styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
MartaKarina
  2 Marzo 2015

zobaczcie jakie ładne gacie w kwiatuszki znalazłam w szafie z majtkami d83ddc9ad83dde0a

p.s. to ja też wrzucam dla Beatki i Gradka bo kiedyś o to pytał, outfit mojego makijażu, trochę już się rozmazałam od rana bo przez deszcz szłam d83ddc97d83dde0a

GRADEK83
GRADEK83
  2 Marzo 2015

A to tylko podkreśliłaś kontury no i tusz na rzęsy ... zielone oko masz ? czy to na zdjęciu tak wyszło ?

PS
Ja bym tego gaciami nie nazwał tylko wygląda mi to na szal xD

MartaKarina
MartaKarina
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: A to tylko podkreśliłaś kontury no i tusz na rzęsy

bo ja się nigdy inaczej nie maluję.
Konto usunięte
Konto usunięte: zielone oko masz ? czy to na zdjęciu tak wyszło ?

zielone i w środku trochę brązowego
MartaKarina
MartaKarina
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: zobaczcie jakie ładne gacie w kwiatuszki znalazłam w szafie z majtkami

tyle czasu się przede mną ukrywały, caaalutkie lato d83dde0ad83ddc9a
Nawet nie wiedziałam, że jestem w ich posiadaniu, a są wspaniałe
Ten uczuć gdy szukałam podobnych w sklepach i nie mogłam znaleźć, a okazało się że mam je w szafce.
Konto usunięte
Konto usunięte: a bym tego gaciami nie nazwał tylko wygląda mi to na szal xD

xD
GRADEK83
GRADEK83
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: zielone i w środku trochę brązowego

Mutantka XD nie no fajne zestawienie kolorów
MartaKarina
MartaKarina
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mutantka XD nie no fajne zestawienie kolorów

teraz Ty pokaż swój makijaż :D
GRADEK83
GRADEK83
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz Ty pokaż swój makijaż :D

No ja nosze naturalny make-up
MartaKarina
MartaKarina
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja nosze naturalny make-up

ciekawy kolor tęczówki..
ale masz malutkie źrenice
GRADEK83
GRADEK83
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawy kolor tęczówki..

Zielone mam oczy ale na zdjęciach wychodzą nijako
Konto usunięte
Konto usunięte: ale masz malutkie źrenice

Pod światło zdjęcie robiłem
ZUI
ZUI
  2 Marzo 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

Ja Też myślałam jak Gradek, że to szal albo kawałek zasłonki z okna xD
Też przez okres gimbazy i liceum stosowałam tylko kredkę do oczu...Tusz to też nie zawsze ale czasem...
W zasadzie mocniejsze makijaże robię od 2 roku studiów.Kiedyś próbowałam z cieniami w gimbazie raz w domu na próbę ale mi się nie podobał efekt i się zepsuł w końcu cień...Jak Mariusz mi kupił kuferek z kosmetykami o taki dokładnie tylko brakuje jeszcze jednej paletki z cieniami bo 4 było, 3 te co widać i jeszcze jeden inny z zielonymi (ale i tak najbardziej lubię fiolet z różem , albo brąz z jakimś jasnym i eyeliner) to zaczęłam właśnie tak...Wcześniej kilka miesięcy przed zaczęłam mieć fazę na oglądanie takich stron z makijażami więc jak mi to przywiózł to strzał w dziesiątkę chociaż on nie wiedział że ja mam na to fazę i mogłam wypróbować sobie...Może wcześniej w gimbazie nie podobały mi się efekt bo zwykle to jeden kolor malowałam...I nie stosowałam eyelinera <3 A teraz biały cień w kącik, dwa kolory na powiekę+ eyeliner ^^ Ale też nie zawsze mi się chce jak mam dobry humor i czas to pomaluję się tak, a jak mi się nie chce to właśnie tak klasycznie jak i Ty.I to chyba najczęściej bo jak czasem na uczelnie mam rano i muszę wstać 5 coś to nie chce mi się w to bawić a czasem jak nie mam później autobusu a mam dużo czasu czekać to maluję się po prostu w łazience już na uczelni bo i tak zwykle mało ludzi jest tak rano w budynku.Chociaż ja to i tak zawszę patrzę żeby nie było nikogo bo wstydzę się malować przy kimś...W sensie głupio bym się czuła...

MartaKarina
MartaKarina
  2 Marzo 2015
ZUI
ZUI: .Jak Mariusz mi kupił kuferek z kosmetykami o

kto to Mariusz?
ZUI
ZUI: o zaczęłam właśnie tak...Wcześniej kilka miesięcy przed zaczęłam mieć fazę na oglądanie takich stron z makijażami więc jak mi to przywiózł to strzał w dziesiątkę chociaż on nie wiedział że ja mam na to fazę i mogłam wypróbować sobie...Może wcześniej w gimbazie nie podobały mi się efekt bo zwykle to jeden kolor malowałam...I nie stosowałam eyelinera <3 A teraz biały cień w kącik, dwa kolory na powiekę+ eyeliner ^^ Ale też nie zawsze mi się chce jak mam dobry humor i czas to pomaluję się tak, a jak mi się nie chce to właśnie tak klasycznie jak i Ty.I to chyba najczęściej bo jak czasem na uczelnie mam rano i muszę wstać 5 coś to nie chce mi się w to bawić a czasem jak nie mam później autobusu a mam dużo czasu czekać to maluję się po prostu w łazience już na uczelni bo i tak zwykle mało ludzi jest tak rano w budynku.Chociaż ja to i tak zawszę patrzę żeby nie było nikogo bo wstydzę się malować przy kimś...W sensie głupio bym się czuła...

Ja nie lubię się malować cieniami do oczu. Dziwnie się czuję, poza tym i tak po max 2 godzinach zbierają mi się w tym takim załamaniu na powiekach.
ZUI
ZUI: Chociaż ja to i tak zawszę patrzę żeby nie było nikogo bo wstydzę się malować przy kimś...W sensie głupio bym się czuła...

hahaha, same here. ja kiedy mam długo zajęcia na uczelni, poprawiam makijaż w kiblu, ale za zamkniętymi drzwiami, w tej kabinie gdzie jest kibel i gdzie można się zamknąć, a większość robi to przed lustrem nad umywalkami, ja bym tak nie mogła.
MartaKarina
MartaKarina
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: poprawiam makijaż

w sensie wycieram świecący ryj bibułkami matującymi i czasem na nowo nakładam podkład/krem bb, żeby ktoś sobie nie pomyślał że nie wiadomo co tam robię d83dde31
MartaKarina
MartaKarina
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: w sensie wycieram świecący ryj bibułkami matującymi i czasem na nowo nakładam podkład/krem bb, żeby ktoś sobie nie pomyślał że nie wiadomo co tam robię

to tylko ze względów estetycznych, a nie dlatego, że jestem karyniskiem które myśli tylko o tym żeby co chwilę poprawiać tapetę

(muszę dbać o swoją reputację na forum)
GRADEK83
GRADEK83
  2 Marzo 2015

Mariusz to jej brat . Ten kuferek ze sobą nosisz na uczelnie czy zabierać pędzelki ze dwa i te kolorowanki do torebki ?

MartaKarina
MartaKarina
  2 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mariusz to jej brat

d83ddc4d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.