styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  26 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nowy

Beatka Ty się chyba czasem strasznie nudzisz. :D hahaha
Ale zdjęcie dzikuski Marty z wilkiem najlepsze. d83dde02

On n’est jamais content là où on est.

martakarinka
martakarinka
  26 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale zdjęcie dzikuski Marty z wilkiem najlepsze.

A co sądzisz o mojej nowej fryzurze?
Togepi
Togepi
  26 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: A co sądzisz o mojej nowej fryzurze?

Podoba mi się. :D

martakarinka
martakarinka
  26 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Podoba mi się. :D

d83dde0a

____

wstawiajcie jakieś outfity
Ja jutro wstawię dzisiejszy bo zrobiłam zdjęcie ale nie chce mi się zgrywać
Beata? gdzie obiecany outfit?
Togepi
Togepi
  26 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wstawiajcie jakieś outfity

Nigdy :D

martakarinka
martakarinka
  26 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nigdy :D

dlaczego?
Mem0ry
Mem0ry
  26 Enero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
http://prntscr.com/5xhhc2 sorry że przy szosie xD ale nie uważacie, że fajny outfit dla Marty?No i znów te włosy nie mam jak wymazać a byłoby idealnie chociaż trochę się wtapiają jako tako...Aż poczułam znów wiosnę przerabiając d83dde31a piosenkę zaczęłam słuchać o lecie https://www.youtube.com/watch?v=MY02YeXuu3g

Tak Asia nudzi mi się bardzo ;c i złe tego skutki jak widać...
Mem0ry
Mem0ry
  27 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Beata? gdzie obiecany outfit?

jak będę 'fit' to będzie outfit ;x ale nie zapisałam się na żadne siłownie czy zumby więc pewnie to potrwa znów miesiące albo lata ;x
Rosiczka
Rosiczka
  27 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: http://prntscr.com/5xhhc2

cudowny outfit :zakochany:
martakarinka
martakarinka
  27 Enero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: jutro wstawię dzisiejszy bo zrobiłam zdjęcie ale nie chce mi się zgrywać

wczorajszy outfit po domu pt. oczekiwanie końca bana na hyde

martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015

co o tym sądzicie? dzisiaj pierwszy raz w życiu dałam sobie pomalować/domalować brwi (zabawy z hehe koleżanką)
Jak wam się podobają domalowane brwi?

Mem0ry
Mem0ry
  28 Enero 2015
Ostatnio edytowany: en 18 Mayo 7910

Nie widzę słoneczko różnicy w brwiach tych tutaj z brwiami na avku...Ale buzię masz dużo jaśniejszą jakby ktoś obsypał Cię mąką albo pudrem tym co dzieciom się pupy posypuje...W sumie moja znajoma ze studiów właśnie takiego pudru używa do makijażu że to niby pory nie zatykają się czy coś ;o i że niby w salonach też ponoć coś takiego stosują mi mówiła d83dde33Chociaż dla mnie to trochę dziwne i nigdy nie próbowałam...

martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015

powinnam to zdjęcie tak wstawić bo znowu ktoś je wykorzysta do pszeróbek ;/

inb4
miałam jaśniejszą tapetę na twarzy, więc widać wyraźny kontrast z szyją

____
aktualny outfit

Beatka co o tym sądzisz? To Twój ulubiony sweterek
martakarinka
martakarinka
  28 Enero 2015
Ostatnio edytowany: en 18 Mayo 8435
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie widzę słoneczko różnicy w brwiach tych tutaj z brwiami na avku...

Jak to nie? Może nie ma aż tak diametralnej różnicy jeżeli chodzi o kolor (w porównaniu do dziewczyn, które wyglądają jak po chemioterapii bez pomalowanych brwi), ale przecież nikt nie ma naturalnie tak długiego łuku

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale buzię masz dużo jaśniejszą jakby ktoś obsypał Cię mąką albo pudrem tym co dzieciom się pupy posypuje.

Już napisałam dlaczego
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie moja znajoma ze studiów właśnie takiego pudru używa do makijażu że to niby pory nie zatykają się czy coś ;o i że niby w salonach też ponoć coś takiego stosują mi mówiła Chociaż dla mnie to trochę dziwne i nigdy nie próbowałam...

Tzn jakiego pudru? Jaśniejszego? Jaki to ma niby związek z zatykaniem/niezatykaniem porów? Ja na co dzień nie używam pudru, jedynie podkład albo krem bb, puder jedynie od "święta" albo dla zabawy tak jak dziś
Mem0ry
Mem0ry
  28 Enero 2015

pudru dla dzieci tego co mówiłam co się posypuje pupę, nie wiem ale tak gadała...Ja się na tym nie znam.Ona go nakłada na twarz do każdego makijażu :||

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.