styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
GRADEK83
GRADEK83
  18 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Może trochę w tym racji, ale kto mi zabroni od czasu do czasu

Zaciekawiło mnie to " córka Koryntu" Wiedziałem ze gdzieś to słyszałem ale znaczenia nie znałem ale juz wiem że chodzi o prostytutkę XD Grecka Hetera ...Hetera od zwykłej prostytutki różniła się niezależnością i wysoką pozycją towarzyską.... to taka Ekskluzywna Droga dziwka XD
MartaKarina
MartaKarina
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Hetera od zwykłej prostytutki różniła się niezależnością i wysoką pozycją towarzyską....

:rotfl:
cała ja !

Swoją drogą mi się hetera kojarzy z taką ogromną babą z grubym głosem, podobną do faceta, nie wiem czy kiedyś słyszałeś, ale na przykład na wymagającą nauczycielkę się mówi: "co za hetera", albo na jakąś nieprzyjemną osobę, czasem też właśnie na taką mało kobiecą... kobietę d83dde03
Kombatant
Kombatant
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Outfit na dzisiejsze urodziny przybranego kuzyna :)))

najlepszy fragment zdjęcia ucięty d83dde02

Konto usunięte
Konto usunięte: Mogą być takie usta

Za mocno je malujesz/ eksponujesz, wygladaja jakby Cie szerszen użądłił :mrgreen:
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015

wstawiam outfit letni

MartaKarina
MartaKarina
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: najlepszy fragment zdjęcia ucięty

specjalnie :)
Konto usunięte
Konto usunięte: Za mocno je malujesz/ eksponujesz, wygladaja jakby Cie szerszen użądłił

W jaki sposób "eksponuje"? Chyba masz na myśli malowanie, bez szminki nie wyglądają na takie duże
Rosiczka
Rosiczka: wstawiam outfit letni

fajne wdzianko, ale dzisiaj u mnie przynajmniej chyba trochę za zimno jeszcze na takie
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: fajne wdzianko, ale dzisiaj u mnie przynajmniej chyba trochę za zimno jeszcze na takie

bo to nie z dzisiaj :> z kiedyś jak słonko tak pięknie świeciło:)
outfit moich włosów XD

outfit z opierdzielania się po treningu

Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015

i jeszcze jeden

MartaKarina
MartaKarina
  19 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: z kiedyś jak słonko tak pięknie świeciło:)

W kwietniu był chyba jeden taki dzień kiedy można było wyjść w krótkim rękawku bez swetra :) Niestety TYLKO jeden.
Rosiczka
Rosiczka: outfit moich włosów XD

Gdzie te pasemka po rozjaśnianiu tym żelem? Nie widzę, wydaje mi się, że wcześniej miałaś identyczny kolor.
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: W kwietniu był chyba jeden taki dzień kiedy można było wyjść w krótkim rękawku bez swetra :) Niestety TYLKO jeden.

Ale był! :pavarotti:
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie te pasemka po rozjaśnianiu tym żelem? Nie widzę, wydaje mi się, że wcześniej miałaś identyczny kolor.

To było jeszcze przed użyciem. Sporo mi się rozjaśnił nawet, myślałam, że absolutnie totalnie nic nie będzie widać, a jednak. Ale wypróbuje jeszcze ten krem co poleciłaś ;3
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015

Na tym ostatnim zdjęciu torchę widać różnice :3

MartaKarina
MartaKarina
  19 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: Ale był!

