agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  18 Mayo 2013

Dostałam od cioci z Warsaw, która przypomniała sobie po kilkuu latach, że mimo iż nie jestem już dzieckiem, wypadałoby mi dać czasem jakiś prezent. Pewnie coś i tak z tego zrobię, ale serio pytam: podoba Wam się?

JuIia
JuIia
  18 Mayo 2013

Kolczyki mooooze bym zalozyla :ninja:

ZlMNA
ZlMNA
  19 Mayo 2013
JuIia
JuIia: Kolczyki mooooze bym zalozyla

ja również, jedyne co noszę na szyi to łańcuszek z zawieszką ale nie zaczęsto nie cierpię wisiorków ect.
ZlMNA
ZlMNA
  19 Mayo 2013

a kupiłam szampon lawendowy z ziai.

agoosiaaa
agoosiaaa
  19 Mayo 2013

Żele pod prysznic BS

Samoopalacze z loreal, olejek do mycia twarzy Sanctuary

kasey00
kasey00
  19 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: podoba Wam się?

naszyjniki- jak najbardziej!
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  19 Mayo 2013

Długą spódnicę.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Mayo 2013

Byłam wczoraj w Ikei, kupiliśmy młodemu nowe łóżko z materacem, szafke z pudlami na zabawki, pościel dla niego, dla nas, zapas świeczek zapachowych, poduszki na sofe i kawior :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  20 Mayo 2013

dwa lakiery essie, łóżeczko dla Lwa i buty dla maryji.

swoją drogą w hebe jest promocja na lakiery essie, kupując jeden lakier drugi jest za 1zł. dzisiaj kupiłam, jutro też chyba kupię kolejne 2:and:

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  20 Mayo 2013

świeczniki z biedronki, płyn micelarny z biedronki, patyczki kosmetyczne i szczoteczki do zębów :)
od siostry dostałam tusz do rzęs i perfumy z ives rocher

Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
pijana
pijana
  20 Mayo 2013

Znowu micel Vichy, idzie mi jak woda :-/ Ale muszę bardzo dokładnie zmywać makijaż oczu, bo później mi się robią takie kropki pod rzęsami, wypełnione płynem O_o Choć i tak czasem wyskakują w sumie. Nie wiem co to.

kasey00
kasey00
  21 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: w hebe jest promocja na lakiery essie

czemu nie ma u mnie hebe ;((( d83dde20
Konto usunięte
Konto usunięte: Choć i tak czasem wyskakują w sumie. Nie wiem co to.

białe?
mmaryja
mmaryja
  21 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu nie ma u mnie hebe

ja też długo nie miałam blisko siebie, a teraz mam zaraz pod nosem i do tego coraz więcej się ich otwiera, więc łatwiej trafić. może do ciebie też dotrze!
w00tjump
w00tjump
  21 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu nie ma u mnie hebe ;(((

podbijam:nie:
i to nie tylko z powodu promocji na essie - a 2 klasyczne bym kupila, ciekawi mnie np madame l'ambre, i jeszcze maja pare fajnych marek i ciekawe promocje...
ale ekspansja postepuje, doczekamy sie!
pijana
pijana
  21 Mayo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: białe?
Przezroczyste, ocierają mi oko i muszę je przekłuwać. A u okulisty zawsze zapomnę o tym powiedzieć :-/
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?
Nie kupiłam nic, ale wygrałam wczoraj maskarę Make Up Factory, a dzisiaj dostałam przesyłkę, w której było RevitaLash 2 ml i bon do salonu OPI w Warszawie na 50 zł, nie mam pojęcia z jakiego to konkursu :rotfl: Ale baaardzo miła niespodzianka :D Choć bon oczywko sprzedam, bo do Wawy daleko. W sumie wygrałam już 5 ml RevitaLash, czekam na rzęsy do nieba :ninja: