malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  8 Abril 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Co nie ?

studia skonczyła wyższe ma ...
mmaryja
mmaryja
  8 Abril 2013
massacre
massacre:

taki poród jest też mniej stresowy. ja tam bym chętnie urodziła w wodzie, ale to wszystko się okaże przed rozwiązaniem. na razie znoszę to wszystko w jakiś genialny sposób, ale upały przede mną:and:

swoją drogą dostałam dzisiaj próbki kremów bb i zaczynam testy. na razie mam na japie missha m perfect cover i mam wrażenie, że ściąga lekko mi skórę, może i wysusza. ale efekt na twarzy WOW
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Abril 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam bym chętnie urodziła w wodzie

Rozwazalam porod w wodzie, moze jesli byloby mi dane miec druga szanse, to moze :)
Poki co, to musze swoj anemiczny organizm ustabilizowac, choc nie mam pojecia kiedy bede odczuwac roznice na wlasnej skorze po tych prochach, ktore dostaje ...
Konto usunięte
Konto usunięte: ale upały przede mną

Wspolczuje. Mialam termin na koniec lipca, trafilo mi sie upalne lato na koncowke ciazy. Nie mniej jednak za drugim razem tez bym zdecydowala sie na letni termin. Mimo wszystko.
Konto usunięte
Konto usunięte: swoją drogą dostałam dzisiaj próbki kremów bb i zaczynam testy. na razie mam na japie missha m perfect cover i mam wrażenie, że ściąga lekko mi skórę, może i wysusza. ale efekt na twarzy WOW

Mi ostatnio w rece wpadly kremy CC - bylam po nich pomaranczowa na ryju i tak moje testy kremow CC sie skonczyly :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: ale efekt na twarzy WOW

w jakim sensie WOW?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  8 Abril 2013
Prinz
Prinz: wiec sie zdecyduj. nie wiem jak sie ubierasz, ale skoro uwazasz, ze przyklad podany przeze mnie (koszula etc) na bank wygladam lepiej od ciebie to naprawde nie wiem co Ty zakladasz.

W worku jutowym i sandałach chodzę :ninja:

Ty zakłądasz: koszulę, spodnie i marynarkę, pewnie jakieś lepsze buty - na co dzień.
Ja zakłądam: adidasy, jeansy, bluze z kapturem, albo jakąś kurtkę typowo luźną ( nie płaszcz) i nie mam makijażu ( co pewnie mogłoby pomóc babom w sklepie w czego potrzebuję :lol:).
Widzisz różnice?

Prinz
Prinz: niepotrzebna zlosliwosc, brwi reguluje mi przyjaciolka, garnitur daje do pralni raz na miesiac, manicur sobie odpuszczam, pucybuta mam w pracy, tyle z informacji dla Ciebie.

Serio myślisz, że mnie to interesowało? To ironia była, sarkazm czy co tam chcesz...
mmaryja
mmaryja
  8 Abril 2013
massacre
massacre: Poki co, to musze swoj anemiczny organizm ustabilizowac, choc nie mam pojecia kiedy bede odczuwac roznice na wlasnej skorze po tych prochach, ktore dostaje

bardzo mocno trzymam kciuki!
a co u babsy? może wiesz? bo ostatnio napisała, że jej szkrab w szpitalu i od tamtej pory cisza i się zaczęłam martwić.
massacre
massacre: Mi ostatnio w rece wpadly kremy CC - bylam po nich pomaranczowa na ryju i tak moje testy kremow CC sie skonczyly

na razie widziałam tylko krem CC MaxFactor, ale jakoś mnie nie przekonał, nawet za te 30zł
massacre
massacre: w jakim sensie WOW?

baardzo naturalny wygląd, całkiem fajne ukryte zaczerwienienia(policzki) i parę przebarwień. jak z niedoskonałościami - nie wiem, bo nie mam. płaczę nad swoją japą, że mam te zaczerwienienia bo gdyby nie one to bym w ogóle nie używała podkładów ani żadnego takiego shitu:and:
Bayje
Bayje
  8 Abril 2013

na kiedy mmaryjka masz planowane rozwiązanie ?

mmaryja
mmaryja
  8 Abril 2013
styka51
styka51: W worku jutowym i sandałach chodzę

jak jezus!
styka51
styka51
  8 Abril 2013
styka51
styka51: pewnie jakieś lepsze buty - na co dzień.

