styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
MartaKarina
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak wlasnie, za mocno je malujesz, zbyt intensywnie, powoduje to efekt spuchnietych ust.

Na co dzień używam tylko tej szminki

i to daje mniej więcej taki delikatny efekt, więc aż tak się w oczy nie rzucają. zdjęcia oczywko z neta, nie moje.

Na zdjęciu które wstawiłam wczoraj miałam mocniejszą, a i tak na zdjęciu wyszedł ten kolor mniej intensywny niż w rzeczywistości
MartaKarina
MartaKarina
  19 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: Ja bym chciała lato na okrągło ;3

same here
Rosiczka
Rosiczka: Tak światło padało

ok ;)
Rosiczka
Rosiczka: spróbuje, dam znać co z tego wyszło :D

pokażesz efekt tutaj, będę czekaćd83dde09
Kombatant
Kombatant
  19 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: Tenk ju soł macz ;*

Zawsze mnie zastanawialo czy wam nie goraco przy 32 stopniach w tak dlugich wlosach :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Na zdjęciu które wstawiłam wczoraj miałam mocniejszą, a i tak na zdjęciu wyszedł ten kolor mniej intensywny niż w rzeczywistości

Moim zdaniem ten kolor z Twojego foto Ci nie pasuje, mniej intensywny powinnas uzywac : )
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze mnie zastanawialo czy wam nie goraco przy 32 stopniach w tak dlugich wlosach

Gorąco, szyja się poci ;O ale wtedy robię sobie koka na czubku głowy i koko dżambo i do przodu XD
Konto usunięte
Konto usunięte: pokażesz efekt tutaj, będę czekać

spoko, tylko nie wiem kiedy to nastąpi :D
Kombatant
Kombatant
  19 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: Gorąco, szyja się poci ;O ale wtedy robię sobie koka na czubku głowy i koko dżambo i do przodu XD

Lepiej zgolić :ziober2:
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Lepiej zgolić

Szkodad83dde31
MartaKarina
MartaKarina
  19 Abril 2015
Ostatnio edytowany: en 13 Mayo 3897
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze mnie zastanawialo czy wam nie goraco przy 32 stopniach w tak dlugich wlosach

Ja jeszcze zeszłego lata miałam podobnej długości i nie przeszkadzało mi. Jak za gorąco to można spiąć. W ogóle chyba nie ma dużej różnicy w długości, żeby jakąś poczuć, to trzeba by mieć włosy ściete na chłopca.
Konto usunięte
Konto usunięte: Moim zdaniem ten kolor z Twojego foto Ci nie pasuje, mniej intensywny powinnas uzywac : )

No pisałam, że na co dzień nie używam takiego koloru bo raczej głupio bym wyglądała, jak dla mnie, takie intensywnie czerwone szminki pasują najbardziej kobietom już po 30stce albo 40stce, chociaż mam koleżankę w moim wieku, też blondynkę, nawet o podobnym typie urody (choć oczywko mamy inne rysy twarzy i inne usta), której takie odcienie pasują i nie wygląda jak "stara maleńka", jak to moja matka określa xD Ja wyglądam trochę zbyt karyniasto ale też bardzo mnie taki kolor postarza
Rosiczka
Rosiczka: spoko, tylko nie wiem kiedy to nastąpi :D

to nieważne, będę czekać :D
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jeszcze zeszłego lata miałam podobnej długości i nie przeszkadzało mi. Jak za gorąco to można spiąć. W ogóle chyba nie ma dużej różnicy w długości, żeby jakąś poczuć, to trzeba by mieć włosy ściete na chłopca.

no mi się latem szyja poci XD
MartaKarina
MartaKarina
  19 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: no mi się latem szyja poci XD

Możesz włosy odgarnąć do przodu, na ramiona, to żaden problem ;)
Mi się pociła przez włosy tylko w Chorwacji, bo tam jest zupełnie inny klimat, tutaj nie miałam tego problemu, zresztą dużo ludzi poci się podczas upałów, niezależnie od długości włosów, normalna rzecz.
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Możesz włosy odgarnąć do przodu, na ramiona, to żaden problem

to nic nie daje, bo mam dość grube włosy wbrew pozorom i i tak gorąco ;D
MartaKarina
MartaKarina
  20 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: grube włosy wbrew pozorom

To akurat widać że masz grube i gęste, ja też takie mam, no ale najwyraźniej mi to aż tak nie przeszkadza/ło :)
Rosiczka
Rosiczka
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: To akurat widać że masz grube i gęste, ja też takie mam, no ale najwyraźniej mi to aż tak nie przeszkadza/ło :)

Czemu nie śpisz?
MartaKarina
MartaKarina
  20 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: Czemu nie śpisz?

Mogłabym zapytać o to samo d83dde09
A ja nie wiem dlaczego. Niedługo właśnie idę spać, bo już mi włosy powoli wysychają
MartaKarina
MartaKarina
  20 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Niedługo właśnie idę spać, bo już mi włosy powoli wysychają

Tzn czekałam aż wyschną, bo nie lubię suszarek ani nie lubię się kłaść z całkiem mokrymi. Poza tym siostra pojechała do wrocławia ciężko mi zasnąć jak jest taka cisza w pokojud83dde31
GRADEK83
GRADEK83
  20 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: wstawiam outfit letni

Fajne masz nogi wydajesz się taka wysoka w nich.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.