agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Mayo 2013
Dokupiłam do swoich wiosennych kolorow

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: A taka ciekawostka, że to jedna z najczęściej kupowanych maskar w Polsce

tutaj they're real wygral w jakis corocznych konkursach na najlepsza maskare. nie wiem czemu. nie wiem tez czemu, dlaczego tak malolaty sie spuszczaja nad tymi gownami z benefitu - drogie to i tak bardzo przecietne. przypomina mi sie normalnie moda na Avon i Oriflame w latach 90-tych :Rotfl: szal pal, a naprawde to gowno :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: a u Was do gazet dają, nosz kur

byl wielkosci probki, chyba polowa z normalnego rozmiaru

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Mayo 2013

nie wiem czemu, nie wiem czemu, nie wiem czemu... tak to jest jak sie pije gin w trakcie robienia obiadu :Rotfl:

Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  12 Mayo 2013
massacre
massacre: Dokupiłam do swoich wiosennych kolorow

ooooo mammmoooo d83dde0d jak ja uwielbiam lakiery do paznokci d83dde0aśliczne kolorki
Yes,we can!
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Mayo 2013
massacre
massacre: nie wiem tez czemu

bo jest najlepszy.
a po nim tusze z lancome.
massacre
massacre: byl wielkosci probki, chyba polowa z normalnego rozmiaru

4 g
agoosiaaa
agoosiaaa
  12 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jest najlepszy. a po nim tusze z lancome.

dopisze tylko, ze wedlug mnie, zeby nie bylo ze sie za wyrocznie uwazam :rotfl:
massacre
massacre
  12 Mayo 2013

I wg lasek które czytają Cosmo i kupują w Debenhams, więc trochę się zbierze. Choć Cosmo czytają młode laski, więc potwierdza się to o czym pisałam wyżej ;)

Piixiie
Reputacja: -78 | BluzgometrTM: 56
Piixiie
  13 Mayo 2013

Jak na kobietki przystało na pewno każda z nas ma multum,a przynajmniej tyle ile potrzeba świecidełek :)
1 Q. Czy wrzucacie wszystko razem (bransoletki ,naszyjniki,pierścionki,kolczyki)do jednej szkatułki /szuflady ?
2 Q. Jeżeli nie macie takowych skrzyneczek lub szkatułek, jak wygląda miejsce na Waszą cenną biżuterie ?
Kiedyś przeszukując strony z hand made wynalazłam stojaczek na biżu,a że wyglądał na bardzo prosty spróbowałam sama taki zrobić.Efekt nie powala na kolana ale byłam dumna z siebie

No ale wczoraj trafiłam przypadkiem na lepszy model już sklepowy ,no i tak nabyłam drzewko o niebo lepsze:)

3 Q.Co myślicie o takich drzewkach na różne drobiazgi ?

Yes,we can!
massacre
massacre
  13 Mayo 2013

Mam szkatułkę na biżuterię, której z resztą mam mało, ale jest dość droga, za droga żebym ją wieszała na drzewku. Ale pomysł fajny, podrzucę go mojej nastoletniej siostrze, która ma trochę pierduł, którymi sie obwiesza :) Z nudów wrzucam zdjęcie majowego Glossyboxa, bo nic ciekawego nie kupuję ostatnio:

Paulinessa
Paulinessa
  13 Mayo 2013

Piixiie, możesz zrobić oddzielny temat :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Mayo 2013
massacre
massacre: I wg lasek które czytają Cosmo i kupują w Debenhams, więc trochę się zbierze. Choć Cosmo czytają młode laski, więc potwierdza się to o czym pisałam wyżej ;)

zeby nie bylo ze sie wyrozniam, to kupilam dzisiaj Cosmo :rotfl:
massacre
massacre: Z nudów wrzucam zdjęcie majowego Glossyboxa, bo nic ciekawego nie kupuję ostatnio:

Tusz z Givenchy i ten olejek... cholera, czemu zawsze masz ode mnie lepsze pudelko, ja dostalam jakies gowno z Collection i tusz kupe z jelly pong pong czy cos.
ble.
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Mayo 2013

Zarzucam fotka

massacre
massacre
  13 Mayo 2013

@Agoosia, coś ciekawego w Cosmo? :rotfl: Daj znać jak ten tusz z Jelly Pong Pong, bo słyszałam na jego temat wiele dobrego. Ten olejek chyba tani jest? Szybko tylko spojrzałam na box, ale było chyba napisane, że full size kosztuje £4 :woot: A Givenchy niecierpię, nie wiem... Nie trawie ich kosmetyków, perfumy cuchną... Ale maskarę obczaję. Z tych próbek to już mi sie cała jedna full size uzbierała, albo i wiecej lol (Benefit, Chanel, Estee Lauder, teraz Givenchy) :D

pijana
pijana
  13 Mayo 2013
massacre
massacre: perfumy cuchną

O, ja zaś uwielbiam Givenchy :zakochany: Oczywiście Play jasnoróżowe, które są moim zapachem życia i słyszę masę komplementów gdy nimi pachnę, a także Ange Ou Demon Le secret, wg mnie idealne na wiosnę, używam zamiennie z Play właśnie i Gucci Florą :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  13 Mayo 2013
massacre
massacre: coś ciekawego w Cosmo?

raczej nic :rotfl:
massacre
massacre: aj znać jak ten tusz z Jelly Pong Pong, bo słyszałam na jego temat wiele dobrego.

tragedia, dwie warstwy sklejaja rzesy a po jednej sa tylko rozdzielone i przyciemnione, nie kupilabym, zwlaszcza za £15 :zonk:
massacre
massacre: Z tych próbek to już mi sie cała jedna full size uzbierała, albo i wiecej lol (Benefit, Chanel, Estee Lauder, teraz Givenchy) :D

wykorzystac tego nie idzie :nie:
Konto usunięte
Konto usunięte: akże Ange Ou Demon Le secret, wg mnie idealne na wiosnę

ladne sa, w porownaniu do zwyklych, ktore mi smierdza.