agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  14 Mayo 2013

Dzisiejszy wypad do sklepu :

- Johnson's body care relaksujący żel pod prysznic-zapach:Lilii i Irys pierwszy raz będę używać żelu z tej firmy ,mam nadzieje,że mi podpasuje :)
- BeBeauty ujędrniająca sól do kąpieli:zapachu lotosu -tych soli już kilka razy używałam i nie mogę narzekać.-
Herbal Care szampon :zapach rumiankowy- Mimo,że ten szampon z przeznaczeniem do włosów jasnych,jednak w sklepie na półce był tylko ten i (fu) lawendowy .Dużo się naczytałam o tym szamponie ,internautki pozytywnie wypowiadały się o tym produkcie,a że ja mam dosyć 'trudne' włosy w ułożeniu jak i pielęgnacji(szczególnie po zimie,wcześniejszych farbowaniach i prostowaniach)postanowiłam zaryzykować.Mam nadzieję ,ze ten szampon nie wywoła jakiś nie pożądanych efektów :)

Yes,we can!
Paulinessa
Paulinessa
  14 Mayo 2013
Piixiie
Piixiie: Herbal Care szampon :zapach rumiankowy

Dobry jest :tak:

Skład: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Chamomilla Recutita Water, Cetrimonium Chloride, Sodium Chloride, Sodium Hydroxypropyl Oxidized Starch Succinate, Hydrolyzed Wheat Protein, Phenoxyethanol, Benzoil Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl, Biguanide, Citric Acid, Disodium EDTA

Ale faktycznie rumianku ma sporo, naturalne włosy może leciutko rozjaśnić. Choć nie jest to czysty wyciąg.
Piixiie
Piixiie
  14 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobry jest

właśnie chce go wypróbować ze względu na to że nie ma tego sls całego,może przez to wcześniej żaden szampon mi nie pasował, a raczej hmm uczulał.
Yes,we can!
Paulinessa
Paulinessa
  14 Mayo 2013
Piixiie
Piixiie: że nie ma tego sls

Ma SLeS,
Sodium Lauryl Sulfate'su praktycznie nie ma już w żadnym szamponie, jest zastąpiony właśnie Sodium Laureth Sulfate, troche delikatniejszym :)
Piixiie
Piixiie
  14 Mayo 2013
Piixiie
Piixiie: właśnie chce go wypróbować ze względu na to że nie ma tego sls całego,może przez to wcześniej żaden szampon mi nie pasował, a raczej hmm uczulał.

jezuuuu co ja pisze :P mysle o jednym pisze o drugim :/ heh dzieki za poprawke
Yes,we can!
w00tjump
w00tjump
  14 Mayo 2013

zapas micela z biedronki, bo mi podpasowal bardzo, a go wycofuja:nie:

agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Mayo 2013

2 sukienki:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Mayo 2013

Widzę, że wierzysz, że lato przyjdzie :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  15 Mayo 2013

Aga, ta po prawej mega :zakochany:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  15 Mayo 2013

A mi się podoba po lewej, tylko długość nie dla mnie. :)

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 Mayo 2013
massacre
massacre: Widzę, że wierzysz, że lato przyjdzie

staram sie patrzec optymistycznie, chociaz ostatnio to tylko w zimowych ciuchach chodze, brr :P
Konto usunięte
Konto usunięte: Aga, ta po prawej mega

dzieki xD
Sylvinka
Sylvinka: A mi się podoba po lewej, tylko długość nie dla mnie. :)

To moja jedyna dluga sukienka xD
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  16 Mayo 2013

Spodnie z zamkami u dołu nogawek. Nie wiem czy koputer mi szwankuje czy na stronie przekłamali kolor, ale w rzeczywistości są intensywnie turkusowe, wpadają w kolor morski - ja na zdjęciu mam granat.

Plus kopertówka:

Plus 2 bluzki na szerokich ramiączkach w ciuchu (bawełniana w biało-różowe poziome pasy i mgiełka w drobne kwiatki), w których muszę poskracać te ramiączka, bo są po prostu za długie i bluzki wyglądają jak do karmienia. :nie: I szeroookie spodnie na gumce, w niebiesko-fioletowo-czarne drobne kwiatki/plamki, z wiskozy, z których chcę zrobić u krawcowej coś takiego (tylko bez aż takiego wiszącego kroku :P):

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  16 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: 2 sukienki:

mi tez się podoba ta po lewej, wyglądasz w niej jak jakaś Jasmina tylko ze w wersji blond ;D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Mayo 2013
:rotfl: Domyślam się, że chodzi o Yasmine z Alladyna? Bo ja pomyślałam o tej drugiej słynnej Jaśminie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  16 Mayo 2013

podbijam, fajne kiecki