Lepsze w sensie - bardziej eleganckie od moich najek czy trampek. Żeby znowu nie było niedomówień, że stylistę wynajmujesz...

massacre
massacre:

No ja nie wiem o co mu chodzi...:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: bo ostatnio napisała, że jej szkrab w szpitalu i od tamtej pory cisza i się zaczęłam martwić.

Na fejsie pisała, że już w domu są ;)
styka51
styka51
  8 Abril 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: jak jezus!

Dokłądnie :D Bo Jezus, to w końcu nie Prinz :zabawa:
mmaryja
mmaryja
  8 Abril 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: na kiedy mmaryjka masz planowane rozwiązanie ?

zależy z jakiego przewidywania, ale ogólnie to czerwiec/lipiec
styka51
styka51: Na fejsie pisała, że już w domu są

ooo, to dobrze!
styka51
styka51
  8 Abril 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ooo, to dobrze!

Dokładnie, to tak:
koniec ze szpitalem! Miki już w domu razem że swoim pierwszym nieśmiganym zębolem:-D
massacre
massacre
  8 Abril 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a co u babsy? może wiesz? bo ostatnio napisała, że jej szkrab w szpitalu i od tamtej pory cisza i się zaczęłam martwić

Od tygodnia w domu, ponoc ma juz pierwszego zeba :D
Konto usunięte
Konto usunięte: na razie widziałam tylko krem CC MaxFactor, ale jakoś mnie nie przekonał, nawet za te 30zł

no ja mialam probki CC Loreala - kolor porazka :nie: no i totalny brak krycia, tylko twarz koloruje. Wiec tak jak mowisz, jesli nie trzeba nic przykrywac to po co?
Teraz mam jeszcze pare probek CC Clinique, moze z niego cos bedzie, np na lato, ma SPF 30

styka51
styka51: No ja nie wiem o co mu chodzi..

Najlepiej zostawic, bo co nie powiesz to obrazisz ;) Uspokoi sie to mu przejdzie samo.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  8 Abril 2013
styka51
styka51: Dokładnie, to tak: koniec ze szpitalem! Miki już w domu razem że swoim pierwszym nieśmiganym zębolem:-D

a prawa autorskie masz do publikowania jej statusow z fejsbuka?
P.S. Przepraszam za zlosliwosc :Crylol:

styka51
styka51
  8 Abril 2013
massacre
massacre: Najlepiej zostawic, bo co nie powiesz to obrazisz ;) Uspokoi sie to mu przejdzie samo.

Też tak w sumie pomyślałam;p

massacre
massacre: a prawa autorskie masz do publikowania jej statusow z fejsbuka? P.S. Przepraszam za zlosliwosc

:lol:
Babsy nie powinna strzelać fochów ;) Fajnie, że dziewczyny sobą interesują ^^
mmaryja
mmaryja
  8 Abril 2013
styka51
styka51: koniec ze szpitalem! Miki już w domu razem że swoim pierwszym nieśmiganym zębolem

to super!
massacre
massacre: Teraz mam jeszcze pare probek CC Clinique, moze z niego cos bedzie, np na lato, ma SPF 30

właśnie z myślą o lecie zamówiłam te próbki, liczę że któryś się nada.
testowałam krem BB diora i jak dla mnie badziew straszny, zwykły krem, a nawet nie krem tylko mazidło z nutą podkładu. lekko barwił skórę, ale totalnie nic innego z twarzą nie robił. liczyłam, że skoro to BB to chociaż te przebarwienia rozjaśni/zniweluje, a tu dupa. nic, zero
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.