styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
martakarinka
martakarinka
  7 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: za szeroka w "biedrach" teraz jestem na outfity...

Pokaż
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym nie mam dobrego aparatu bo nie mogę się zebrać po nowy telefon, w sumie muszę znaleźć sobie w tym doradcę.

Ja też nie mam super aparatu w telefonie, ale to nie profesjonalna sesja, nie przesadzaj już, nawet kamerką można zrobić
martakarinka
martakarinka
  7 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale czemu Ty masz takie wielkie oczy? xD To spojrzenie takie trochę jakbyś była na haju :D

Konto usunięte
Konto usunięte: źrenice mam dość duże.

aha, i dla jasności- absolutnie nie ćpam xD

p.s. nie szukaj wymówek tylko wstawiaj ten outfit w koronce... chcę zasilić mój fapfolder. będziesz zaraz obok zdjęcia moderatorki z napisem "shaitan" na cyckach. nie chcesz tego?
KarmeIove
KarmeIove
  7 Enero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

mój dzisiejszy outfit.Jak wam się podoba?d83dde18 Cień nad okiem pozostałość po naturalnych włosach :<

I rzeczona koronka <3
Earth
Earth
  7 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: będziesz zaraz obok zdjęcia moderatorki z napisem "shaitan" na cyckach. nie chcesz tego?

:rotfl:
martakarinka
martakarinka
  7 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: mój dzisiejszy outfit.Jak wam się podoba?

Konto usunięte
Konto usunięte: I rzeczona koronka

naprawiłam.

KarmeIove
KarmeIove
  7 Enero 2015

no ja widzę że Twoja inna bo Ci całe cycki i brzuch prześwituje...Ja mam lipny brzuch (łagodnie ujmując) więc mam tylko tak jak widać rękawy i dekolt koronkowy a brzuch i cyce zakryte czarną "płachtą" materiału.Swoją drogą ta maska naprawdę odzwierciedla mój "uśmiech" na tym zdjęciu.

KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015
rozprawa z wizerunkiem smutnej żaby !!
Przecież ona jest wesoła...Skąd się wziął mit o smutnej żabie???
martakarinka
martakarinka
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Skąd się wziął mit o smutnej żabie???

z pewnego forum obrazkowego xD
KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015

jest jeszcze możliwość zwiedzenia go?

KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015

albo i nie, nieważne...wesołego życia.
Ps:miałam znów usunąć konto ale 48h...Dwa w końcu mam parkę, więc dla parki warto podtrzymywać czatowe życie.d83dde12 Zaobrączkowałam go

jest już mój...

martakarinka
martakarinka
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: est jeszcze możliwość zwiedzenia go?

Tego nie wiem bo dawno tam nie byłam ;_;
a nawet jak jest, to pewnie i tak byś nie weszła, bo to tajne forum i trzeba obejść "zabezpieczenia"... elita, rozumiesz :zabawa:
Konto usunięte
Konto usunięte: albo i nie, nieważne...wesołego życia. Ps:miałam znów usunąć konto ale 48h...Dwa w końcu mam parkę, więc dla parki warto podtrzymywać czatowe życie. Zaobrączkowałam go

Ty to jesteś jakaś rozchwiana emocjonalnie, Beatko d83dde09
KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: elita, rozumiesz

cios poniżej pasa ;x

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty to jesteś jakaś rozchwiana emocjonalnie, Beatko

nie napisałaś nic czego bym sama o sobie nie wiedziała Tuśka ^^
martakarinka
martakarinka
  8 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: więc mam tylko tak jak widać rękawy i dekolt koronkowy a brzuch i cyce zakryte czarną "płachtą" materiału.Swoją drogą ta maska naprawdę odzwierciedla mój "uśmiech" na tym zdjęciu.

Też mam podobną, tylko bez dekoltu koronkowego. Specjalnie dla Ciebie dzisiaj ją ubrałam xD

Ale i tak wolę całe w koronkach
KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015

Bardzo ładna ^^ nawet lepsza od mojej ehś :<<< No co Ty lubisz jak Ci wszystko prześwituje? ;x O.o

KarmeIove
KarmeIove
  8 Enero 2015

grrrrr d83dde1d

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.