agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  28 Julio 2011
naaats
naaats: naaats

ładne kolory :) dużo się tutaj dzieje, ale ja czasami lubię taki cyrk na koszulkach, w połączeniu z jednolitymi spodniami i delikatnymi dodatkami wygląda to fajnie :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że dla mnie praktyczność i wizualność muszą iść w parze. Nie będę nosić czegoś co tylko wygląda, a nie służy

Masz racje, nie rozumiem; wg mnie te buty swietnie sie nadają na wiosnę, sucha jesien czy letnie wieczory - tylko w upały odkrywasz palce u stop? Poza tym SAMA napisalas, ze nie rozumiesz ich sensu, starałam sie tobie wyjaśnić, ze w modzie nie warto szukać sensu - ze sie tutaj powtórzę :ziober2:
Nie musza ci sie podobać, sama takich nie noszę, mimo to nie rozumiem Twojej rozkminki nad ich sensem :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  28 Julio 2011
massacre
massacre:

założyłabyś jakiś mądry temat na seksie:P
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Julio 2011
massacre
massacre: Masz racje, nie rozumiem; wg mnie te buty swietnie sie nadają na wiosnę, sucha jesien czy letnie wieczory - tylko w upały odkrywasz palce u stop? Poza tym SAMA napisalas, ze nie rozumiesz ich sensu, starałam sie tobie wyjaśnić, ze w modzie nie warto szukać sensu - ze sie tutaj powtórzę Nie musza ci sie podobać, sama takich nie noszę, mimo to nie rozumiem Twojej rozkminki nad ich sensem :)

Dobrze napisałaś. Według CIEBIE się nadają. Według MNIE nie nadają się do niczego :)
Nie chce mi się już tego wałkować, szanuj, że ktoś może mieć odmienne zdanie od Twojego i ma prawo uważać, że coś jest pozbawione sensu.
jestemnajlepszyhah
jestemnajlepszyhah
  28 Julio 2011

Aga się znowu kłóci.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aga się znowu kłóci.

My się nie kłócimy tylko rozmawiamy :krzeslo:
jestemnajlepszyhah
jestemnajlepszyhah
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: My się nie kłócimy tylko rozmawiamy

Teraz ze mną się kłócisz. :f
jestemnajlepszyhah
jestemnajlepszyhah
  28 Julio 2011

Ale te buciki w avatarze masz świetne. :zakochany:

mmaryjka
mmaryjka
  28 Julio 2011

wczorajszy wypad do sephory

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: te z lewej bardzo ładne. mogłabym takie przygarnąć.

dziękuje, strasznie niewygodne, po 15 minutach tak mnie bolą palce u stóp, że masakra.

Konto usunięte
Konto usunięte: z prawej, zupełnie mi się nie podobają i nie rozumiem ich sensu. podobnie jak wszystkich sandałowatych, które mają taką cholewkę. niby sandały - niby kozaki.

ja je lubię nosić do spodni rurek, na rurkach świetnie wyglądają, zrobię w sobotę zdjęcie to wstawie i wam pokażę :-)
mirra20
mirra20
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wczorajszy wypad do sephory

fajne po ile?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale te buciki w avatarze masz świetne.

no wiem, chciałabym takie :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: wczorajszy wypad do sephory

jaki jest ten przedostatni kolor?

Konto usunięte
Konto usunięte: dziękuje, strasznie niewygodne, po 15 minutach tak mnie bolą palce u stóp, że masakra.

A wyglądają właśnie na wygodne :and:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A wyglądają właśnie na wygodne

też mi się takie WYDAWAŁY, teraz żaluję, że je kupiłam, nie wypadają się nawet na wypad na miasto chyba, że ciągle bede siedziec.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Julio 2011

No i moja zdobycz z przed godziny :zakochany: Tally Weijl, top, dekolt w serduszko :-)

jestemnajlepszyhah
jestemnajlepszyhah
  28 Julio 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no wiem, chciałabym takie

Zasponsoruję Ci je. Ale będziesz je musiała ubrać na kolację, która ze mną zjesz w piątek. :>

Konto usunięte
Konto usunięte: No i moja zdobycz z przed godziny Tally Weijl, top, dekolt w serduszko :-)

Ty lepiej pokaż jak w niej wyglądasz.