agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Febrero 2013

ta pierwsza koszule przytulilabym :D biale conversy tez, bo moje juz nie takie biale sa...
ja z kolei Vansy kupilam.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  25 Febrero 2013
massacre
massacre: ta pierwsza koszule przytulilabym :D

Ja też .
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  25 Febrero 2013

granatowe rurki i portfel w house, top i pasek do spodni w cropp, kurtko-żakiet w top secret

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  25 Febrero 2013

jeszcze dzisiaj dokupiłam w H&M koszule w kratke mietowo/pudrowo/niebieska ;d

nie wiem co mi się z tymi koszulami wkrecilo w tym sezonie ;)

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Febrero 2013

Dwie bluzy mlodemy z River Island

i

massacre
massacre
  26 Febrero 2013

Parę bluzek oversized, parę klasycznych, spodnie i chusty (wszystko Zara i Next), Vansy

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  26 Febrero 2013

Nie weszło

pijana
pijana
  26 Febrero 2013
massacre
massacre:

Prawie wszystko bym nosiła, zajebiste zakupy :tak:
A mi przyszły: czapka, bluza Paprocki&Brzozowski (tam gdzie kupiłam czeka się miesiąc, ale było warto) i miniatury L'occitane za bycie 300. fanką jednego z blogów, nie, nie Jaśminy :rotfl:
massacre
massacre
  26 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte:

dzieki. w sumie wszystko w granicach klasyki i prostoty, czyli tak jak lubie :-)

styka51
styka51
  26 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawie wszystko bym nosiła, zajebiste zakupy

Podbijam mocno :D
A ja tak bardzo cierpię na brak pieniędzy :and:

Dziś:
krem

i
massacre
massacre
  26 Febrero 2013
styka51
styka51:

a ja cierpie na nieplodnosc, chcesz sie zamienic? ;P

styka51
styka51
  26 Febrero 2013
massacre
massacre: a ja cierpie na nieplodnosc, chcesz sie zamienic? ;P

Jeszcze tego nie wiesz ;)
massacre
massacre
  26 Febrero 2013
styka51
styka51: Jeszcze tego nie wiesz ;)

Wiem. Nieplodna, nie bezplodna :) Gdybym byla plodna, zaszlabym od razu.

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  26 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a w moim miescie jej nie bylo, i tez zaoszczedzilam

Pjona! :lol2:
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie trzeba mi dresow na silownie, a wszedzie sa masakrycznie drogie o ile nie mowimy o jakis potoodprowadzajacych za ktore bym sporo dala, to 60 to droooogo

Polecam ćwiczenie w domu - nawet rozciągnięte szorty od pidżamy się nadadzą. :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: dzis zaeksperymentowalam, ladnie sie umalowalam, usta i w ogóle, wlosy rozpuscilam, obciiisle spodnie i kozaki do kalan na obcasie, dekolt, i mnie w koncu jak klienta z galerii traktowali przeciez nie bede sie stroic na zakupy

Ja też tak mam, od wczoraj. Więcej czasu trzeba, ale fajny efekt to daje. :D A strojenie na zakupy to bezsens - mejkap popłynie, nogi od szpilek rozbolą, itd. :P

A ostatnio kupilam sobie lakier do włosów Wellaflex, czarny saszetko-portfel na pasku, T-shirt w musztardowo-granatowe paski z malutką kieszonką, czarne spodnie "nie-dżinsy" z wąskimi nogawkami i białą długą koszulę z podwijanymi rękawami (promocje się skumulowały i zamiast 140zł zapłaciłam... 30zł! :D). Wszystko w promocji w Reporterze, oprócz lakieru. :P Nie mam jak obfocić, a w necie zdjęć nie ma. :(
styka51
styka51
  26 Febrero 2013
massacre
massacre: Wiem. Nieplodna, nie bezplodna :) Gdybym byla plodna, zaszlabym od razu.

Ja się trzymam tego, że nie trafiasz w odpowiednie dni ;) I serio trzymam kciuki ;)