styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
martakarinka
martakarinka
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo ładna ^^

:))
Chyba znalazłam swój styl! Zawsze wszystko krytykujecie (w tym Ty krytykujesz, np. moje sweterki d83dde21), a teraz zupełnie odwrotna reakcja! Będę częściej kupować koronkowe rzeczy.
Konto usunięte
Konto usunięte: No co Ty lubisz jak Ci wszystko prześwituje? ;x O.o

Może trochę. Przynajmniej dzięki temu ktoś zwraca na mnie uwagę i mogę liczyć na atencję jakichś sebiksów :/
Jak się jest szarą myszą taką jak ja, na dodatek średnio inteligentną i bez zainteresowań, to można tylko starać się nadrobić wyglądem.
Konto usunięte
Konto usunięte: grrrrr

xDDdddd
czemu edytowałaś? Co tam było, że to zrobiłaś?
KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: xDDdddd czemu edytowałaś? Co tam było, że to zrobiłaś?

Była tam "Piguła Marta" xD

Nie no, była tam poprawiona obrączka, z racji że zostałam porzucona ale mam nowego męża :<
KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

A lateks i skórę lubiszzzzzzzzzz? xD

Earth
Earth
  8 Enero 2015

Ależ z Ciebie dziwna dziolcha. Aż nie wiem czy na plus czy minus, na razie dość pocieszna.

A co do forum obraskowego, to dam protip, choć nie wiem czy jeszcze działa. Ale kiedyś dało się wejść z telefonu normalnie i nie było zabezpieczeń. :>

martakarinka
martakarinka
  8 Enero 2015

LOL, niedługo zamiast temat outfitowy, ten wątek będzie musiał zmienić nazwę na "śmieszne pszerupki" d83dde0f

Earth
Earth: A co do forum obraskowego, to dam protip, choć nie wiem czy jeszcze działa. Ale kiedyś dało się wejść z telefonu normalnie i nie było zabezpieczeń. :

Bo z telefonu można tam wejść normalnie podobno, aczkolwiek nie próbowałam, bo nie lubię przeglądać internetów w telefonie. :D
Konto usunięte
Konto usunięte: A lateks i skórę lubiszzzzzzzzzz? xD

Nie. Chociaż jakiś czas temu mama mi kupiła skórzane legginsy, w których wczoraj zresztą wstawiałam outfit, chociaż nie wiem, czy na zdjęciu zauważyłaś, bo niestety nie mam w domu lustra, które mogłoby mnie "objąć" od góry do dołu.

Btw, strasznie głupia fryzura, wyglądam w niej jak jakiś zjeb :/
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie no, była tam poprawiona obrączka, z racji że zostałam porzucona ale mam nowego męża :<

Echhh
Te czatowe romanse..
KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Btw, strasznie głupia fryzura, wyglądam w niej jak jakiś zjeb :/

ale to z grzywką prostą? Też nie lubię grzywek bleee...Ale w tym na bok ujdzie :D
No nie widać tych ledżinsów ;x
martakarinka
martakarinka
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to z grzywką prostą? T

No raczej. Choć na obydwu pszerupkach wyglądam głupio, bo moja głowa była obrócona pod innym kątem niż musiałaby być do obrazka. Ale ogólnie rzecz biorąc, rzadko komu pasuje grzywka obcięta do połowy czoła, zazwyczaj wygląda to durnowato. Właściwie nie widziałam nikogo, komu by to pasowało.
Konto usunięte
Konto usunięte: Też nie lubię grzywek bleee..

Ja kiedyś miałam grzywkę, ale to było "chwilowe", bo za 3 miesiące włosy mi odrosły i już nie obcięłam na nowo. Nawet nie pamiętam jak w niej wyglądałam, to było jakoś ze 3 lata temu.
Konto usunięte
Konto usunięte: No nie widać tych ledżinsów ;x

No wiem, wróciłam do wczorajszego outfitu i stwierdziłam, że faktycznie nic nie widać.
KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015

Ja miałam przez prawie całą podstawówkę aż pod jej koniec ją zapuściłam tak żeby móc zaczesywać na boki tak jak Ty masz teraz...I nigdy ale to nigdy nie chcę powracać do grzywki.Pamiętam jak okropnie sterczała bo wiadomo nie używałam prostownicy ni nic...Koszmar.

Earth
Earth
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo z telefonu można tam wejść normalnie podobno, aczkolwiek nie próbowałam, bo nie lubię przeglądać internetów w telefonie. :D

Owszem, niewygodnie dość. Zresztą, nie ma tam nawet po co wchodzić. :>
martakarinka
martakarinka
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja miałam przez prawie całą podstawówkę aż pod jej koniec ją zapuściłam tak żeby móc zaczesywać na boki tak jak Ty masz teraz...I nigdy ale to nigdy nie chcę powracać do grzywki.Pamiętam jak okropnie sterczała bo wiadomo nie używałam prostownicy ni nic...Koszmar.

