styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
RzonaSowy
RzonaSowy
  27 Febrero 2015
ZUI
ZUI: za przekleństwo z dolinką zapewne :| ehhh znając życie

od kiedy za przekleństwa są blokady?
ZUI
ZUI
  27 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Otyła Moderatorka będzie z siebie dumna?

d83dde02

Konto usunięte
Konto usunięte: od kiedy za przekleństwa są blokady?

Nie wiem, nowa tu jestem xD ale chyba od zawsze ja za to dostawałam.
ZUI
ZUI
  27 Febrero 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

A nieeee myślałam, że tylko na pisanie masz xD hahahaha a oni całkiem no to nie wiem.Pewnie coś przeskrobałaś może założyłaś sobie męskiego fejka żeby uwodzić UpiornąKolorowankę i Ci wykryli go xD Beka a ten co się z stało z jaki ona miała nick brzmiał jak łasiczka...?nie ma jej dawno? A wiem Rosiczka lol xD końcówkę spamiętałam już mi minęło zaćmienie.Co z nią kiedyś bywała na forumkach a teraz ni ma :<

RzonaSowy
RzonaSowy
  27 Febrero 2015
ZUI
ZUI: może założyłaś sobie męskiego fejka żeby uwodzić UpiornąKolorowankę i Ci wykryli go xD

taaa bo ja nie mam co robić

Idę z tego smrodu. Na balety.
ZUI
ZUI
  27 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Idę z tego smrodu. Na balety.

już ja znam te Twoje balety...

RzonaSowy
RzonaSowy
  27 Febrero 2015
ZUI
ZUI: uż ja znam te Twoje balety...

chciałabym tak. prawdziwa sztuka d83dde0d
drugi obrazek najlepszy.
RzonaSowy
RzonaSowy
  27 Febrero 2015

ktoś usunął mój podpis... no nieeee.. co się tutaj dzieje?

Kogoś boli prawda?

ZUI
ZUI
  27 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: chciałabym tak. prawdziwa sztuka

no też mi się podoba i chciałabym :< myślisz że prowadzą gdzieś kursy ? kiedyś był program że koleś uczył laski tańczyć na rurze ale to dawno.
ZUI
wpis jest ukryty
RzonaSowy
RzonaSowy
  27 Febrero 2015
ZUI
ZUI: myślisz że prowadzą gdzieś kursy ? kiedyś był program że koleś uczył laski tańczyć na rurze ale to dawno.

Prowadzą, wiem że w katowicach coś takiego jest więc pewnie i w każdym innym mieście.
GRADEK83
GRADEK83
  28 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: drugi obrazek najlepszy.

Pozycja na pająka d83dde0d
MartaKarina
MartaKarina
  28 Febrero 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Pozycja na pająka

Nie wiem, nie znam się na tym, ale wierzę Tobie, Gradku ufam Tobie, bo wiem, że znasz się na takich rzeczach d83dde09
ZUI
ZUI
  1 Marzo 2015

dzisiejszy "outfit" moich oczóFFFF tylko Marta nie kUmentuj moich brwi krzaczastych :< ale nie wyrywam ... i cóż.
MartaKarina
MartaKarina
  1 Marzo 2015
ZUI
ZUI: dzisiejszy "outfit" moich oczóFFFF tylko Marta nie kUmentuj moich brwi krzaczastych :< ale nie wyrywam ... i cóż.

Ładne masz brwi, nawet nie widać, że niewydepilowane. Ja mam podobnej grubości, ale ja wyrywam, bo jakbym nie wyrywała, to miałabym krzaki, bo mam ogólnie strasznie gęste xD
GRADEK83
GRADEK83
  2 Marzo 2015

Purpurowy jest taki wyzywający d83dde31

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.