styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
wpis jest ukryty
MartaKarina
MartaKarina
  13 Abril 2015

nawet pieska musiałam ubrać w psie ubranko
GRADEK83
GRADEK83
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Śmieszkowanie ze smutnej żaby obróciło się przeciwko mnie :|

Jakiej żaby :woot:
mem0ry
mem0ry
  13 Abril 2015

coś mi komp ześwirował :| nie mogę wysłać enterem wiadomości na czacie O.o ani żadnej prywatnej.
Co oni za dziwne zmiany wprowadzili w wyglądzie znów profilu :|

MartaKarina
MartaKarina
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mogę wysłać enterem wiadomości na czacie O.o ani żadnej prywatnej.

Może coś się z klawiaturą stało.
Konto usunięte
Konto usunięte: Co oni za dziwne zmiany wprowadzili w wyglądzie znów profilu :|

nawet nie zauważyłam.
GRADEK83
GRADEK83
  13 Abril 2015

Nie no pytałem wolanda i ponoć programiści coś zmieniają to tymczasowa usterka nie ma się co przejmować naprawia to. Jak widzisz na głównej stronie ze swoim profilem już zmiany widać w wyglądzie.

MartaKarina
MartaKarina
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Może coś się z klawiaturą stało.

A jednak nie, bo mi też nie działa enter, i na pewno nie jest to awaria klawiatury, bo sprawdzałam w wordzie i tam jest ok. Widocznie znowu coś kombinują.
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie no żartujesz sobie kobieta i nie wie XD

ja też nie wiem.. d83dde0f
Konto usunięte
Konto usunięte: wcale jej cycki nie wylewają się pod brodą, po prostu ogromny ich rozmiar powoduje takie wrażenie.

Marta jak ktoś wciska cycki w za mały stanik to się tak robi. Rozumiem problem dużych cycków, na tych zdjęciach widać, że są za małe. Nie chce mi się już wchodzić w link, ale na innym zdjęciu jej cycki już wyglądają normalnie.

On n’est jamais content là où on est.

GRADEK83
GRADEK83
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ja też nie wiem

To taki specjalny stanik który układa biust łącząc dwie piersi i tworzy taki charakterystyczny dekolt
https://www.youtube.com/watch?v=rRJeczLzQuM
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nawet nie wiem, co to staniki wonderbra,

Dobra guglowałam :D Marta nie musisz oglądać, też masz za duże cycki, żeby je nosić. :D
W ogóle to zastanawiam się jak to jest z tymi brafitterkami. Moja koleżanka była niedawno, zapłaciła za stanik 250 zł.d83dde32 Dla mnie to kosmos tyle za stanik płacić i narzekała, że jest strasznie niewygodny.

On n’est jamais content là où on est.

GRADEK83
GRADEK83
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: 250 zł

Z domu bym wywalił na pysk kobietę jak by za tyle mi stanik no sobie kupiła XD
MartaKarina
MartaKarina
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: To taki specjalny stanik który układa biust łącząc dwie piersi i tworzy taki charakterystyczny dekolt

aaa już wiem to są chyba te powiększane staniki co modelki z victoria secret noszą
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta nie musisz oglądać, też masz za duże cycki, żeby je nosić. :D

obejrzałam z ciekawości :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle to zastanawiam się jak to jest z tymi brafitterkami.

Ja jestem zdania, że każda kobieta powinna nauczyć się sama sobie dobierać stanik. Brafitterka nie jest w stanie określić, czy inna osoba dobrze się czuje w bieliźnie, która na oko dobrze leży.
Konto usunięte
Konto usunięte: Z domu bym wywalił na pysk kobietę jak by za tyle mi stanik no sobie kupiła XD

Jak sama na siebie zarabia i stać ją, to nie rozumiem dlaczego miałaby sobie nie kupić. Na szczęście Ty nie masz kobiety xD
GRADEK83
GRADEK83
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Na szczęście Ty nie masz kobiety xD

No na szczęście nie XD
MartaKarina
MartaKarina
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: No na szczęście nie XD

Na Twoje szczęście pewnie też d83dde09
MartaKarina
MartaKarina
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: No na szczęście nie XD

ale z drugiej strony ile Twoja dziewczyna miałaby profitów z bycia w związku z Tobą xD Zostałbyś jej brafitterem, makijażystą, doradcą do spraw ubioru xD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.