W dzieciństwie to ja też miałam. Dopiero w 4 klasie podstawówki ścięłam włosy na krótko, nie na chłopca oczywko, ale trochę za uszy, i miałam grzywkę tej samej długości co reszta włosów. Potem w 6 klasie coś mi odbiło i sama sobie obcięłam grzywkę, chyba nie muszę przekonywać, że wyglądało to idiotycznie. I ta grzywka była właśnie krzywo obcięta do połowy czoła, więc wiem co znaczy nosić taki fryz xD,,,
Potem w gimbazie nie obcinałam, nie miałam krótszych niż do ramion.
Earth
Earth: Owszem, niewygodnie dość.

To zależy, moja siostra twierdzi, że to wygodne. Ja kiedyś próbowałam i dostawałam szału, bo nie cierpię tej klawiatury w smartfonach.
Earth
Earth: nie ma tam nawet po co wchodzić. :>

fakt
KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015

Co myślicie o specyfikach na porost czegoś? Np. rzęs...Widziałam, że jest dużo na paznokcie ale nie kupowałam...A teraz znajoma kupiła na porost rzęs i właśnie ma takie jakby zagęszczane.Ja to się trochę boję kupić to bo nie wiadomo czy jakiś skutków ubocznych tego nie będzie ;O Niby rosną rzęsy bardziej i ładniejsze ale wiadomo czy na każdego to tak działa...Ale ma mega teraz rzęsy ;x a moje są takie se w sumie szału nie ma ale narzekać też nie ma co.

Earth
Earth
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: To zależy, moja siostra twierdzi, że to wygodne. Ja kiedyś próbowałam i dostawałam szału, bo nie cierpię tej klawiatury w smartfonach.

Wygodne tylko z tego względu, że można się położyć w łóżku i lurkować. Wygodniej nawet niż z laptopem. Ale pisanie czegoś to zmora. A lurkowanie kara też jest niewygodne, bo strona nie jest dynamiczna [(nawet strona to spierdon) nie dopasowuje sie do ekranu smarfona] i cięzko się przegląda przez to.
martakarinka
martakarinka
  8 Enero 2015
Earth
Earth: strona nie jest dynamiczna [(nawet strona to spierdon)

xDDD

Earth
Earth: Wygodne tylko z tego względu, że można się położyć w łóżku i lurkować.

No właśnie z tego powodu. Ale ja już wolę siedzieć niż męczyć się z dotykową klawiaturą, w poszczególne klawisze której nawet ciężko trafić bo są zbyt "wąskie" (nie wiem czy tak jest w tych wszystkich telefonach teraz, ale na moim napisanie esemesa to dla mnie niepotrzebne nerwy, dlatego wolę dzwonić).
Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie o specyfikach na porost czegoś? Np. rzęs...Widziałam, że jest dużo na paznokcie ale nie kupowałam...A teraz znajoma kupiła na porost rzęs i właśnie ma takie jakby zagęszczane.Ja to się trochę boję kupić to bo nie wiadomo czy jakiś skutków ubocznych tego nie będzie ;O Niby rosną rzęsy bardziej i ładniejsze ale wiadomo czy na każdego to tak działa...Ale ma mega teraz rzęsy ;x a moje są takie se w sumie szału nie ma ale narzekać też nie ma co.

Kup sobie olejek rycynowy
Earth
Earth
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie z tego powodu. Ale ja już wolę siedzieć niż męczyć się z dotykową klawiaturą, w poszczególne klawisze której nawet ciężko trafić bo są zbyt "wąskie" (nie wiem czy tak jest w tych wszystkich telefonach teraz, ale na moim napisanie esemesa to dla mnie niepotrzebne nerwy, dlatego wolę dzwonić).

Sejm, ciągle mi się wciska przecinek zamiast spacji np ;d
Kiedyś to pisałam dużo smsów, wykupowałam nawet te pakiety po 500 smsów i potrafiły iść w tydzień. ;D
martakarinka
martakarinka
  8 Enero 2015
Earth
Earth: Kiedyś to pisałam dużo smsów, wykupowałam nawet te pakiety po 500 smsów i potrafiły iść w tydzień. ;D

Ja kiedyś też pisałam więcej, teraz mogę jedynie odpisać, jeśli ilość znaków nie przekracza 10
Zdecydowanie wolę telefony i klawiatury starszej generacji.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.