Taaa, no był. Ale nie pociesza mnie to, bo w zeszłym roku już pod koniec marca latałam w krótkich rękawkach i spodenkach po dworze, a teraz jeden ładny dzień na krzyż i to jeszcze pod wieczór się pogoda zjechała
Rosiczka
Rosiczka: Na tym ostatnim zdjęciu torchę widać różnice :3

No fakt, trochę inaczej bo i światło dzienne, zdjęcie robione przy oknie chyba.
Rosiczka
Rosiczka: Ale wypróbuje jeszcze ten krem co poleciłaś ;3

Ja go nie polecam, bo nigdy go nie używałam. Ale nie powinnaś żałować w razie czego, bo to nie jest farba, nie zawiera amoniaku, więc szkody na włosach nie wyrządzi. No i zmywa się po 20 czy 25 myciach. Zastanawiam się tylko czy chwyci, bo ja kiedyś szamponetką do 7 myć próbowałam sobie zrobić inny odcień, i nic mi nie chwyciło. Ale to też zależy od włosów, moje włosy ogólnie są bardzo niepodatne ani na koloryzację ani na układanie.
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Taaa, no był. Ale nie pociesza mnie to, bo w zeszłym roku już pod koniec marca latałam w krótkich rękawkach i spodenkach po dworze, a teraz jeden ładny dzień na krzyż i to jeszcze pod wieczór się pogoda zjechała

Rozkręci się, powoli Marta ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: No fakt, trochę inaczej bo i światło dzienne, zdjęcie robione przy oknie chyba.

Właśnie nie przy oknie :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja go nie polecam, bo nigdy go nie używałam. Ale nie powinnaś żałować w razie czego, bo to nie jest farba, nie zawiera amoniaku, więc szkody na włosach nie wyrządzi. No i zmywa się po 20 czy 25 myciach. Zastanawiam się tylko czy chwyci, bo ja kiedyś szamponetką do 7 myć próbowałam sobie zrobić inny odcień, i nic mi nie chwyciło. Ale to też zależy od włosów, moje włosy ogólnie są bardzo niepodatne ani na koloryzację ani na układanie.

Spróbuję, może rozjaśni ;d moje jak widać chyba podatne na "koloryzację", bo coś ich łapie. Na układanie też nie narzekam ;]
Kombatant
Kombatant
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: W jaki sposób "eksponuje"? Chyba masz na myśli malowanie,

Tak wlasnie, za mocno je malujesz, zbyt intensywnie, powoduje to efekt spuchnietych ust.

Rosiczka
Rosiczka: wstawiam outfit letni

Za to wlasnie lubie lato. Nogi mocny plusik.
MartaKarina
MartaKarina
  19 Abril 2015
Rosiczka
Rosiczka: ozkręci się, powoli Marta ;)

W końcu musi, ale i tak już mam dość tej dziwacznej pogody. ;__; Rano ubierzesz kurtkę, to potem ją ze sobą taszczysz bo gorąco. Nie weźmiesz kurtki bo rano świeci słońce, to jak wracasz skądś południem zastaje cię deszcz.
Rosiczka
Rosiczka: Właśnie nie przy oknie :D

A tak wygląda d83dde09
Rosiczka
Rosiczka: moje jak widać chyba podatne na "koloryzację", bo coś ich łapie. Na układanie też nie narzekam ;]

Skoro tak, to powinno złapać. Nic nie stracisz próbując, najwyżej kilkanaście złotych wydanych na ten krem.
Rosiczka
Rosiczka
  19 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Za to wlasnie lubie lato. Nogi mocny plusik.

Tenk ju soł macz ;*
Konto usunięte
Konto usunięte: W końcu musi, ale i tak już mam dość tej dziwacznej pogody. ;__; Rano ubierzesz kurtkę, to potem ją ze sobą taszczysz bo gorąco. Nie weźmiesz kurtki bo rano świeci słońce, to jak wracasz skądś południem zastaje cię deszcz.

Znam to :crylol: jak na uczelnie lecę to właśnie tak jest, też mnie to denerwuje. Ja bym chciała lato na okrągło ;3
Konto usunięte
Konto usunięte: A tak wygląda

Tak światło padało, ale to na środku pokoju, obok kuchni :>
Konto usunięte
Konto usunięte: Skoro tak, to powinno złapać. Nic nie stracisz próbując, najwyżej kilkanaście złotych wydanych na ten krem.

Kasa to najmniejszy problem :D spróbuje, dam znać co z tego wyszło :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.