massacre: Jak sie oplaca i cala subskrypcja wyjdzie taniej niz zestaw to czemu nie? Mi zbedna makulatura nie jest potrzebna, a i nie jestem zbytnia fanka Benefit. Drogie to, a jakosciowo takie samo jak wiekszosc produktow z drogerii. Jak mam placic wysoka cene, to niech przynajmniej ma ten WOW factor :D
wlasnie nie wiem czy chce ten zestaw czy nie xD
massacre: Btw. Bo Ty Benefit uzywasz, mialas primer Porefessional? Wygralo to w wielu konkursach na najlepszy primer, ale jako, ze do Benefit jestem mocno sceptyczna to sie zastanawiam...
jest calkiem spoko, mam teraz drugie opakowanie, faktycznie wygladza i pory sa przy jego uzyciu duzo mniej widoczne no i wszelakie podklady sie duzo lepiej rozprowadzaja przy jego uzyciu. aaa, no i uratowal mi nos w zimie, bo oczywiscie skora mi sie masakrycznie wysuszyla i przy uzyciu samego kremu + podkladu to po max godzinie mi skora schodzila, a z nim podklad na nosie wytrzymywal mi z 8 godzin. wiec ogolnie moja opinia jest calkiem pozytywna, ale ja innych primerow nie uzywam/lam (dawno temu jakiegos z gosha) wiec w sumie nie wiem do czego porownac :)
aha, dodam tylko, ze mimo ze pory faktycznie po jego uzyciu sa mniej widoczne, to jesli ktos ma z nimi problem (jak np. ja) to on je troche zatyka, ale nie gorzej niz podklady itp. + sie go nie rozsmarowywuje tylko sie go wklepuje raczej, bo jak sie go mocno trze to moze sie walkowac (ale to raczej przy mocniejszym tarciu, jak wklepie go, a pozniej nakladam palcami podklad to nie ma problemu z rolowaniem).