styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
GRADEK83
GRADEK83
  4 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: używanie aparatu zamiast aparatu w telefonie chyba do sesji zdjęciowych xD

Ty nie nazywaj tego aparatem co masz w telefonie XD To jest jakaś maszynka do mięsa XD
dynamina
dynamina
  4 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty nie nazywaj tego aparatem co masz w telefonie XD To jest jakaś maszynka do mięsa XD

LOL
a jaką ty byś chciał jakość aparatu w telefonie? 24 megapiksele?
akurat mam w miarę dobrą jakość aparatu w telefonie jak porównuję czasem jakość zdjęć z innych telefonów podobnej "klasy". nie mogę narzekać
jedno jest pewne- dla mnie jest to wystarczająca jakość do zrobienia zdjęcia na szybko, jak potrzebuję, albo akurat chcę uwiecznić jakiś ładny widok czy pstryknąć sobie sam:cenzura:e (że też musze cenzurować takie słowa -.-)
chyba nie myślisz, że będę używać profesjonalnych lustrzanek, żeby pstryknąć zdjęcie do tematu outfitowego
dynamina
dynamina
  4 Febrero 2015

W sumie uważam, że aparat w dzisiejszych czasach to zbędna pierdoła, tak samo jak zegarki- po co, skoro wszystko jest w telefonie?

Konto usunięte
Konto usunięte: y nie nazywaj tego aparatem co masz w telefonie XD To jest jakaś maszynka do mięsa XD

pokaż jakie Twój telefon robi zdjęcia, jestem ciekawa tej ponadczasowej superjakości d83dde09
dynamina
dynamina
  4 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: akurat mam w miarę dobrą jakość aparatu w telefonie jak porównuję czasem jakość zdjęć z innych telefonów podobnej "klasy". nie mogę narzekać

p.s.
tym bardziej, że to tylko 1.3 mpx w przednim aparacie, więc jak się powiększy zdjęcia, to może są rozmazane, ale jak ktoś nie cuduje tylko ogląda w naturalnych rozmiarach to nie jest najgorzej
porównywałam zdjęcia z mojego przedniego aparatu z przednim aparatem iphone'a i w efekcie wychodzą mniej więcej takie same, chociaż tamten jest teoretycznie lepszej jakości i ma więcej megapikseli i z przodu i z tyłu. wiadomo, że tylni aparat zawsze ma więcej, ale u mnie się nie da zrobić zdjęcia tylnim aparatem nie widząc przycisku, bo mam go tylko na ekranie, z boku brak, a jest na tyle mały, że wycelowanie palcem byłoby ciężkie

I dalej czekam na to zdjęcie d83dde09
wolnyanal
wolnyanal
  4 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: m

GRADEK83
GRADEK83
  4 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż jakie Twój telefon robi zdjęcia, jestem ciekawa tej ponadczasowej superjakości

nie no ja mam stary też telefon jakieś tam zdjęcia robi dupy nie urywa ale pewnie masz rację bo za nowy telefon z dobrym aparatem te już 500zł byś musiała dać a za tyle to już lustrzankę kupisz więc mija się z celem aczkolwiek jakiś mały kompakt nie zaszkodziło by mieć taki do torebki XD
GRADEK83
GRADEK83
  4 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: dynamina: m

crylol hehe
dynamina
dynamina
  4 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: : m

obrzydliwość
Konto usunięte
Konto usunięte: nie no ja mam stary też telefon jakieś tam zdjęcia robi dupy nie urywa ale pewnie masz rację bo za nowy telefon z dobrym aparatem te już 500zł byś musiała dać a za tyle to już lustrzankę kupisz więc mija się z celem aczkolwiek jakiś mały kompakt nie zaszkodziło by mieć taki do torebki XD

Nie wiem, ale w życiu bym nie dała za ajfona przykładowo 1500 zł, mojej koleżance się zepsuł po kilku miesiącach używania. Wydawałoby się, że telefon za tyle powinien być niezniszczalny, ale jak widać to chińskie gówno wyprodukowane za miskę ryżu jak każdy inny telefon. W sumie design iphone'ów też zbytnio mi się nie podoba, chyba że 6, ten cieńszy. Ludzie to kupują chyba tylko ze względu na "lans", a ja już jestem trochę za stara, żeby się jarać takimi rzeczami, aaaa no i nigdy nie należałam do dzieciaków, które lubiły się lansować "bogactwem" (o ile posiadanie Iphone'a można z tym utożsamiać).

