agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kufa znowu nie odmieniłam tych

Siema, co nowego?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  27 Julio 2011
massacre
massacre: Siema, co nowego?

Butki :zakochany: beżowe, z zamszu, na obcasie :zakochany: ale nie zabudowane z przodu i mają taką cholewkę :-)
massacre
massacre
  27 Julio 2011

Haha, pytałam ogólnie, czytałam ze byłaś na zakupach :)
Jakaś specjalna okazja?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Julio 2011
massacre
massacre: Haha, pytałam ogólnie, czytałam ze byłaś na zakupach :) Jakaś specjalna okazja?

byłam, ostatnio codziennie chodze bo nie mam co z kasą robić :lol:
tak, w sobote przyjezdza kuzyn z warszawy i chce sie odstrzelic bo zabieramy go na impreze do takiego modnego klubu na śląsku. Pomarancza :-) w katowicach.
massacre
massacre
  27 Julio 2011

To wrzuć fote jak sie odstrzelisz :)

Ja uciekam :Bye:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Julio 2011
massacre
massacre: To wrzuć fote jak sie odstrzelisz :)

oki :-) miałam taki zamiar :D

massacre
massacre: Ja uciekam

buzka pa :*
pijana
pijana
  27 Julio 2011
massacre
massacre: Agoosia - pedicure nie boli

To są zdjęcia Prinza :crylol: LOL
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Julio 2011
massacre
massacre: Agoosia - pedicure nie boli

Smiechlam
mmaryjka
mmaryjka
  28 Julio 2011
W SEPHORZE JEST PROMOCJA NA LAKIERY DO PAZNOKCI - DWA W CENIE JEDNEGO, wszystkie kolory
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To są zdjęcia Prinza LOL

Padłam:crylol::crylol:

[color=white]znaki

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

massacre
massacre
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To są zdjęcia Prinza LOL

A to sorry Agoosia :*

TOMASZ! PEDICURE NIE BOLI!!!!

massacre
massacre
  28 Julio 2011

badziew zdarlam 3 minuty pozniej - widac na kciuki jak ujowo wyglada, lepiej jednak isc do salonu sobie zrobic, choc moj facet powiedzial, ze mu sie to w ogole nie podoba

na to zostalam naciagnieta, ale zestaw nawet w kit, zwlaszcza zel do skorek - w koncu jakis, co dziala i widac efekty po dwoch uzyciach

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Julio 2011
massacre
massacre: badziew zdarlam 3 minuty pozniej - widac na kciuki jak ujowo wyglada, lepiej jednak isc do salonu sobie zrobic, choc moj facet powiedzial, ze mu sie to w ogole nie podoba

masakra :nie:
powiem Ci jeszcze, ze to u kazdego tak wyglada - nie pamietam czy to moja kumpela, czy siostra kupila sobie cos takiego, tylko chyba czerwone, i efekt byl identyczny :nie:

massacre
massacre: A to sorry Agoosia :*

:rotfl:
massacre
massacre
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: powiem Ci jeszcze, ze to u kazdego tak wyglada - nie pamietam czy to moja kumpela, czy siostra kupila sobie cos takiego, tylko chyba czerwone, i efekt byl identyczny

myslalam, ze moze mam dziwne paznokcie, ze moze za krotkie :lol:
10 funa w bloto

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Julio 2011
massacre
massacre: myslalam, ze moze mam dziwne paznokcie, ze moze za krotkie 10 funa w bloto

to jest jeden z tych wynalazkow, co nie dziala :D
kiedys tez sie na nie napalalam :P
btw - ja mam nawet krotsze paznokcie od ciebie + nie bede ich w stanie zapuscic przez miesiac - moze 2 :/