styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015

hahahah to nie podskakuj :D

GRADEK83
GRADEK83
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: hahahah to nie podskakuj

Mała mucha a ty już foch z przytupem i do lochu mnie wtrąciłaś XD Wiem ze z jajkiem trzeba ostrożnie ale żeby aż tak XD No ale wybaczam ci znaj moją łaskę :P hehe napiszę że to piszę w żartach tak w razie wu bo lepiej dmuchać na zimne XD
KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

Bo muchy zlatują się zwykle do gówna :<<< i to była przykra przeróbka albo jakbym miała muchy na tym zdjęciu nie na ramieniu a w nosie ;x tak sobie zinterpretowałam...

GRADEK83
GRADEK83
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo muchy zlatują się zwykle do gówna :<<< i to była przykra przeróbka albo jakbym miała muchy na tym zdjęciu nie na ramieniu a w nosie ;x tak sobie zinterpretowałam...

O kurde nie pomyślałem nawet o takiej wersji po prostu patrzyłaś na ramię i tak jakoś pomyślałem że coś tam warto było by umieścić padło na muchę. Wybacz XD na pewno aż tak źle mi się nie kojarzysz... :nie: Po prostu zainspirowałaś mnie tymi Martowymi outfitami XD
dynamina
dynamina
  2 Febrero 2015

ŻODNO z tych stylizacji mi się nie podoba d83dde12

no może trochę ta z krótką bluzką, ale wolałabym czerwoną.

dynamina
dynamina
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no może trochę ta z krótką bluzką, ale wolałabym czerwoną.

pomijając fioletową twarz... nie wiem co to miało znaczyćd83dde21

to też jest seksi

___

konie fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. od razu mi się rzygać zachciało
GRADEK83
GRADEK83
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: konie fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. od razu mi się rzygać zachciało

E tam konie to ładne zwierzęta :)
dynamina
dynamina
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: E tam konie to ładne zwierzęta :)

szczerze mówiąc, uważam inaczej. nie dość, że konie mi się źle kojarzą (wolę małe zwierzątka), to jeszcze strasznie śmierdzą.
Pamiętam na zielonej szkole (taki wyjazd nad morze pod koniec 3 klasy podstawówki organizowany w szkołach na tzw. terenach miejskich, chociaż nie wiem, czy w całej polsce) cała grupa miała opłacony przejazd na koniu bo w miasteczku była stadnina. ja jako jedyna zrezygnowałam bo konie mi śmierdziały, poza tym nie jest/nie była to dla mnie żadna atrakcja, co też oznajmiłam nauczycielkom. cóż, zawsze byłam dziwolągiem
KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015

Ta fioletowa twarz to nie po złości ale nie mogłam nijak dopasować kontrastowo że by było brzydko a że mi się podobała ta stylizacja i lubię fiolet to tak jakoś...d83dde1d Konie są piękne no przestań ;x u mnie tata trzyma...I jak byłam mała to mnie sadzał ale on zazwyczaj trzymał lejce :D Raz jak mi dał samej kierować nią to mało w rów mi nie wlazła hahaha. No a teraz jak stara jestem to się boję bo nigdy nie miałam takiej odwagi żeby sama jeździć...A ten koń przypomina mi moją Różę <333 śliczny koń chyba prędzej Cię zemdliło na widok tego Twojego niechlujnego(niezadbanego) psa ;c jak Ty tak możesz...

KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015

Mają swój zapach , psy też jejku ^^

dynamina
dynamina
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta fioletowa twarz to nie po złości

xD

No to ok, bo już miałam dziwne skojarzenia
Konto usunięte
Konto usunięte: i ale nie mogłam nijak dopasować kontrastowo że by było brzydko a że mi się podobała ta stylizacja i lubię fiolet to tak jakoś...

oj przestań, i tak na każdym zdjęciu widać, że to przeróbka
Konto usunięte
Konto usunięte: Konie są piękne no przestań ;

Konto usunięte
Konto usunięte: jak Ty tak możesz...

Powiem tak- rozumiem ludzi, którzy je uwielbiają. Ale mnie akurat konie nie fascynują
Wolę małe pieski d83ddc9a
KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015

Jak często kąpiesz swojego psa?;>

KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: oj przestań, i tak na każdym zdjęciu widać, że to przeróbka

wiem bo zawsze Twoje włosy mi się wcinają naturalne , jak je wymażę to masz gębę jak ziemniak tak jak sama kiedyś pisałaś tak jak na tym z Marcinem czy na tym właśnie w białej koronkowej też widać rozmazanie brzydkie no ale co ja mogę ;x ale na tym było widać jeszcze gorzej więc postawiłam na fiolet <3 xD
dynamina
dynamina
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mają swój zapach , psy też jejku ^^

no właśnie, wstrętny zapach. i nie porównuj tego do zapachu psa..
Co ja poradzę, że wszystkie tego typu zapachy źle na mnie działają. Moje pierwsze (i ostatnie) wejście do obory podczas wizyty u ciotki na wsi skończyło się niezbyt przyjemnie
Ale dobra, ucinam ten offtop, bo w końcu nie o tym wątek.
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak często kąpiesz swojego psa?;>

co tydzień
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem bo zawsze Twoje włosy mi się wcinają naturalne ;x a

nie tylko w tym tkwi "szkopuł" ;)
KarmeIove
KarmeIove
  2 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: oje pierwsze (i ostatnie) wejście do obory podczas wizyty u ciotki na wsi skończyło się niezbyt przyjemnie

ja mieszkam na wsi od zawsze więc przywykłam do tego...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.