styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Earth
Earth
  7 Agosto 2014

Co ta Marta wyprawia!

http://i.imgur.com/KxA2qU9.jpg

MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014
Earth
Earth: Co ta Marta wyprawia!

znowu nie wiem gdzie tutaj widzisz jakiekolwiek podobieństwo, z żadnej strony niepodobna. d83dde14
MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014

myślałam, że moja babcia przesadziła, kiedy twierdziła uparcie, że z amber z mody na sukces wyglądamy jak dwie krople wody, ale w sumie ona jest już bardziej podobna do mnie niż ta pani/dziewczyna którą wkleiłaś :D

MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014

amber w modzie na sukces wyglądała nawet seksi, ale i tak nie widzę, żeby była podobna, całkiem inne rysy twarzy...

ale Ty przesadziłaś z tą swoją.. (..) xd Tak w ogóle kto to jest?
Rosiczka
Rosiczka
  7 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sobie ostatnio kupiłam taką w wyprzedaży za szalone 29.90

Widziałam toto w Tally ;D
NuTiiiiii
NuTiiiiii: a o to by było chyba łatwiej :Doka dafaj outfit :D

przed zakupami:

MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Po prostu ja bym nie wrzucała wszystkich młodocianych matek do jednego worka, bo to właśnie jest głupie.

Ok, są też złodzieje, którzy kradną bo nie mają na chleb... Ale większość jednak robi to z innego powodu.
Dla mnie to podobny mechanizm. Osobiście znam tylko 1 osobę, która świadomie zaszła w ciążę przed 20 r.ż. Najpierw był ślub, a za rok dopiero dziecko. I wiem, że planowali i mieli ku temu warunki (nie, nie mieszkanie mamusi). Ile jest takich przypadków? Sądzę, że niewiele.
MaqdaIena
MaqdaIena: serio ? Ja coraz częściej czuję, że mam już dość pracy, mimo iż ją uwielbiam, że chętnie na emę już bym poszła, coraz częściej czuję zmęczenie maksymalne, ale pewnie dlatego, że średnio u mnie z wolnym jakimkolwiek.

Serio. Nie wyobrażam sobie na starość tyle lat siedzieć bezczynnie, ale z drugiej strony właśnie nie wyobrażam sobie z:cenzura:lać dla kogoś za marne pieniądze.
MaqdaIena
MaqdaIena: .

why? Moim zdaniem to bardzo dobra opcja dla młodych ludzi, jeżeli znają dobrze angielski (a jak nie to wystarczy tak naprawdę rok, żeby z podstaw nauczyć się tego języka dość biegle) i jeśli kogoś nic tutaj nie trzyma ani nie ma pomysłu na siebie, to myślę, że warto jest spakować manatki i wyjechać.
Serio, żaden z ludzi, których znam i zaryzykował, nie narzeka, wręcz nie wyobrażają sobie wracać do Polski. A dodam, że nie były to jakieś wybitne jednostki czy super wykształcone. (a kraje, które mam na myśli to anglia, niemcy, włochy, szwecja chociaż słyszałam, że jest więcej ciekawych opcji, no ale osobiście znam tylko takich).
MaqdaIena
MaqdaIena: Dlaczego nie ? To wygodne i można zarobić godziwe pieniądze, wystarczy trafić na naprawdę uczciwego pracodawcę, który szanuje swojego pracownika.

Po co pracować dla kogoś i dostawać marne ochłapy, jak chce się zostać w Polsce to jedyną przyszłością i sensownym rozwiązaniem jest coś swojego.
MaqdaIena
MaqdaIena: Dotyczące czego przykładowo ?

Różnych rzeczy, i bynajmniej nie chodzi mi o
MaqdaIena
MaqdaIena: intymnych szczegółów z Twojego życia.

nie. chyba jasno się wyraziłam, że chodzi mi o poglądy, a nie intymne szczegóły z życia
MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: Widziałam toto w Tally ;D

d83dde0a

Rosiczka
Rosiczka: przed zakupami:

moja siostra ma takie same spodnie. kupowałaś w tally weijl? xD
Rosiczka
Rosiczka
  7 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: moja siostra ma takie same spodnie. kupowałaś w tally weijl? xD

niestety xd
MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: niestety xd

też je chciałam kupić, ale siostra mi "zabroniła" (xD) bo stwierdziła, że znowu będziemy miały takie same i kupiłam inne
Rosiczka
Rosiczka
  7 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: też je chciałam kupić, ale siostra mi "zabroniła" (xD) bo stwierdziła, że znowu będziemy miały takie same i kupiłam inne

dziwne, że się nią przejmujesz. Ja kupuje to co mi się podoba i w nosie mam co inni myślą XD
MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: ziwne, że się nią przejmujesz. Ja kupuje to co mi się podoba i w nosie mam co inni myślą XD

Nie przejmuję się, ale serio za dużo rzeczy mamy takich samych... a akurat aż tak mi nie zależało na tych gaciach. I tak rzadko noszę dżinsy, no ale jakieś trzeba mieć w szafce.
Rosiczka
Rosiczka
  7 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przejmuję się, ale serio za dużo rzeczy mamy takich samych... a akurat aż tak mi nie zależało na tych gaciach. I tak rzadko noszę dżinsy, no ale jakieś trzeba mieć w szafce.

Ja noszę tylko te na gumce. Nie lubię takich z rozporkiem i guzkiem ;p
MartaKarinka
MartaKarinka
  7 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: Ja noszę tylko te na gumce. Nie lubię takich z rozporkiem i guzkiem ;p

to nie mówimy o tych samych, bo ona ma normalnie zapinane. Ale na zdjęciu wyglądają podobnie.
PizzaGuy
PizzaGuy
  8 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: też je chciałam kupić, ale siostra mi "zabroniła" (xD) bo stwierdziła, że znowu będziemy miały takie same i kupiłam inne

Miałem w szkole średniej bliźniaków. Obaj nosili takie same ubrania, ewentualnie jeden nosił to samo, ale w innym kolorze. Niestety nie mam dobrej pamięci ejdetycznej, więc nie było mi dane zauważyć, czy czasami się wymieniają ubraniami. Ale po szkole chodziły plotki, że wymieniają się bielizną i w sumie nie chce mi się wierzyć, że kupowali sobie bieliznę z różnych wieszaków, żeby im się nie myliła po praniu.
JuIia
JuIia
  8 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Ja coraz częściej czuję, że mam już dość pracy, mimo iż ją uwielbiam, że chętnie na emę już bym poszła, coraz częściej czuję zmęczenie maksymalne, ale pewnie dlatego, że średnio u mnie z wolnym jakimkolwiek.

TO samo :ziober2: nawet 30 nie mam a już bym poszła ;_;
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.