styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
MartaKarina
  26 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Może w tym, że mu zrobisz połyk a ja nie ? xDD

no chyba ty, bo ja bym w życiu czegoś takiego nie zrobiła xD
Tak samo jak nigdy nie założę ponczoszek

Swoją drogą- głodnemu chleb na myśli, co, Beatka?d83dde03
mem0ry
mem0ry
  27 Marzo 2015

a głodny, głodnemu wypomni i inne bla, bla, bla...
Pończoszki jak dla mnie to nic zdrożnego, są seksowne tak samo jak gorsety...Ale tylko w łóżku -nie mówię że na co dzień bo wtedy przypomina się panią z pod latarni i wygląda to wieśniacko. W łóżku zaś o to chodzi żeby kusić i prowokować i można sobie pozwolić ;d Co do połyku no to nie, trzeba się szanować.

mem0ry
mem0ry
  27 Marzo 2015

Nie rozumiem Twojego wydziwiania jakoby założenie ich było czymś haniebnym...Rajstopy się nosi a co tam pończochy, w końcu po to są żeby je nosić.

MartaKarina
MartaKarina
  27 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rozumiem Twojego wydziwiania jakoby założenie ich było czymś haniebnym...Rajstopy się nosi a co tam pończochy, w końcu po to są żeby je nosić.

Hahaha, źle mnie zrozumiałaś, Beatka. Założenie ponczoszek to oczywiście nic zdrożnego. :)
Ale mi chodziło o to, że niestety nie spełnię największych marzeń Marcina, więc to wszystko raczej słaba "karta przetargowa" (:rotfl:) jeżeli chodzi o konkurowanie z Tobą (xD)
MartaKarina
MartaKarina
  27 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: .Ale tylko w łóżku -nie mówię że na co dzień bo wtedy przypomina się panią z pod latarni i wygląda to wieśniacko. W łóżku zaś o to chodzi żeby kusić i prowokować i można sobie pozwolić ;d Co do połyku no to nie, trzeba się szanować.

Also
Nigdy nie rozumiem, co seksownego jest w gorsecie, dla mnie to tandeta tak samo jak ponczoszki. Jakbym była facetem, bardziej podniecałaby mnie ładna bielizna xD
Poza tym gorset i ponczoszki brzmią niewygodnie. To zbędny balast na ciele, gorset kojarzy mi się z czymś duszącym, jak coś takiego może być seksowne?

i ile zachodu z tym przy rozbieraniu :rotfl:

bielizna>>>>gówno>gorsety i ponczoszki
GRADEK83
GRADEK83
  27 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: jak coś takiego może być seksowne?

Co kto lubi Marta co kto lubi XD
MartaKarina
MartaKarina
  29 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Co kto lubi Marta co kto lubi XD

Marcin mi już wytłumaczył, do czego służy gorset
>gorset jest po to zebys zwisow nie miala i twoje piersi ladni wygladaly
2 dni temu o 09:58

a stanik to niby od czego?
MaszSzanseDzialaj
MaszSzanseDzialaj
  30 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: sądzicie o sowa marcie w intelektualnej wersji?

kocham cie:*
MartaKarina
MartaKarina
  30 Marzo 2015
http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15652303,marta_z_hyde_to_najw
Konto usunięte
Konto usunięte: kocham cie:*

dzisiaj nic nie wstawie, bo wróciłam z dworu i mam wszystko mokre i nic mi się nie chce, idę zaraz spać d83dde14
ale kiedyś może wrzucę :) :D :P

ja cię też i nic nas nie rozdzieli marcinie :***
MartaKarina
wpis jest ukryty
mem0ry
mem0ry
  30 Marzo 2015

Mój dzisiejszy outfit
d83dde1d

MartaKarina
MartaKarina
  30 Marzo 2015

Marcinie, zgłoś się do użytkownika RexMundi!!!

Konto usunięte
Konto usunięte: Mój dzisiejszy outfit

ale wielkie cycki xD
mem0ry
wpis jest ukryty
mem0ry
mem0ry
  30 Marzo 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: ale wielkie cycki xD

no takie są mimo, że mam stanik ^^ w sumie to w czarnych ubraniach nie widać żeby aż tak...w sensie w czerni wyglądają na małe i normalne.Dlatego właśnie może gorset byłby odpowiedni co by zapobiegać przyciąganiu grawitacyjnemu :|
MartaKarina
MartaKarina
  30 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ot???

dobry telefon xD
Konto usunięte
Konto usunięte: no takie są mimo, że mam stanik ^^ w sumie to w czarnych ubraniach nie widać żeby aż tak...w sensie w czerni wyglądają na małe i normalne.Dlatego właśnie może gorset byłby odpowiedni co by zapobiegać przyciąganiu grawitacyjnemu

są wieeeeeeeeelkie. jaki to rozmiar? E?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.