agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: + nie bede ich w stanie zapuscic przez miesiac - moze 2 :/

dlaczego?
ja nie lubie u siebie dlugich paznokci, nie wiem dlaczego w sumie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Julio 2011
massacre
massacre: dlaczego? ja nie lubie u siebie dlugich paznokci, nie wiem dlaczego w sumie

zrobilam sobie pare dni przed 21 urodzinami zele i sciagnelam w poniedzialem, po prostu za cienkie sa w tych miejscach, gdzie byly zele - wyginaja sie, wiec wole poczekac jak wyrosna te czesci, do ktorych mialam zele i dopiero wtedy zapuszczac :)
ja lubie dlugie, ale przy moim malym diable czesto je lamie :D
mirra20
mirra20
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

szorty chyba 6 które kupiłam w tym sezonie...
top który chce nakładać na strój
dwa t-shirty
bieliznę
skarpetki do balerin
cienki pasek
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szorty chyba 6 które kupiłam w tym sezonie... top który chce nakładać na strój dwa t-shirty bieliznę skarpetki do balerin cienki pasek

poka :w00t:
mirra20
mirra20
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: poka

a to wszystko za 51zł:D
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Julio 2011

I ja zebrałam się na jakiegoś fociaka :-) Moje dwie nowe pary (z 4, które ostatnio nabyłam)
z tyłu szafka na buty, których używam najczęściej (w jesien stoją tam adidasy, w zime kozaki itp), po lewej widać moje nowe beżowe baleriny a zaraz obok kremowe sandałki, też nowe. Może potem zrobię foto :-)

massacre
massacre
  28 Julio 2011

Marta, to Ci powiem ze masz porządek w butach :ziober2:
Ja nigdy nie wiem gdzie co mam :LOL:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta, to Ci powiem ze masz porządek w butach Ja nigdy nie wiem gdzie co mam

BO WCZORAJ TO POUKŁADAŁAM :CRYLOL: normalnie mam wszystko na kupie, ale adidasy i reszte butow w ktorych chodze mniej schowałam do pawlacza a zostawilam tam tylko te, ktore uzywam ostatnio
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSoLost

te z lewej bardzo ładne.
mogłabym takie przygarnąć.

z prawej, zupełnie mi się nie podobają i nie rozumiem ich sensu.
podobnie jak wszystkich sandałowatych, które mają taką cholewkę.
niby sandały - niby kozaki.
massacre
massacre
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie rozumiem ich sensu.

Bo to jest fashion bejbe, nie trzeba tego rozumieć (Rzeklabym nawet ze nie należy próbować zrozumieć) :ziober2:
Pragmatyzm w modzie jest nudny i stworzony dla tych po 80-tce :swir:
Ja takich nie noszę bo mam krótkie nogi, ale Martabankowo w nich swietnie wyglada. Buty stworzone dla długich bardzo szczuplych nóg :)

massacre
massacre
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: BO WCZORAJ TO POUKŁADAŁAM

Ach, to zmienia postać rzeczy :crylol:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Julio 2011
massacre
massacre: Pragmatyzm w modzie jest nudny i stworzony dla tych po 80-tce

No to jestem po 80-tce.

Ja nie mówię, że Marta w nich źle będzie wyglądać :)
Jak ktoś ma ładne nogi to i ładnie będą wyglądać w butach z butelek :ninja:

Po prostu dla mnie takie buty są jak buty zimowe peep toe .
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  28 Julio 2011

Z wyprzedaży w Butiku za 24 zł :DD

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

massacre
massacre
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No to jestem po 80-tce.

Nie rozumiesz :nie:
Proste zdanie, takie jak np. to: Spodnie sa stworzone dla mężczyzn. Wywnioskujesz z tego zdania tak samo jak z mojego? Co uczyni każda z nas mężczyzna? :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu dla mnie takie buty są jak buty zimowe peep toe

Wiem. Przeczytałam twojego pierwszego posta na temat tych butów ze zrozumieniem. Dlatego tez wskazalam na pragmatyzm w modzie. Bo to czy sa ładne/ brzydkie to jedno a to czy sa praktyczne to drugie :) kumaSz czy nie kumaSz jeszcze? :)

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Julio 2011
massacre
massacre: Nie rozumiesz Proste zdanie, takie jak np. to: Spodnie sa stworzone dla mężczyzn. Wywnioskujesz z tego zdania tak samo jak z mojego? Co uczyni każda z nas mężczyzna?

To Ty nie zrozumiałaś :)

Pisząc to miałam na myśli, że dla mnie praktyczność i wizualność muszą iść w parze. Nie będę nosić czegoś co tylko wygląda, a nie służy, niezależnie od tego, czy każdy inny to robi.

"No to jestem po 80-tce" = wole tradycyjną praktyczność.