Ja swój telefon dostałam razem z przedłużeniem umowy na abonament za 19 zł, już któryś raz z kolei przedłużałam. I szczerze mówiąc jak wybierałam telefon to większość wydawała mi się taka sama, chciałam jakąś tam Nokię, ale akurat nie mieli jej w ofercie na moją umowę, a jakbym chciała kupić poza ofertą orange w Media Markt musiałabym za nią dać 1300 zł. No to wolałam wziąć telefon z oferty tym bardziej, że nie wiadomo, jaka będzie żywotność tego telefonu, te wszystkie smartfony są tak delikatne, że 3 razy spadnie i masz po telefonie.
Konto usunięte
Konto usunięte: 500zł byś musiała dać a za tyle to już lustrzankę kupisz więc mija się z celem aczkolwiek jakiś mały kompakt nie zaszkodziło by mieć taki do torebki XD

Mam cyfrowy aparat (wiem, to już przeżytek w porównaniu do lustrzanek) i tak nie używam. Jakoś nie ekscytuje mnie zabawa w fotografowanie. Może gdybym lubiła robić zdjęcia, prowadziłabym jakiegoś bloga, byłoby to dla mnie przydatne. A tak nie mam po co. kupowac lustrzanki, bo chyba nie będę specjalnie kupować, żeby zrobić kilka zdjęć do tematu outfitowego.
GRADEK83
GRADEK83
  4 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ludzie to kupują chyba tylko ze względu na "lans", a ja już jestem trochę za stara, żeby się jarać takimi rzeczami, aaaa no i nigdy nie należałam do dzieciaków, które lubiły się lansować "bogactwem" (o ile posiadanie Iphone'a można z tym utożsamiać).

Ostatnio naprawiałem Samsunga Galaxy S3 no i powiem ci że spoko telefon jakiś problem z softem był źle uaktualniony był i nie łaczył sie z siecią. Sprawdzałem aparat i spoko wszystko wychodziło zadowalająco bez pixeliozy.
Konto usunięte
Konto usunięte: że 3 razy spadnie i masz po telefonie.

no wiadomo ryzyko jest ale są fajne futerały które w znacznym stopniu chronią taki telefon.
dynamina
dynamina
  4 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio naprawiałem Samsunga Galaxy S3 no i powiem ci że spoko telefon jakiś problem z softem był źle uaktualniony był i nie łaczył sie z siecią. Sprawdzałem aparat i spoko wszystko wychodziło zadowalająco bez pixeliozy.

Moja siostra ma ten telefon. Tylni aparat ma rzeczywiście dobrą jakość zdjęć, chyba lepsza niż z cyfrówki:

ale przedni aparat też pikseloza mocno, w sumie zależy od światła, bo na dworze zawsze lepiej wychodzą takie zdjęcia niż w pomieszczeniach.

Konto usunięte
Konto usunięte: no wiadomo ryzyko jest ale są fajne futerały które w znacznym stopniu chronią taki telefon.

Niby są, ale komu by się chciało ciągle chować telefon do futerału i wyciągać za każdym razem? Wiem, że ludzie mają takie futerały, ale na mój telefon nawet nie ma, bo szukałam w 2 sklepach i gówno znalazłam ;__;
GRADEK83
GRADEK83
  5 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Niby są, ale komu by się chciało ciągle chować telefon do futerału i wyciągać za każdym razem? Wiem, że ludzie mają takie futerały, ale na mój telefon nawet nie ma, bo szukałam w 2 sklepach i gówno znalazłam

Sorki futerał napisałem miałem na myśli takie silikonowe lub z plastiku obudowy
dynamina
dynamina
  5 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Sorki futerał napisałem miałem na myśli takie silikonowe lub z plastiku obudowy

wiem... tych też szukałam i też nie ma na mój telefon.
moja siostra ma taki silikonowy i on chroni telefon tylko z tyłu, te plastikowe tak samo
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  5 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, to ja zakończę tę farsę i wstawię dzisiejszy outfit (już 3 raz się dzisiaj przebieram)

Hahaha, dobrze Ci radzę, lepiej usuń to 2 zdjęcie.
dynamina
dynamina
  5 Febrero 2015
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek: Hahaha, dobrze Ci radzę, lepiej usuń to 2 zdjęcie.

HAHAHA, czemu niby?

to nie jest "odcisk" tego, o czym myślisz, tylko materiał się tak ułożył.
DarekLowcaSzparek
DarekLowcaSzparek
  5 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie jest "odcisk" tego, o czym myślisz, tylko materiał się tak ułożył.

Wlaśnie, że to jest to słynne cameltoe.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.