styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  8 Agosto 2014
praksyda
praksyda: Marty leginsy w arbuzy.

Nie mam takich... JESZCZE. d83dde09
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: wstawiam ałtfit na dżampreze

d83ddc4d
przed zakupami też najs, ale kiedy będą włosy w kitek :D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

666
666
  8 Agosto 2014

Ale dupy to ty nie masz adidadodadowa.

PizzaGuy
PizzaGuy
  8 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Btw, kto Ty?

Nadczłowiek tutajd83dde0f
CLENBUTEROL88
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 1
CLENBUTEROL88
  8 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: wstawiam ałtfit na dżampreze

ENERGY 2000
MartaKarinka
MartaKarinka
  8 Agosto 2014
666:
Ale dupy to ty nie masz adidadodadowa.

U mnie też wygląda jakbym nie miała dupy w niektórych krótkich spodenkach.. kwestia kroju. Jak są luźne na dole przy udach i nie przylegają to daje to wrażenie płaskodupia. Chociaż te które Patrycja tu zatostowała akurat takie nie są (o ile to te same które ja mam).
Konto usunięte
Konto usunięte: Nadczłowiek tutaj

d83dde18

będziesz moją parką tutaj? plizzz zgódź się
Masz czas na zastanowienie przez weekend.

__

Mam nadzieję, że nie będziecie za mną tęsknić za bardzo przez weekend bo zaraz wyjeżdżam na swoją górską prowincję na biwak.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  8 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieję, że nie będziecie za mną tęsknić za bardzo przez weekend bo zaraz wyjeżdżam na swoją górską prowincję na biwak.

o może pojawią outfity w bikini w tle z górami i piwkiem z kieliszka

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

PizzaGuy
PizzaGuy
  8 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: będziesz moją parką tutaj? plizzz zgódź się Masz czas na zastanowienie przez weekend.

Jak mi kupisz gwiazde d83dde09
PizzaGuy
PizzaGuy
  8 Agosto 2014
CLENBUTEROL88
CLENBUTEROL88: ENERGY 2000

xD
Endorfina
Endorfina
  9 Agosto 2014

Marta, dupe masz dobrą do swojej filigranowej figury, tylko nogi masz takie chudziutkie, nie myślałąsżeby
je troszkę umięśnić? podkreślam TROSZKĘ, nabiorą innych kształtów, tak to masz takie dwa parasole, nie mówię, że niezgrabne, bo figure masz pewnie lepsza od większości forumowiczek, ale ja bym troszkę te nogi poprawiła.
Albo, mi sie tylko podobaja bardziej zbudowane nogi u kobiet, albo cos ze mną nie halo.

PizzaGuy
PizzaGuy
  9 Agosto 2014
Ostatnio edytowany: en 22 Mayo 7036
Endorfina
Endorfina: Marta, dupe masz dobrą do swojej filigranowej figury, tylko nogi masz takie chudziutkie, nie myślałąsżeby je troszkę umięśnić? podkreślam TROSZKĘ, nabiorą innych kształtów, tak to masz takie dwa parasole, nie mówię, że niezgrabne, bo figure masz pewnie lepsza od większości forumowiczek, ale ja bym troszkę te nogi poprawiła. Albo, mi sie tylko podobaja bardziej zbudowane nogi u kobiet, albo cos ze mną nie halo.

pokaz jakies zdjecie nog marty, tylko nie te na lozku, co xD

edit: już mam

w sumie beka, bo ma łydy wieksze od ud. ale łyd już se nie pomniejszy, wiec niech lepiej i ud nie powieksza, bo skonczy jak pewna uzytkowniczka co tutaj tez postuje
Endorfina
Endorfina
  9 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: bo skonczy jak pewna uzytkowniczka co tutaj tez postuje

a to chyba nie w temacie jestem.
-------------------------
ale Marte jednak bym widziała w grubszych udach.
Endorfina
Endorfina
  9 Agosto 2014

ona ma 158 czy jakos tak, to moze jednak nie, bo znów mała z takimi nogami..ehh sama nie wiem. a dupie mam, idę gnić.

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  9 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wyobrażam sobie na starość tyle lat siedzieć bezczynnie, ale z drugiej strony właśnie nie wyobrażam sobie zlać dla kogoś za marne pieniądze.

Dlaczego bezczynnie ? Przecież można tyle ciekawych rzeczy robić.
Dla kogoś można pracować za naprawdę dobre pieniądze. Podejrzewam, ze ja obecnie zarabiam o wiele lepiej niż mnóstwo tych, którzy mają własne biznesy.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak chce się zostać w Polsce to jedyną przyszłością i sensownym rozwiązaniem jest coś swojego.

No nie jest tak.

Konto usunięte
Konto usunięte: why? Moim zdaniem to bardzo dobra opcja dla młodych ludzi, jeżeli znają dobrze angielski (a jak nie to wystarczy tak naprawdę rok, żeby z podstaw nauczyć się tego języka dość biegle) i jeśli kogoś nic tutaj nie trzyma ani nie ma pomysłu na siebie, to myślę, że warto jest spakować manatki i wyjechać. Serio, żaden z ludzi, których znam i zaryzykował, nie narzeka, wręcz nie wyobrażają sobie wracać do Polski. A dodam, że nie były to jakieś wybitne jednostki czy super wykształcone. (a kraje, które mam na myśli to anglia, niemcy, włochy, szwecja chociaż słyszałam, że jest więcej ciekawych opcji, no ale osobiście znam tylko takich)

Nie no, okej, jeżeli ktoś ma ochotę niech wyjeżdża, mi jest dobrze tutaj na miejscu.
Ja również mam wielu znajomych, którzy wybyli, lata temu i coraz częściej od nich słyszę że tęsknią, bardzo tęsknią za Polską, ale wracać do niej nie chcą, bo sami nie wiedzą co by tutaj mieli robić. Za granicą ktoś pracuje w fabryce żarówek, ktoś w knajpie i wmawiają mi, że pomimo tęsknoty czują się spełnieni. Serio ? Spełnieni na linii produkcyjnej, w fartuchu kelnerki, no sory takie zajęcie nie może dać poczucia spełnienia. Sami siebie oszukują.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie. chyba jasno się wyraziłam, że chodzi mi o poglądy, a nie intymne szczegóły z życi

Więc nie wiem co może być aż tak złego w wyrażaniu swoich poglądów na forumie, że możesz mieć przed tym opory.
:ziober2:
SeksZamenhoff
SeksZamenhoff
  10 Agosto 2014

wszyscy zjechali adidasowa
tani szlauf xD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.