styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  5 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: To wynoś :D

zabrać trzepaczkę :pavarotti:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Rosiczka
Rosiczka
  5 Agosto 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: zabrać trzepaczkę

Ja miałam chyba prać, a nie trzepać :D
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: Ja miałam chyba prać, a nie trzepać :D

spoko, ja jestem od trzepania 270c

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

Rosiczka
Rosiczka
  5 Agosto 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: spoko, ja jestem od trzepania

też tak myślę :D a gdzie Twój outfit?
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: też tak myślę :D a gdzie Twój outfit?

eee nie mam czasu na razie, na sportowo siedzę i zaraz ciskam na siatkówkę :D

Rosiczka
Rosiczka
  5 Agosto 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: eee nie mam czasu na razie, na sportowo siedzę i zaraz ciskam na siatkówkę :D

no to rób fociszkę na sportowo :>
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  5 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakbym była tego wzrostu, nie nosiłabym wysokich butów,

Dlaczego ? Dlatego, że jestem wtedy wyższa niż większość ?

Konto usunięte
Konto usunięte: Ponad metr 80, to w tych szpilkach jesteś wyższa niż spora część płci męskiej.

Wiem. Nie moja wina, że faceci w większości to kurduple ;D.
Ja się bardzo dobrze czuję mając taki, a nie inny wzrost.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, po prostu nie wiem, co jeszcze mogłabym na ten temat napisać, a już mnóstwo razy się wypowiadałam odnośnie tego i myślę, że choćbym chciała, to więcej z tego nie wyciągnę. Dlatego jak dla mnie, niewarto ciągle odgrzewać "starych kotletów" i ciągle w nieskończoność pisać o tym samym, ale skoro naprawdę czujesz taką potrzebę...

Nie żebym czuła potrzebę, ale czasem mnie najdzie, tak o.

Konto usunięte
Konto usunięte: No prawda. Ja też nie zawsze potrafię zrozumieć, jak ludzie mogą postępować tak a nie inaczej, czasem mnie to przerasta, ale tak to już jest, takie życie, Magdaleno. ;)

Zdaje się, że doskonale wiem jakie jest życie ;D, ale można czasem porozkminiać nad tym i tamtym.
Co Cię przykładowo przerasta ?
:ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  5 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Dlaczego ? Dlatego, że jestem wtedy wyższa niż większość ?

No bo kobieta ponad metr 80... Jakoś mi się to nie widzi. Ale jeżeli tak lubisz, dobrze się z tym czujesz, to noś. Ja tylko piszę przez pryzmat swojego postrzegania. d83dde0a
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja się bardzo dobrze czuję mając taki, a nie inny wzrost.

I to jest najważniejsze!
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie żebym czuła potrzebę, ale czasem mnie najdzie, tak o.

ok
MaqdaIena
MaqdaIena: Zdaje się, że doskonale wiem jakie jest życie ;D, ale można czasem porozkminiać nad tym i tamtym.

d83ddc4d
MaqdaIena
MaqdaIena: Co Cię przykładowo przerasta ?

Naprawdę chcesz tutaj poruszać takie filozoficzne tematy?
Pierwsze co mi przychodzi na myśl- przerasta mnie ludzka nieodpowiedzialność i brak pomyślunku---> uprawianie seksu z byle kim i bez zabezpieczenia, potem ciąże w młodym wieku i wiążąca się z tym patologia. To jest chyba to, co mnie przeraża w dzisiejszych czasach najbardziej. I nie chodzi tu o kompletny upadek moralności, ja nie jestem zgorzkniałą katoliczką, ale trzeba mieć trochę rozumu w głowie jednak, żeby sobie przede wszystkim nie zaszkodzić.
I kiedy widzę takie przypadki, myślę sobie, że ja bym tak nie mogła, nie dlatego, że sumienie by mi nie dało żyć... bo pewnie by mi dało, ale z tego powodu, że mogłabym sobie zniszczyć życie. Ale widzisz Magdaleno, są ludzie, którzy myślą w zupełnie inny sposób i to, że mnie przerasta, nie znaczy, że inni nie potrafią robić czegoś, co dla mnie jest abstrakcją.

Mogę kontynuować, ale czy to aby na pewno dobry wątek na taki temat? :D
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  5 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No bo kobieta ponad metr 80... Jakoś mi się to nie widzi. Ale jeżeli tak lubisz, dobrze się z tym czujesz, to noś. Ja tylko piszę przez pryzmat swojego postrzegania

Otóż to, pewnie inaczej bym to spostrzegała gdybym miała trochę ponad 150 cm wzrostu.

Konto usunięte
Konto usunięte: Naprawdę chcesz tutaj poruszać takie filozoficzne tematy?

Konto usunięte
Konto usunięte: Mogę kontynuować, ale czy to aby na pewno dobry wątek na taki temat?

Całe forum to i tak syf totalny. Więc nie jest ważne gdzie poruszysz jaki wątek.

Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsze co mi przychodzi na myśl- przerasta mnie ludzka nieodpowiedzialność i brak pomyślunku---> uprawianie seksu z byle kim i bez zabezpieczenia, potem ciąże w młodym wieku i wiążąca się z tym patologia. To jest chyba to, co mnie przeraża w dzisiejszych czasach najbardziej. I nie chodzi tu o kompletny upadek moralności, ja nie jestem zgorzkniałą katoliczką, ale trzeba mieć trochę rozumu w głowie jednak, żeby sobie przede wszystkim nie zaszkodzić. I kiedy widzę takie przypadki, myślę sobie, że ja bym tak nie mogła, nie dlatego, że sumienie by mi nie dało żyć... bo pewnie by mi dało, ale z tego powodu, że mogłabym sobie zniszczyć życie.

Ciężko w sumie mi się odnieść do tego. Głupio zabrzmi, ale za moich czasów, kiedy miałam naście lat moje koleżanki seksiły się ze swoimi facetami, a nie z byle kim po kątach w klubach. Wiadomo, wpadki się zdarzały, ale każda wiedziała kto jest ojcem. Obecnie nie znam osobiście przypadku młodocianej puszczalskiej, która została albo ma zostać matką.
I tak dalej sobie myśląc, niechaj rodzą, ktoś w końcu musi zapieprzać na moją emeryturę :ziober2:.
Ten temat mnie nie przerasta, dawaj dalej.
:ziober2:
Rosiczka
Rosiczka
  5 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie moja wina, że faceci w większości to kurduple ;D.

d83ddc4f
Muoody
Muoody
  5 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: kurduple

wypraszam sobie
MartaKarinka
MartaKarinka
  5 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Całe forum to i tak syf totalny. Więc nie jest ważne gdzie poruszysz jaki wątek.

Dobra. Niech będzie.
MaqdaIena
MaqdaIena: Ciężko w sumie mi się odnieść do tego. Głupio zabrzmi, ale za moich czasów, kiedy miałam naście lat moje koleżanki seksiły się ze swoimi facetami, a nie z byle kim po kątach w klubach. Wiadomo, wpadki się zdarzały, ale każda wiedziała kto jest ojcem. Obecnie nie znam osobiście przypadku młodocianej puszczalskiej, która została albo ma zostać matką.

Bo widzisz, dzieli nas +/- 10 lat, ale z każdym rokiem moralność nastolatków coraz bardziej upada, a do tego mam wrażenie, że są coraz głupsi. Ja znam sporo takich "puszczalskich". Znam też sporo takich, które zaszły w ciążę z przypadku, co prawda wiedziały, kto jest ojcem, ale i tak zajście w ciążę było totalną głupotą, bo zostały same z dzieckiem, "ojciec" szybko zwiał a w wychowaniu dziecka musieli pomagać rodzice, bo co taka dziewczyna może mieć w głowie. Dlatego też kompletnie nie rozumiem, niektórzy ludzie w ogóle nie mają wyobraźni, nie potrafią przewidzieć pewnych konsekwencji i to jest najlepszy przykład na to, co mnie przerasta, Magdaleno.
MaqdaIena
MaqdaIena: tak dalej sobie myśląc, niechaj rodzą, ktoś w końcu musi zapieprzać na moją emeryturę .

Gorzej, jak pójdą w ślady rodziców i jeszcze będą ciągnąć od państwa, a nie zarabiać na emerytury... btw, podobno w 2018 ma braknąć funduszy na jakiekolwiek emerytury w Polsce d83dde09.
MaqdaIena
MaqdaIena: Ten temat mnie nie przerasta, dawaj dalej.

Mam dalej pisać o tym, co mnie "przerasta"?
A może teraz Ty, dla odmiany? Oprócz tego, że przerasta Cię fakt wstawienia tych zdjęć przeze mnie...
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  5 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: no to rób fociszkę na sportowo :>

ta może od razu w koszuli z wesela :D

MartaKarinka
MartaKarinka
  5 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Całe forum to i tak syf totalny

a, jeszcze zapomniałam dopisać--- w sumie nie chodziło mi, czy syf, czy nie i czy aby ktoś nie zaśmieca, bardziej o to, że sporo osób to czyta, a to nie jest tak jak na hyde, że napiszesz o słowo za dużo a za 2-3 dni temat zleci i nikt nie będzie o nim pamiętał, ten wątek to jedna wielka księga, z której można wyczytać mnóstwo ciekawych rzeczy, bo w sumie to taka dyskusja przeplatana jakimś zdjęciem od czasu do czasu :D
PolykNasienia
PolykNasienia
  5 Agosto 2014

faceci kurduple

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.