Konto usunięte: w giff gaffie
co to jest giff gaff
Konto usunięte: za 25 (tyle co place teraz) jest nielimitowany internet, nielimitowane smsy + 1500 minut, o ja cie
jak sie ma iPhone to abonament jest wyzszy
ja nie bralam z ostatnim abonamentem nowego telefonu, bo czekam na nowego iPhone - ma wyjsc lada chwila wrzesien pazdziernik

no ale place za abonament £21.50 w O2, nielimitowane smsy, 500MB internet ktorego i tak nigdy nie zuzywam, 600 minut ktorych tez nigdy nie zuzywam, srednio zuzywam z max 200 minut. A no i abonament tylko na 12 miesiecy, piedole te oferty na 18 czy 24 miesiecy. te zazwyczaj sa tez tansze.
Konto usunięte: bo nie ma odpowiednich regulacji prawnych.
sa, nalozyli juz na te firmy sankcje i do tego ustalili wlasnie, ze nawet chleb musi miec widoczny sklad - co za tym idzie, kazdy chleb bedzie pakowany pewnie z naklejka.
Konto usunięte: też łatwo jest powiedzieć, bo niektórych nie stać na kupowanie eko rzeczy, czy nawet tych lepszej jakości, aczkolwiek tak to właśnie działa. niestety oszukuje się biednych, na nich wbrew pozorom zbija się największe kokosy.
w UK nie ma duzej roznicy miedzy cenami produktow organic a ta cala reszta GM.
dla mnie to zadna oszczednosc, gdy kupujesz w ww Asda mieso, ktore nastepnego dnia (odpowiednio storowane w lodowce) jest zielone i smierdzi. Musze je wyrzucac. Zwlaszcza, ze robie zakupy raz w tygodniu, chce miec pewnosc, ze swieze produkty sa swieze, a nie na opakowaniu jest napisane spozyc przed np. 10 wrzesnia, a 2 wrzesnia mieso jest zielone.
Wyrzucilam moj rachunek z Ocado - firmy w ktorej ja robie zakupy - wszystko jest dokladnie opisane na rachunku - kartka A4. Nastepnym razem wrzuce foto jak to wyglada. Dostawca przywozi wszystko w reklamowkach odpowiednich kolorow, jeden kolor na proukty do lodowki, drugi na produkty do szafki, trzeci do zamrazarki itd. do tego na tym wspomnianym rachunku tez masz podzielone na:
Fridge i przy kazdym produkcie np. spozyc w ciagu dwoch dni, najpozniej w Sobote
Cupboard spozyc w ciagu dwoch tygodni bla bla bla.
Wszystko jak dla idiotow, przynajmniej nie czuje sie niepoinformowana :)