Konto usunięte: No niestety czasem trzeba dokonać pewnych wyborów... rozsądek albo jednorazowe szaleństwo, które różnie może się skończyć. Widzę że mamy inne poglądy, ale dla mnie nie ma usprawiedliwienia takich sytuacji. Jedynie może to, że młody wiek i brak rozumu, ale jak długo można się tym tłumaczyć? Poza tym dalej już nikogo nie obchodzi że gumka pękła, trzeba sobie jakoś radzić potem
Nie no, dla głupoty nie ma usprawiedliwienia ogólnie ;D. Po prostu ja bym nie wrzucała wszystkich młodocianych matek do jednego worka, bo to właśnie jest głupie.
Konto usunięte: Albo wyjechać z kraju

.
Konto usunięte: W sumie to jpg na to, ja mogę pracować tak długo jak będę umiała chodzić,

serio ?
Ja coraz częściej czuję, że mam już dość pracy, mimo iż ją uwielbiam, że chętnie na emę już bym poszła, coraz częściej czuję zmęczenie maksymalne, ale pewnie dlatego, że średnio u mnie z wolnym jakimkolwiek.
Konto usunięte: byle nie na czyjś rachunek
Dlaczego nie ?
To wygodne i można zarobić godziwe pieniądze, wystarczy trafić na naprawdę uczciwego pracodawcę, który szanuje swojego pracownika.
Konto usunięte: Ale niektóre moje poglądy uważam za zbyt 'intymne' na tak szeroką publiczność.
Dotyczące czego przykładowo ?
Konto usunięte: że łatwiej mi przychodzi pokazywanie ciała niż mentalny ekshibicjonizm
I to jest dla mnie dziwne.
Nikt nie oczekuje, a już na pewno nie ja intymnych szczegółów z Twojego życia.
Wyrażenie opinii na jakiś temat jest bardzo normalne.
Lepiej pokazać to, że ma się ładny umysł, niż ładny cycek.
Dobra, nie kontynuuję, bo naprawdę brakuje mi słów, wykorzystałam w pracy limit na dziś

.