styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Earth
Earth
  9 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdecydowanie wolę telefony i klawiatury starszej generacji.

Również. Aktualnie jako drugi telefon użytkuję starego SE i zdecydowanie lepiej mi się z niego pisze, niż z dotykowego. Zresztą, smartfony mnie przerażają nieco. Jest nawet aplikacja, która budzi w konkretnej fazie snu, na podstawie naszego ruchu (układa się tel na łóżku obok siebie). Przerażające ile czujników i innych bzdetów to dziadostwo posiada i ile o nas wie.
martakarinka
martakarinka
  9 Enero 2015
Earth
Earth: Aktualnie jako drugi telefon użytkuję starego SE i zdecydowanie lepiej mi się z niego pisze, niż z dotykowego

Też miałam, ale dosłownie mi się ROZLECIAŁ :c
chociaż ta stara nokia, którą miałam, w porównaniu do większości "dzisiejszych" telefonów, na które trzeba chuchać i dmuchać,można powiedzieć, że była niezniszczalna.
Earth
Earth: Jest nawet aplikacja, która budzi w konkretnej fazie snu, na podstawie naszego ruchu (układa się tel na łóżku obok siebie). Przerażające ile czujników i innych bzdetów to dziadostwo posiada i ile o nas wie.

No co zrobić... technologia na miarę 21 wieku, Patrycjo d83dde09
martakarinka
martakarinka
  9 Enero 2015

A co sądzicie o tym outficie?

KarmeIove
KarmeIove
  9 Enero 2015

W końcu jakieś normalne :D d83ddc4d

martakarinka
martakarinka
  9 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: W końcu jakieś normalne :D

Ten nowy 2015 rok to chyba rok mojej niezwykłej metamorfozy! Żaden outfit, który dodałam od sylwestra, nie został skrytykowany. Cud... Czyżbym właśnie przestała być wieśniarą?
Rosiczka
Rosiczka
  9 Enero 2015

Ja widzę tylko burdel :D

martakarinka
martakarinka
  10 Enero 2015

Ty zawsze widzisz co chcesz

Rosiczka
Rosiczka: Ja widzę tylko burdel :D
Rosiczka
Rosiczka
  10 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty zawsze widzisz co chcesz

Posprzataj wreszcie w tym domu. Czasami to myślę, że jesteś córką jakiegoś cygana i mieszkasz w slamsach, no taki burdel masz wszędzie, że to aż epickie jest.
martakarinka
martakarinka
  10 Enero 2015
Rosiczka
Rosiczka: Posprzataj wreszcie w tym domu. Czasami to myślę, że jesteś córką jakiegoś cygana i mieszkasz w slamsach, no taki burdel masz wszędzie, że to aż epickie jest.

:rotfl:
Rosiczka
Rosiczka: Posprzataj wreszcie w tym domu.

NIE. Kropka.
Rosiczka
Rosiczka
  10 Enero 2015

No tak, to Twoje środowisko naturalne. Żuki i muchy też w gównach siedzą i im dobrze :ziober2:
A Ty znowu mnie na CL dodałaś XD Tyle mam w teacie do powiedzenia:
http://www.youtube.com/watch?v=mfSlaE_HITw

martakarinka
martakarinka
  10 Enero 2015
Rosiczka
Rosiczka: No tak, to Twoje środowisko naturalne. Żuki i muchy też w gównach siedzą i im dobrze

właśnie!
a ja nie siedzę w gównie, tylko w bałaganie. lubię to i niech tak zostanie
Nic nikomu do tego.
Rosiczka
Rosiczka: A Ty znowu mnie na CL dodałaś XD

już zdjęłam. musiałam cię dodać profilaktycznie jak obraziłaś mojego psa w jednym temacie
http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15634796,to_moja_nowa_fryzura/8#post15636350
Rosiczka
Rosiczka
  10 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie! a ja nie siedzę w gównie, tylko w bałaganie. lubię to i niech tak zostanie Nic nikomu do tego.

Nie powiedziałam, że Ty siedzisz w gównie tylko porównałam. Ty lubisz bałagan one gówno. Proste. CO kto lubi.
Konto usunięte
Konto usunięte: już zdjęłam. musiałam cię dodać profilaktycznie jak obraziłaś mojego psa w jednym temacie http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15634796,to_moja_nowa_fryzura/8#post15636350

so close.
martakarinka
martakarinka
  10 Enero 2015
Rosiczka
Rosiczka: Ty lubisz bałagan one gówno. Proste. CO kto lubi.

No dokładnie! d83dde09
I po co ta cała filozofia...
Rosiczka
Rosiczka
  10 Enero 2015

Bo się muszę wygadać.

martakarinka
martakarinka
  10 Enero 2015
Rosiczka
Rosiczka: Bo się muszę wygadać.

dodaj jakiś outfit lepiej
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.