styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

Ale tamto jedno co PRZENIESŁAAAA wtedy Esquilo na seksa było fajne co nie?
Jak dla mnie w miarę udane jak na taką amatorszczyznę.
W ogóle jaka Ty bogata d83dde31 gwiazda tyle a Ty na kolejnym koncie mimo że dwa zablokowali szok...Chyba, że znalazłaś jakiegoś tajemniczego sponsora ;> przyznaj się!

GRADEK83
GRADEK83
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: bo konie mi śmierdziały, poza tym nie jest/nie była to dla mnie żadna atrakcja, co też oznajmiłam nauczycielkom. cóż, zawsze byłam dziwolągiem

Może bałaś się ja też do konia bym nie podszedł żeby mnie nie kopnął albo ugryzł :/
Konto usunięte
Konto usunięte: No a teraz jak stara jestem to się boję bo nigdy nie miałam takiej odwagi żeby sama jeździć

No konia trzeba najpierw chyba przyzwyczaić do kogoś. Sam nie wiem. Z młodości pamiętam jak u cioci na wiosce jednemu właścicielowi koń zawsze uciekał taki rumak latał po wsi dzieci uciekały a on tylko chciał sobie pobiegać czarny rumak XD

Konto usunięte
Konto usunięte: oj przestań, i tak na każdym zdjęciu widać, że to przeróbka

Brak jej profesjonalizmu XD
KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Brak jej profesjonalizmu XD

nie mam photoshopa :< kiedyś jak ściągałam trial to wirus mi się ściągnął i odpuściłam...Może jakbym miała mogłabym na nim te niedoskonałości jakoś dopracować.

https://www.youtube.com/watch?v=5HtqePscAio d83dde12
GRADEK83
GRADEK83
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam photoshopa :< kiedyś jak ściągałam trial to wirus mi się ściągnął i odpuściłam...Może jakbym miała mogłabym na nim te niedoskonałości jakoś dopracować

Polecam Corel PaintShop Pro X5 albo inna wersję ja mam tą i nie jest źle da się ogarnąć a przynajmniej szybciej jak szopa
dynamina
dynamina
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale tamto jedno co PRZENIESŁAAAA wtedy Esquilo na seksa było fajne co nie?

mogło być
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle jaka Ty bogata gwiazda tyle a Ty na kolejnym koncie mimo że dwa zablokowali szok...Chyba, że znalazłaś jakiegoś tajemniczego sponsora ;> przyznaj się!

Marcin Sowa mnie sponsoruje d83dde09
A tak na serio, to mam z abonamentu w telefonie.
Konto usunięte
Konto usunięte: Może bałaś się ja też do konia bym nie podszedł żeby mnie nie kopnął albo ugryzł :/

Ja miałabym się bać?!
Dobra, przyznaję, boję się niektórych zwierząt, ale konie akurat wydają mi się niegroźne poza tym, że śmierdzą.
GRADEK83
GRADEK83
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja miałabym się bać?!

Wiesz to płochliwe zwierzęta nie wiadomo co taki koń zrobi ma swoją masę a dostać z kopyta to ja dziękuję.
KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a miałabym się bać?! Dobra, przyznaję, boję się niektórych zwierząt, ale konie akurat wydają mi się niegroźne poza tym, że śmierdzą.

Marta to taki Stefek Burczymucha :DDD

Mojej koleżanki mamę ugryzł koń ich gdzieś w ramię no i to dość nieprzyjemnie ale to dobrze że nie przegryzła tętnicy ...Bo była ze źrebięciem i coś jej odwaliło...Często jak koń 'tuli uszy' to też widać po tym że chce ugryźć :|| Poza tym tak jak pisze GRADEK kopnąć może.Zawsze się dziwiłam jak tata daje radę jak sam podcinał im pazury u kopyt ^^ Znaczy czasem sam a czasem ktoś mu ją trzymał ale i tak zawsze wierzgały nogami przy tym...
dynamina
dynamina
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta to taki Stefek Burczymucha :DDD

a kto to taki?
Konto usunięte
Konto usunięte: Mojej koleżanki mamę ugryzł koń ich gdzieś w ramię no i to dość nieprzyjemnie ale to dobrze że nie przegryzła tętnicy ...Bo była ze źrebięciem i coś jej odwaliło...Często jak koń 'tuli uszy' to też widać po tym że chce ugryźć :|| Poza tym tak jak pisze GRADEK kopnąć może.Zawsze się dziwiłam jak tata daje radę jak sam podcinał im pazury u kopyt ^^ Znaczy czasem sam a czasem ktoś mu ją trzymał ale i tak zawsze wierzgały nogami przy tym...

taki kon w stadninie jeszcze pod opieką raczej Cię nie ugryzie jak mu nic nie robisz, to znaczy mi się tak wydaje
GRADEK83
GRADEK83
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zawsze się dziwiłam jak tata daje radę jak sam podcinał im pazury u kopyt ^^ Znaczy czasem sam a czasem ktoś mu ją trzymał ale i tak zawsze wierzgały nogami przy tym...

To chyba musi być tak że koń wyczuwa strach a że ojciec robił przy koniach i go znały to niby grymasiły ale dawały sobie oczyścić kopyta.
Konto usunięte
Konto usunięte: mi się tak wydaje

No wiesz licho nie śpi to jak by nie było zwierzęta różnie reagują na dane sytuacje.
KarmeIove
KarmeIove
  3 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: licho nie śpi

GRADEK nie śpi d83dde1d
GRADEK83
GRADEK83
  3 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: GRADEK nie śpi

Beatka też XD
KarmeIove
KarmeIove
  3 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Beatka też XD

ooooo a ja nawet nie pamiętam chyba jak miałeś znaczy chyba Radek ale nie jestem pewna lol
KarmeIove
KarmeIove
  3 Febrero 2015

Radek od GRADEK :O dobrze kombinuję? Radek G

GRADEK83
GRADEK83
  3 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Radek od GRADEK :O dobrze kombinuję? Radek G

No zimno ale nie pamiętam czy ci pisałem a ja raczej nie pamiętałem imienia Marta mi przypomniała pisząc tu do ciebie po imieniu
KarmeIove
KarmeIove
  3 Febrero 2015

jaki Sławek hahaha ;x może i nie pisałeś.Ja pamiętam tylko niewolnika miłości i ole ole :D ...

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.