agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  2 Marzo 2013
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
massacre
massacre: kocham jego zapach kojarzy mi sie z dziecinstwem :D

Wiadomka :D
Mi się kojarzy ten:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Marzo 2013

Ha ha! Specjalnie dla młodego ściągałam z Polski oliwkę Bambino tylko dlatego, że mi sie zapach pozytywnie kojarzył :zabawa: Przy okazji okazał sie o wiele lepszą oliwką niż Johnson, od której miał wysypkę :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  2 Marzo 2013

koszule mgiełkę w kwiaty bez rękawów ( już z myślą o cieplejszych dniach):)

massacre
massacre
  2 Marzo 2013

Tez myśle o cieplejszych dniach... U nas ponoc już w poniedziałek maja być początki wiosny. Ciepło, słoneczko, ach :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  2 Marzo 2013
massacre
massacre: Tez myśle o cieplejszych dniach... U nas ponoc już w poniedziałek maja być początki wiosny. Ciepło, słoneczko, ach

Słoneczko mam już dzisiaj, a na ciepło muszę chyba jeszcze poczekać trochę jeszcze:/
massacre
massacre
  2 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Słoneczko mam już dzisiaj, a na ciepło muszę chyba jeszcze poczekać trochę jeszcze:/

My pewnie bedziemy mieli wiosne szybciej, jak zawsze z reszta. Niestety bez letnich upalow w lipcu i sierpniu :and:

mirra20
mirra20
  2 Marzo 2013
massacre
massacre: My pewnie bedziemy mieli wiosne szybciej, jak zawsze z reszta. Niestety bez letnich upalow w lipcu i sierpniu

Wiesz, że nie można mieć wszystkiego:P
massacre
massacre
  2 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiesz, że nie można mieć wszystkiego:P

but why????? ;D

mirra20
mirra20
  2 Marzo 2013
massacre
massacre: but why????? ;D

lajf iz brutal:P
Paulinessa
Paulinessa
  2 Marzo 2013
massacre
massacre: Niestety bez letnich upalow w lipcu i sierpniu

Chętnie bym się zamieniła.
gosia061219
wpis jest ukryty
modnisia01
modnisia01
  2 Marzo 2013

eej...szampon bambi i ta kaczucha ;d jak byłam mała to przy wannie nie kafelkach miałam podobną przyklejoną, tylko że większą ;d
jesli chodzi o temat to: podstawowe kosmetyki :)

Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  4 Marzo 2013

Kilka drobiazgów do wyrobów biżuterii i paski do Quilling-u
a z kosmetyków hymm na razie nic, bo wszystko mam.

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
pijana
pijana
  4 Marzo 2013

Wygrałam Smudge Fixer Orly ("naprawiacz" uszkodzeń lakieru na paznokciach)

massacre
massacre
  5 Marzo 2013

Jak to działa? Pierwsze słyszę o czymś takim :)