agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
sylwik
sylwik
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zabookmarkuje se, ostatnio ktos to pokazywal i zapomnialam, a ceny maja fajne :D

ten zestaw co dorwalam jest w zayebistej promocji ze 120 na 66:ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ten zestaw co dorwalam jest w zayebistej promocji ze 120 na 66

zamowilabym, ale niestety ostatnio sie obkupilam w tej kwestii, wiec bede sie rozgladac dopiero jak wykoncze co mam :D
voiceontheradio
voiceontheradio
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: naprawde fajny sklep, i za to cale edm zaplacilam 70-pare zl+przesylka

te pudełeczko bez napisów to jest próbka?

cholera jak zamawiałam to mogłam wziąć nawet dwie próbki bo zamówiłam za większą sumę, ale przypomniałam sobie o tym po złożeniu zamówienia..
sylwik
sylwik
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: te pudełeczko bez napisów to jest próbka?

tak, pelne do polowy, darmowe:)

Konto usunięte
Konto usunięte: cholera jak zamawiałam to mogłam wziąć nawet dwie próbki bo zamówiłam za większą sumę, ale przypomniałam sobie o tym po złożeniu zamówienia..

w sumie tuz po zlozeniu zamowienia jakby do nich maila napisac to powinni bez problemu dodac:)
szkoda ze zapomnialas bo to jest pare miesiecy codziennego uzywania z tej probeczki:and:

i faktycznie murzynski ten najciemniejszy:ninja: opyle na allegro, nawet nie otwieralam tego,pomadki i tego pudru bambusowego:)
mmaryjka
mmaryjka
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

daj znać jak się sprawdzi seria witaminy c z tbs!
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  26 Julio 2011

Dużo tego było :and:
Karmelową kurtkę z Bershki
śmietankowe spodnie z Bershki
Buty w Zarze
Buty w Bershce :ziober2:
Balerinki w CCC
Sandałki w CCC
Torebkę z eko skórki na internecie
włosy Clip In :ninja:
Parę koszulek w new yorker
hm...
pasek w Tally Weijl
i taką apaszkę też w tally weijl :-)

Aha i perum z Pumy, różowy - flowing :-)

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: daj znać jak się sprawdzi seria witaminy c z tbs!

tych kapsulek uzywam pare dni, wydaje mi sie, ze sa fajne, nakladam i twarz sie wydaje ''swiezsza'' :P no i nie swieci mi sie po nich twarz, co jest duzym plusem.
co do kremu z filtrem to fajnie pachnie i nawilza, ale nie jestem pewna, czy mnie nie uczula... uzylam go wczoraj po jakos miesiecznej przerwie (poprzedni oddalam mamie kiedy mialam uczulenie i stwierdzila, ze jest swietny) i mi oczy napuchly, z tym ze nie wiem czy to od niego, czy moze od tego, ze wczoraj spedzilam caly dzien w szpitalu w takim ogrodku z zabawkami dla dzieci z malym i slonce mnie zjaralo...
mam tez to:

mikrodermabrazja czy jakos tak, fajnie dziala jako peeling.
no i mam jeszcze

uzywam jako bazy pod makijaz, chociaz w sumie matuje twarz i mozna go uzywac samego.
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Julio 2011

jeszcze musze dodac, ze ta maska nawilzajaca z tbs jest swietna, naprawde dobrze nawilza, siedzialam z nia ostatnio jakos +/- 10 minut i mialam po niej mega mieciutka i nawilzona twarz.

mmaryjka
mmaryjka
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mikrodermabrazja czy jakos tak, fajnie dziala jako peeling.

to peeling, tak?

Konto usunięte
Konto usunięte: no i mam jeszcze

a to co?

szczerze mówiąc nigdy bliżej się nie przyglądałam tej serii, ale poszukuję jakiegoś serum z witaminą c.
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ze ta maska nawilzajaca z tbs

ta z witamina e.

sorry za tyle postow jeden pod drugim :D
mmaryjka
mmaryjka
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: naprawde dobrze nawilza,

potrzebuję tego. pokaż która to dokładnie? na jakimś dużym zdjęciu najlepiej bo nie mam oksów, a soczewki już zdjęłam
mmaryjka
mmaryjka
  26 Julio 2011

a myślałam o tym:

agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a to co?

to chyba wlasnie baza jest :woot:
http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?ParentCatCode=C_SkinCare&CatCode=C_SkinCare_Moisturisers&prdcode=83285m

Konto usunięte
Konto usunięte: to peeling, tak?

chyba tak, ale taki mocniejszy, w kazdym razie pisze na nim by uzywac go 1 - 2 w tygodniu, ja uzywam raz, bo nie chce sobie wysuszyc skory.

Konto usunięte
Konto usunięte: szczerze mówiąc nigdy bliżej się nie przyglądałam tej serii, ale poszukuję jakiegoś serum z witaminą c.

nie jestem pewna, czy maja serum, ale musialabys zobaczyc :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: potrzebuję tego. pokaż która to dokładnie? na jakimś dużym zdjęciu najlepiej bo nie mam oksów, a soczewki już zdjęłam

to ta dokladnie:
http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?ParentCatCode=C_SkinCare&CatCode=C_SkinCare_ExfoliatorsMasks&prdcode=19959m

Konto usunięte
Konto usunięte: a myślałam o tym:

tego nie mialam, ale ma dobre opinie na stronie widze.
voiceontheradio
voiceontheradio
  26 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie tuz po zlozeniu zamowienia jakby do nich maila napisac to powinni bez problemu dodac:) szkoda ze zapomnialas bo to jest pare miesiecy codziennego uzywania z tej probeczki

szkoda, ale może następnym razem jeśli zdecyduje się powrócić do edm :ziober2: bo tam zawsze wszystkie kolory podkładów mają

Konto usunięte
Konto usunięte: i faktycznie murzynski ten najciemniejszy opyle na allegro, nawet nie otwieralam tego,pomadki i tego pudru bambusowego:)

pisałam :ziober2:
raz się pomalowałam nim to jak brudna wyglądałam :wtf: na twarzy ma kolor ziemi
puder jest ok, nawet matuje
a pomadka ma straszny kolor, jakiś brązowy choć jest lepsza niż balsam do ust z edm