dzień niż ciemne.

Ja bym tej bluzki nawet na jakiś egzamin nie założyła, dla mnie babcina. Ale co kto lubi :D
MartaKarina
MartaKarina
  20 Abril 2015
Ostatnio edytowany: en 13 Mayo 8166
Rosiczka
Rosiczka: Ja bym tej bluzki nawet na jakiś egzamin nie założyła, dla mnie babcina. Ale co kto lubi :D

NAWET na egzamin? To akurat nie jest jakaś nadzwyczajna sytuacja, nie ogarniam dziewczyn, które się stroją na to jak świnia na odpust. Ja akurat na egzaminy chodzę normalnie, raz nawet poszłam w niebieskich legginsach i nikt nie dał o to je/bania. Ale ludzie, którzy pracują i o ile nie jest to sklep obuwniczy czy warzywny, raczej nie ubiorą na co dzień żarówiastej bluzki z tally weijl. Ja akurat ubrałam się tak dzisiaj bez okazji :>

also
>Mam problem, który dotyczy mojej inteligencji. Otóż, w szkole radziłam sobie zawsze nieźle, miałam dobre stopnie, ale brakuje mi takiej wiedzy z życia, czysto praktycznej. Jestem tym załamana, nie wiem co się ze mną dzieje.
Np. nie wiedziałam jakie to buty jazzówki, mokasyny, zastanawiam się dokąd prowadzą niektóre rury w moim mieszkaniu... mogłabym wyliczać dalej. Na pewno dla wielu osób tutaj wyda się to śmieszne i zaraz przeczytam negatywne komentarze na swój temat. Zastanawiam się tylko skąd mi się to bierze, dlaczego inni to wiedzą, a ja nie... Czy to wynik tego, że zawsze za dużo siedziałam w książkach i nie zainteresowałam się życiem codziennym? Jestem typem neurotyka, czy to może mieć jakiś związek z moimi brakami?
Przez to wpadam w depresję, nie mam siły iść na uczelnię, pokazywać się ludziom gdy jestem taka zacofana w porównaniu do innych. Chciałabym być taka jak większość ludzi, a tymczasem czuję się taka mała, słaba, z brakami nie do wybaczenia. Ja po prostu nie wiem rzeczy banalnych, z tymi butami to tak jakbym nie wiedziała jak wygląda jabłko czy banan! Czy są dla mnie jakieś rady, jakieś pocieszenie? Czy miałyście może tak, że zdarzyło Wam się nie wiedzieć czegoś banalnego? Ja obawiam się ile jest jeszcze takich rzeczy podstawowych o których nie mam pojęcia... to nie daje mi spokoju, nie pozwala normalnie funkcjonować I co z tego, że jestem humanistką, że mam jakieś tam talenty, że potrafię pisać wypracowania jak jestem tak nieogarnięta życiowo To odbiera mi całą wartość, pewność siebie...

problemy wizazu... xD
jakbym miała sztuczną szczękę, pewnie spadłaby na klawiaturę.
mam nadzieję, że to jakiś troll z wykopu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.