agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Mayo 2013

Elle + chubby stick z clinique

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Mayo 2013

Kupiłaś to Elle z Benefitem? :) ostatnio rozmawiałam o tym ze znajomą, że dla samego tuszu warto kupić bo w gazecie nic nie było. To samo z instyle, wzięłam tylko dlatego ze w cenie £4 był lakier Nails Inc bardzo fajny kolor, full size, warty £11 :ziober2: Gazety po szybkim przewertowaniu wylądowały w koszu.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Mayo 2013

No właśnie tylko i wyłącznie ze względu na ten tusz wzięłam, magazyn ma mój brat, bo był w nim wywiad z Sacha Grey xD
Się nawet zastanawiam czy nie zrobić subskrypcji, bo właśnie w prezencie dodają tez zestaw z Benefitu :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Mayo 2013

Nad instyle tez się zastanawiałam ale w glossy miałam już lakier z nails Inc i odpryskiwal gorzej niż te tanie, rimmel mi się lepiej na paznokciach trzyma.

massacre
massacre
  10 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: lakier z nails Inc i odpryskiwal

Mi nie odpryskuje i dlugo sie trzyma. Faktycznie z tych trzech przodujacych marek Opi, Essie i Nails Inc, Nails Inc wypada najgorzej, ale za £4? Taniej niz Rimmel :)
Jesli nigdy wczesniej nie mialas full size, to sie nie dziwie. Te sample z Nails Inc maja dupne male pedzelki i sie je tragicznie naklada, nie mowiac o tym, ze po max dwoch aplikacjach robi sie gesty i warty co najwyzej kosza. Nigdy jednak nie mialam problemu z normalnego rozmiaru lakierami :)
Konto usunięte
Konto usunięte: rimmel mi się lepiej na paznokciach trzyma

Rimmel akurat robi najlepsze lakiery z tych drogeryjnych :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Mayo 2013
massacre
massacre: Mi nie odpryskuje i dlugo sie trzyma. Faktycznie z tych trzech przodujacych marek Opi, Essie i Nails Inc, Nails Inc wypada najgorzej, ale za £4? Taniej niz Rimmel :)

tzn ja rimmela kupowalam w poundlandzie, funta za sztuke w wiekszosci, chociaz faktycznie, patrzac sie na to ile w drogerii kosztuje to lepiej kupic Instyle :)
massacre
massacre: Jesli nigdy wczesniej nie mialas full size, to sie nie dziwie. Te sample z Nails Inc maja dupne male pedzelki i sie je tragicznie naklada, nie mowiac o tym, ze po max dwoch aplikacjach robi sie gesty i warty co najwyzej kosza. Nigdy jednak nie mialam problemu z normalnego rozmiaru lakierami :)

no nie mialam, wierze na slowo - bo essie i opi mi wytrzymuja bardzo dlugo na paznokciach :tak:
massacre
massacre: Rimmel akurat robi najlepsze lakiery z tych drogeryjnych :)

w sumie tez prawda :)
massacre
massacre
  10 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo essie i opi mi wytrzymuja bardzo dlugo na paznokciach

U mnie zalezy od koloru.
Gdzie kupujesz Opi?

massacre
massacre
  10 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Się nawet zastanawiam czy nie zrobić subskrypcji, bo właśnie w prezencie dodają tez zestaw z Benefitu

Jak sie oplaca i cala subskrypcja wyjdzie taniej niz zestaw to czemu nie? Mi zbedna makulatura nie jest potrzebna, a i nie jestem zbytnia fanka Benefit. Drogie to, a jakosciowo takie samo jak wiekszosc produktow z drogerii. Jak mam placic wysoka cene, to niech przynajmniej ma ten WOW factor :D
Btw. Bo Ty Benefit uzywasz, mialas primer Porefessional? Wygralo to w wielu konkursach na najlepszy primer, ale jako, ze do Benefit jestem mocno sceptyczna to sie zastanawiam...

pijana
pijana
  10 Mayo 2013

Benefit w gazetach, w Polsce co najwyżej Oriflame w Glamour (raz) :zonk: Ech...

pijana
pijana
  10 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Nie kupiłam, ale wygrałam oczywko XD Żel żel do mycia twarzy Bioderma Sébium 100 ml
massacre
massacre
  10 Mayo 2013

@Pijana :rotfl: Była maskara, they're real - za ciężka jak dla mnie. Ale w Red (innym magazynie) był tusz Chanel (to tak, żeby Cię dobić :mrgreen:) ale tylko dla subskrybujących :)

ZlMNA
ZlMNA
  10 Mayo 2013

okulary przeciwsloneczne i kilka rzeczy do paznokci.

agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Mayo 2013
massacre
massacre: Jak sie oplaca i cala subskrypcja wyjdzie taniej niz zestaw to czemu nie? Mi zbedna makulatura nie jest potrzebna, a i nie jestem zbytnia fanka Benefit. Drogie to, a jakosciowo takie samo jak wiekszosc produktow z drogerii. Jak mam placic wysoka cene, to niech przynajmniej ma ten WOW factor :D

wlasnie nie wiem czy chce ten zestaw czy nie xD
massacre
massacre: Btw. Bo Ty Benefit uzywasz, mialas primer Porefessional? Wygralo to w wielu konkursach na najlepszy primer, ale jako, ze do Benefit jestem mocno sceptyczna to sie zastanawiam...

jest calkiem spoko, mam teraz drugie opakowanie, faktycznie wygladza i pory sa przy jego uzyciu duzo mniej widoczne no i wszelakie podklady sie duzo lepiej rozprowadzaja przy jego uzyciu. aaa, no i uratowal mi nos w zimie, bo oczywiscie skora mi sie masakrycznie wysuszyla i przy uzyciu samego kremu + podkladu to po max godzinie mi skora schodzila, a z nim podklad na nosie wytrzymywal mi z 8 godzin. wiec ogolnie moja opinia jest calkiem pozytywna, ale ja innych primerow nie uzywam/lam (dawno temu jakiegos z gosha) wiec w sumie nie wiem do czego porownac :)
aha, dodam tylko, ze mimo ze pory faktycznie po jego uzyciu sa mniej widoczne, to jesli ktos ma z nimi problem (jak np. ja) to on je troche zatyka, ale nie gorzej niz podklady itp. + sie go nie rozsmarowywuje tylko sie go wklepuje raczej, bo jak sie go mocno trze to moze sie walkowac (ale to raczej przy mocniejszym tarciu, jak wklepie go, a pozniej nakladam palcami podklad to nie ma problemu z rolowaniem).
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Mayo 2013

Dior addict 50ml + próbka czegoś z ysl

pijana
pijana
  11 Mayo 2013
massacre
massacre: @Pijana Była maskara, they're real - za ciężka jak dla mnie. Ale w Red (innym magazynie) był tusz Chanel (to tak, żeby Cię dobić ) ale tylko dla subskrybujących :)

Grr ! xD
Co do They're real sam tusz w sobie mnie nie powalił, szybko zgęstniał i w ogóle. Ale szczoteczki używam cały czas, jak dla mnie najlepsza :tak: A taka ciekawostka, że to jedna z najczęściej kupowanych maskar w Polsce :) I pierwszy albo drugi najczęściej kupowany produkt w Sephorze. Kosztuje już chyba 99 zł (do niedawna 95), a u Was do gazet dają, nosz kur... XD