styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  8 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: le co jak co monitor to by sobie mógł umyć nie wiem po czym te plamy i nie chcę wiedzieć XD

ja też mam brudny... czasem się chlapnie mokrymi rękami na monitor, czasem się pomaże jakimś kremem, cięzko codziennie wycierać monitor, ja wycieram raz na miesiąc
dynaminka
wpis jest ukryty
GRADEK83
GRADEK83
  9 Marzo 2015

O cie uj grubo XD :crylol:

dynaminka
dynaminka
  9 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: O cie uj grubo XD

Beatka będzie zazdrosna...
GRADEK83
GRADEK83
  9 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Beatka będzie zazdrosna...

Nie drażnij lepiej Beatki bo naprawdę ci odbije Marcina XD
dynaminka
dynaminka
  9 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie drażnij lepiej Beatki bo naprawdę ci odbije Marcina XD

Nie pozwole na to. Co prawda nie mam w zwyczaju walczyć o jakichś marnych rycerzyków, ale o mężczyznę takiego jak Marcin zawsze będę walczyć ! I żadna mi go nie odbierze, bo nie pozwolę na to. To co dzisiaj pokazał mi na skype, i nasza rozmowa o literaturze sprawiła, że chyba się zakochałam :nielapie:
GRADEK83
GRADEK83
  9 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie pozwole na to. Co prawda nie mam w zwyczaju walczyć o jakichś marnych rycerzyków, ale o mężczyznę takiego jak Marcin zawsze będę walczyć ! I żadna mi go nie odbierze, bo nie pozwolę na to. To co dzisiaj pokazał mi na skype, i nasza rozmowa o literaturze sprawiła, że chyba się zakochałam

Czasem naprawdę nie wiem Marta kiedy się zgrywasz a kiedy piszesz naprawdę XD Ale zawsze staram się to przyjmować z przymrużeniem oka XD
dynaminka
dynaminka
  9 Marzo 2015

nie no dobra gradku nie będę cię więcej trollować ;p

ciekawe za co ban u gradka.

dynaminka
dynaminka
  9 Marzo 2015

niedługo się spotykamy z marcinem na żywo, pewnie wstawię nasz wspólny outfit ze spotkania :D

GRADEK83
GRADEK83
  9 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe za co ban u gradka.

Aj za nic ważnego :)
Konto usunięte
Konto usunięte: niedługo się spotykamy z marcinem na żywo, pewnie wstawię nasz wspólny outfit ze spotkania :D

On przyjedzie czy ty do niego albo znowu mnie...
Konto usunięte
Konto usunięte: nie będę cię więcej trollować ;p
dynaminka
dynaminka
  9 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: On przyjedzie czy ty do niego albo znowu mnie...

Na razie negocjujemy, ale ja nie mam zamiaru pierwsza do niego jechać, więc namawiam go na spotkanie w katowicach a potem może ja go odwiedzę :D
GRADEK83
GRADEK83
  9 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Na razie negocjujemy, ale ja nie mam zamiaru pierwsza do niego jechać, więc namawiam go na spotkanie w katowicach a potem może ja go odwiedzę :D

A wydawało mi się że się juz znacie z reala no ciekawe co z tego spotkania wyniknie XD ...
dynaminka
dynaminka
  9 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: A wydawało mi się że się juz znacie z reala

nieeeee.
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe co z tego spotkania wyniknie XD ..

ale śliczne zwierzątka :3
tak będą wyglądały moje i marcina dzieci.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Marzo 2015

widze duzo nowych outfitow

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

GRADEK83
GRADEK83
  11 Marzo 2015
massacre
massacre: widze duzo nowych outfitow

Cię nie było ho ho ho XD A no sporo masz do nadrobienia XD w większości Marta dodawała swoje outfity
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.