agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
ZlMNA
ZlMNA
  6 Mayo 2013

spodnie,tenisówki białe, 2pary gaci białe i neonowy róż :rotfl: i pudełka na pierdoły w kolorze czerwonym i miety ( naprawde do wszystkiego w pokoju mi pasuja :ninja: bardzo.

ZlMNA
ZlMNA
  6 Mayo 2013
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

./

pijana
pijana
  6 Mayo 2013

O, i zostało mi się jedną z 500 testerek Fa. Czekam więc też na żel pod prysznic, mydło, dezodorant i kosmetyczkę :)

ZlMNA
ZlMNA
  6 Mayo 2013

pijana nienawidze Cie! :zly:

ZlMNA
ZlMNA
  6 Mayo 2013

.,

charliethegirl
charliethegirl
  6 Mayo 2013

pijana, jak?! też chcę! : D

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  6 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: pijana, jak?! też chcę! : D

Podbijam. :D
pijana
pijana
  7 Mayo 2013

Fejsbuki wszystko, fejsbuki ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Nerkę El Polako
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  7 Mayo 2013

Trzy lakiery Essie w klimacie wiosennym i teapigs mniam Jak byłam w Cambridge to trafiłam na pięknego i czystego TK Maxx, który wyglądał jak ten w Poznaniu (czyste podłogi, wszystko pięknie poukładane, pachnące... nie to co ten syf w Londynie) i kupiłam młodemu buty Ralpha Laurena, dwie koszulki Bena Shermana i szorty

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gad
Gad
  7 Mayo 2013
massacre
massacre: A ja Gadzie idę za Twoją namową i kupuję auto, które mi zasugerowałeś :-)

Po co Ci garbus? Żartowałem... xd
massacre
massacre
  7 Mayo 2013
Gad
Gad: Po co Ci garbus? Żartowałem

Nie Garbus

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  7 Mayo 2013

Pilnik do paznokci + spożywka.

styka51
wpis jest ukryty
Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  7 Mayo 2013
massacre
massacre: @Gejsza, np, no, no... Wyłapać coś Jaegera w tej cenie to nie lada wyzwanie :)

jak zobaczyłam w domu cenę na metce to mi oko zbielało :ziober2:
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
massacre
massacre
  7 Mayo 2013

Jaeger sukienki zazwyczaj ma za £200-300 :ziober2: