styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Earth
Earth
  6 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: niech ktoś..

Tam jest tylko definicja fluorescencji, dużo słówek z których można to wywnioskować. Fluorescencja jest.. emisja.. światło (lumineuse - lumine z łaciny), molekuły, absorpcja.. :)
CLENBUTEROL88
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 1
CLENBUTEROL88
  6 Agosto 2014

marcin, załóż konto z nickiem NEONGREEN

MartaKarinka
MartaKarinka
  6 Agosto 2014
Earth
Earth: Tam jest tylko definicja fluorescencji, dużo słówek z których można to wywnioskować. Fluorescencja jest.. emisja.. światło (lumineuse - lumine z łaciny), molekuły, absorpcja.. :)

aaaa... ok, dzięki, Patrycjo d83dde09.
JuIia
JuIia
  6 Agosto 2014

Byłam dziś nawet w tally i widziałam tą bluzkę, moja reakcja - k*wa kto w tym chodzi? :C

MartaKarinka
MartaKarinka
  6 Agosto 2014
JuIia
JuIia: moja reakcja - k*wa kto w tym chodzi? :C

No to już wieszd83dde18
MartaKarinka
MartaKarinka
  6 Agosto 2014
http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15602924,ledzinsy_galaksy

biedne legginsy, już nigdzie takich nie dostanę
pedofiI
pedofiI
  7 Agosto 2014
CLENBUTEROL88
CLENBUTEROL88: marcin, załóż konto z nickiem NEONGREEN

zapłacisz xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014

Co sądzisz o krótkich bluzaczkach, pedofii? Hit czy kit tego lata?

JuIia
JuIia
  7 Agosto 2014

Bk ze dostałam bana za wulgaryzm ktorego tam nie było d83ddc4d

Idioci.

pedofiI
pedofiI
  7 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sądzisz o krótkich bluzaczkach, pedofii? Hit czy kit tego lata?

zdecydowanie nie. daje łapke w dół
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  7 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego też kompletnie nie rozumiem, niektórzy ludzie w ogóle nie mają wyobraźni, nie potrafią przewidzieć pewnych konsekwencji i to jest najlepszy przykład na to, co mnie przerasta, Magdaleno

Ale gumy strzelają, więc nie można wszystkich wrzucić do jednego wora pod tytułem ' bo myśleliśmy, że za pierwszym razem się w ciążę nie zachodzi'', albo '' bo miał zdążyć wyciągnąć" ;D.
Tak się zastanawiam jakie widzisz rozwiązanie kiedy krew w żyłach młodym buzuje ?

Konto usunięte
Konto usunięte: podobno w 2018 ma braknąć funduszy na jakiekolwiek emerytury w Polsce

Nie wierzę w to.
Aczkolwiek ludzie młodzi, którzy mają do emy kilkadziesiąt lat powinni zakopywać złoto na ogrodzie, jedyna zdaje się pewna rzecz :D.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mam dalej pisać o tym, co mnie "przerasta"? A może teraz Ty, dla odmiany? Oprócz tego, że przerasta Cię fakt wstawienia tych zdjęć przeze mnie..

Jeżeli masz ochotę to napisz.

W skrótach myślowych: pastwienie się nad zwierzętami/dziećmi; brak szacunku dla ludzi, zwłaszcza starszych; robienie z siebie debila w bardzo szerokim znaczeniu, nic więcej na poczekaniu nie wymyślę, bo czuję po pracy odmóżdżenie totalne dzisiaj. No i mi gorąco.

Konto usunięte
Konto usunięte: bardziej o to, że sporo osób to czyta

Więc niechaj czytają.
Nie musiałam się nigdy wstydzić tego co tu napisałam, pokazałam cokolwiek, więc i nie będzie tak tym razem.
:ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ale gumy strzelają, więc nie można wszystkich wrzucić do jednego wora pod tytułem ' bo myśleliśmy, że za pierwszym razem się w ciążę nie zachodzi'', albo '' bo miał zdążyć wyciągnąć" ;D. Tak się zastanawiam jakie widzisz rozwiązanie kiedy krew w żyłach młodym buzuje ?

No niestety czasem trzeba dokonać pewnych wyborów... rozsądek albo jednorazowe szaleństwo, które różnie może się skończyć. Widzę że mamy inne poglądy, ale dla mnie nie ma usprawiedliwienia takich sytuacji. Jedynie może to, że młody wiek i brak rozumu, ale jak długo można się tym tłumaczyć? Poza tym dalej już nikogo nie obchodzi że gumka pękła, trzeba sobie jakoś radzić potem.

MaqdaIena
MaqdaIena: Nie wierzę w to. Aczkolwiek ludzie młodzi, którzy mają do emy kilkadziesiąt lat powinni zakopywać złoto na ogrodzie, jedyna zdaje się pewna rzecz :D.

Tak. Albo wyjechać z kraju, to są jedyne opcje. W sumie to jpg na to, ja mogę pracować tak długo jak będę umiała chodzić, byle nie na czyjś rachunek. Ale fakt faktem nie zapowiada się ciekawie przyszłość tutaj.
MaqdaIena
MaqdaIena: Jeżeli masz ochotę to napisz.W skrótach myślowych: pastwienie się nad zwierzętami/dziećmi; brak szacunku dla ludzi, zwłaszcza starszych; robienie z siebie debila w bardzo szerokim znaczeniu, nic więcej na poczekaniu nie wymyślę, bo czuję po pracy odmóżdżenie totalne dzisiaj. No i mi gorąco.

Może wieczorem o tym pogadamy bo zaraz jestem umówiona na pogawędkę, też niezwykle życiową jak podejrzewam więc pozwól, że nie będę się teraz rozpisywać. Wrócimy do tego. Ale w sumie to niektóre rzeczy nam się pokrywają.
MaqdaIena
MaqdaIena: Więc niechaj czytają. Nie musiałam się nigdy wstydzić tego co tu napisałam, pokazałam cokolwiek, więc i nie będzie tak tym razem.

Ja też nie muszę, przynajmniej tak nie uważam. Ale niektóre moje poglądy uważam za zbyt 'intymne' na tak szeroką publiczność. Wolę, jak większość moich słów zostaje jednak niezapisana (czyt. wolę rozmowy na żywo, ale nie mamy takiej okazji więc zostaje forum). Zresztą darkowi nawet kiedyś pisałam, że łatwiej mi przychodzi pokazywanie ciała niż mentalny ekshibicjonizm d83dde12
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  7 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No niestety czasem trzeba dokonać pewnych wyborów... rozsądek albo jednorazowe szaleństwo, które różnie może się skończyć. Widzę że mamy inne poglądy, ale dla mnie nie ma usprawiedliwienia takich sytuacji. Jedynie może to, że młody wiek i brak rozumu, ale jak długo można się tym tłumaczyć? Poza tym dalej już nikogo nie obchodzi że gumka pękła, trzeba sobie jakoś radzić potem

Nie no, dla głupoty nie ma usprawiedliwienia ogólnie ;D. Po prostu ja bym nie wrzucała wszystkich młodocianych matek do jednego worka, bo to właśnie jest głupie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Albo wyjechać z kraju

:nie:.

Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie to jpg na to, ja mogę pracować tak długo jak będę umiała chodzić,

:wtf: serio ?
Ja coraz częściej czuję, że mam już dość pracy, mimo iż ją uwielbiam, że chętnie na emę już bym poszła, coraz częściej czuję zmęczenie maksymalne, ale pewnie dlatego, że średnio u mnie z wolnym jakimkolwiek.

Konto usunięte
Konto usunięte: byle nie na czyjś rachunek

Dlaczego nie ?
To wygodne i można zarobić godziwe pieniądze, wystarczy trafić na naprawdę uczciwego pracodawcę, który szanuje swojego pracownika.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale niektóre moje poglądy uważam za zbyt 'intymne' na tak szeroką publiczność.

Dotyczące czego przykładowo ?

Konto usunięte
Konto usunięte: że łatwiej mi przychodzi pokazywanie ciała niż mentalny ekshibicjonizm

I to jest dla mnie dziwne.
Nikt nie oczekuje, a już na pewno nie ja intymnych szczegółów z Twojego życia.
Wyrażenie opinii na jakiś temat jest bardzo normalne.
Lepiej pokazać to, że ma się ładny umysł, niż ładny cycek.
Dobra, nie kontynuuję, bo naprawdę brakuje mi słów, wykorzystałam w pracy limit na dziś :ziober2:.
:ziober2:
CLENBUTEROL88
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 1
CLENBUTEROL88
  7 Agosto 2014

lech dziś zdechnie z amatorami hahaha

Muoody
Muoody
  7 Agosto 2014

postujcie outfity a nie milion zdań na sekunde d83dde0a

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.