obrzydliwość
Konto usunięte: nie no ja mam stary też telefon jakieś tam zdjęcia robi dupy nie urywa ale pewnie masz rację bo za nowy telefon z dobrym aparatem te już 500zł byś musiała dać a za tyle to już lustrzankę kupisz więc mija się z celem aczkolwiek jakiś mały kompakt nie zaszkodziło by mieć taki do torebki XD
Nie wiem, ale w życiu bym nie dała za ajfona przykładowo 1500 zł, mojej koleżance się zepsuł po kilku miesiącach używania. Wydawałoby się, że telefon za tyle powinien być niezniszczalny, ale jak widać to chińskie gówno wyprodukowane za miskę ryżu jak każdy inny telefon. W sumie design iphone'ów też zbytnio mi się nie podoba, chyba że 6, ten cieńszy. Ludzie to kupują chyba tylko ze względu na "lans", a ja już jestem trochę za stara, żeby się jarać takimi rzeczami, aaaa no i nigdy nie należałam do dzieciaków, które lubiły się lansować "bogactwem" (o ile posiadanie Iphone'a można z tym utożsamiać).
Ja swój telefon dostałam razem z przedłużeniem umowy na abonament za 19 zł, już któryś raz z kolei przedłużałam. I szczerze mówiąc jak wybierałam telefon to większość wydawała mi się taka sama, chciałam jakąś tam Nokię, ale akurat nie mieli jej w ofercie na moją umowę, a jakbym chciała kupić poza ofertą orange w Media Markt musiałabym za nią dać 1300 zł. No to wolałam wziąć telefon z oferty tym bardziej, że nie wiadomo, jaka będzie żywotność tego telefonu, te wszystkie smartfony są tak delikatne, że 3 razy spadnie i masz po telefonie.
Konto usunięte: 500zł byś musiała dać a za tyle to już lustrzankę kupisz więc mija się z celem aczkolwiek jakiś mały kompakt nie zaszkodziło by mieć taki do torebki XD
Mam cyfrowy aparat (wiem, to już przeżytek w porównaniu do lustrzanek) i tak nie używam. Jakoś nie ekscytuje mnie zabawa w fotografowanie. Może gdybym lubiła robić zdjęcia, prowadziłabym jakiegoś bloga, byłoby to dla mnie przydatne. A tak nie mam po co. kupowac lustrzanki, bo chyba nie będę specjalnie kupować, żeby zrobić kilka zdjęć do tematu outfitowego.