styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: pudru dla dzieci tego co mówiłam co się posypuje pupę, nie wiem ale tak gadała...Ja się na tym nie znam.Ona go nakłada na twarz do każdego makijażu :||

o.O

Jak można tego używać do makijażu? Zresztą tego pudru nie daje się na twarz, on zatyka pory wbrew temu, co mówi Twoja koleżanka (i to jest logiczne, bo każdy puder zatyka, tym bardziej taki dla tyłeczków niemowląt), do tego wysusza skórę.
Mem0ry
Mem0ry
  28 Enero 2015
Ostatnio edytowany: en 18 Mayo 9633

Nie wiem dla mnie to dziwne ale wiem, że to robi bo widziałam jak razem nocowałyśmy w akademiku i jeszcze wmawiała, że w jakiś salonach tak robią.d83dde12Sama nie wiem co o tym myśleć.Może i masz rację ja szczerze nie wiem czy tak jak mówisz ujemny czy jak ona dodatni wpływ.Aczkolwiek sama w życiu bym nie pomyślała żeby użyć coś takiego na twarz.

Już nie lubisz moich przeróbek?:<<<<<

martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Już nie lubisz moich przeróbek?:<<<<<

nie, bo Pewna Moderatorka przenosi je na dział seks d83dde12 Od dziś możesz wstawiać przeróbki tylko w tematach podwieszonych.
Mem0ry
Mem0ry
  28 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: tematach podwieszonych.

znaczy się jakich?musisz do mnie prościej...
martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: znaczy się jakich?musisz do mnie prościej...

tematy podwieszone to na przykład ten temat. na hyde nie ma takich. wiesz już?
martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015

a nie, jest taki jeden podwieszony temat na hyde- regulamin

Mem0ry
Mem0ry
  28 Enero 2015

ja myślałam że dlatego ten jest cały czas na górze temat bo nie ma tutaj ludzi którzy by zakładali nowe wątki tak jak wy jak trolujecie na hyde xD w życiu bym nie wpadła że on zawieszony ;x

martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015

No jak jest pinezka, to znaczy, że jest podwieszony :D

Mem0ry
Mem0ry
  28 Enero 2015

Tyle tutaj jestem, myślałam że wszystko wiem a tu tyle rzeczy do odkrycia...d83dde31

martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Tyle tutaj jestem, myślałam że wszystko wiem a tu tyle rzeczy do odkrycia...

No widzisz, tyle niespodzianek na każdym kroku d83dde09
Mem0ry
Mem0ry
  28 Enero 2015

a co znaczy ogień?że dużo osób się wpisało i jest "żywa,płonąca dyskusja" wrząca?? ;O ?

martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: że dużo osób się wpisało i jest "żywa,płonąca dyskusja" wrząca?? ;O ?

tzw. hot temat :zabawa:

pinezka- podwieszony.

zapamiętaj!
Mem0ry
Mem0ry
  28 Enero 2015

A jak jest niepodpięty ale tematyczny (w sensie zdjęcie do tematu) tak jak do tego o siłowni to też nie może być?:< nie będzie podtekstu erotycznego już...

martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: A jak jest niepodpięty ale tematyczny (w sensie zdjęcie do tematu) tak jak do tego o siłowni to też nie może być?:< nie będzie podtekstu erotycznego już...

no w takim też może.. znaj me dobre serce ;)
ale nie w osobnych tematach.
SlaskaKarina
SlaskaKarina
  28 Enero 2015

kuźwa, no i znowu ban, to już trzeci dzień pod rząd, chyba jakaś otyła moderatorka mści się za wygłoszenie przeze mnie prawdy o moderatorach fotki w jednym z tematów

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.