massacre: I jak Ci ten podkład podchodzi? Ja w sumie jeszcze mam... Miałam okienko i weszlam do sklepu, żeby mi tylko makijaż poprawili Online kupiłam pare rzeczy jeszcze, w tym UD dla Ciebie, o którym na smierć zapomniałam... Jak tylko przyjdzie to go wyśle. Mam nadzieje, że nie jesteś zła? :-( I w ogóle ten spray który mi wysłałaś co ma dawać refleksy, poproszę o instrukcje obsługi bo wyrzuciłam opakowanie, na butelce nie ma, a go jeszcze nie miałam czasu użyć...
z podkładem to była niezła akcja, bo kazałam swojemu facetowi kupić, bez próbowania go, wybierając podkład wg odcieniu w necie:D ale trafiłam super i jestem zadowolona:D
massacre: Ja w sumie jeszcze mam... Miałam okienko i weszlam do sklepu, żeby mi tylko makijaż poprawili
fajnie, też bym tak chciała, ale ja nie mam teraz czasu na zakupy, spędzam full czasu w pracy, mam nadzieje, że już nie długo
massacre: Online kupiłam pare rzeczy jeszcze, w tym UD dla Ciebie, o którym na smierć zapomniałam... Jak tylko przyjdzie to go wyśle. Mam nadzieje, że nie jesteś zła? :-(
oszalałaś:P sama nawet o tym zapomniałam:P
massacre: I w ogóle ten spray który mi wysłałaś co ma dawać refleksy, poproszę o instrukcje obsługi bo wyrzuciłam opakowanie, na butelce nie ma, a go jeszcze nie miałam czasu użyć...
dam Ci instrukcję, którą znalazłam w necie

Konto usunięte: Stosując nowy rozjaśniacz w spray,u Blond reflex będziesz mogła cieszyć się wakacyjnym wyglądem przez cały rok. Wskazówki: Rozjaśniacz w spray’u jest przeznaczony specjalnie do włosów blond i ciemny blond. Pozwala uzyskać słoneczne pasemka blond lub efekt naturalnego, letniego balejażu. Na włosach ciemniejszych rezultat rozjasnienia będzie mniej widoczny. Formuła kosmetyku jest bardzo łagodna. Preperat stosowany systematycznie sprawia, że efekt trwałego rozjaśnienia pojawia się stopniowo. W zależności od wyjściowego koloru włosów rezultat jest widoczny po 4-5 zabiegach. Preparat nie jest zalecany do włosów po trwałej ondulacji i farbowanych odcieniami brązu lub ciemniejszymi (włosy mogą przybrać pomarańczowy lub czerwony odcień). Sposób użycia: Nałożyć rękawiczki ochronne. W trakcie zabiegu chronić ramiona i ubranie ręcznikiem. Równomiernie spryskać rozjaśniaczem całe włosy lub wybrane pasemka z odelgłości ok. 25 cm. Unikać rozpylania na twarz. Rozpylać na umyte , wilgotne włosy lub suche włosy. Po zastosowaniu kosmetyki przeczesać włosy rzedkim grzebieniem. Wysuszyć włosy (suszenie włosów suszarką lub na słońcu może wzmocnić efekt rozjaśnienia). Środki ostrożności: Rozjaśniacz zawiera nadtlenek wodoru. Chronić oczy. W przypadku dostania się preperatu do oczu natychmiast przepłukać je wodą. Nie używać, jeśli włosy były barwione farbami roślinnymi (chna, basma) lub solami metali. Nie łączyć z innymi poroduktami do rozjasniania włosów. Chronić ubrania i bizuterię. Chronić przed dziećmi. Stosować rękawiczki ochronne. Przechowywwać w suchym, chłodnymi ciemnym miejscu.