styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
MartaKarina
  30 Marzo 2015

teraz tak patrzę i się zastanawiam.. czemu marcin ma biała ciało i pomarańczową twarz? czy to światło tak pada?

mem0ry
mem0ry
  30 Marzo 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

oj przestań ;c Ty chyba nie widziałaś wielkich...Jak Ewy Sonet czy coś, aczkolwiek to nie jest fajne :|
No zgubił chyba gdzieś zakrywkę tylną :D że też mu bateria nie wylatuje ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: czemu marcin ma biała ciało i pomarańczową twarz?
Faktycznie dziwnie to wygląda ale pewnie tak wina oświetlenia/ bo jakie inne racjonalne wytłumaczenie :d sam mi wysłał te zdjęcia
MartaKarina
MartaKarina
  30 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty chyba nie widziałaś wielkich..

widziałam
Konto usunięte
Konto usunięte: No zgubił chyba gdzieś zakrywkę tylną :D że też mu bateria nie wylatuje ;d

on już zdjęcia tym telefonem chyba ze 2 lata robi, że też jeszcze nie spadł z rowerka xD
mem0ry
mem0ry
  30 Marzo 2015

Ja tam też swój telefon obecny mam z 5 lat(chociaż zapomniałam jakim kodem się to sprawdzało gdzie pokazywało datę dokładną coś z zerami było) ;d poprzedni miałam 6...W sumie trzymam aż się zepsuje i przestanie działać wcześniej nie wymieniam ;d Ale nic z niego nie odleciało xD W sensie myślałam nad zakupem nowego tylko dlatego że zdjęcia 5 Mpix a nie 2 czy tam ileś ;d bo na zajęciach jeśli chcieć robić zdjęcia prezentacji gdy się nie nadąża pisać...Ale przeżyłam bez tego.

MartaKarina
MartaKarina
  30 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: W sensie myślałam nad zakupem nowego tylko dlatego że zdjęcia 5 Mpix a nie 2 czy tam ileś ;d bo na zajęciach jeśli chcieć robić zdjęcia prezentacji gdy się nie nadąża pisać...Ale przeżyłam bez tego.

teraz telefony mają aparaty i po 20 mpx te najlepsze z Sony :D

____

btw, co sądzisz Beatko o nowej fryzurze mojego misiaczka? :)))

MartaKarina
MartaKarina
  30 Marzo 2015

:)))
mem0ry
mem0ry
  30 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: btw, co sądzisz Beatko o nowej fryzurze mojego misiaczka? :)))

ładnie xD na pewno sprawia uśmiech na twarzach przechodniów podczas spaceru ;d
MartaKarina
MartaKarina
  30 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: na pewno sprawia uśmiech na twarzach przechodniów podczas spaceru ;d

To prawda, dużo ludzi ją zaczepia po drodzed83dde03
MartaKarina
MartaKarina
  30 Marzo 2015

Gdzie jest marcin? tęsknie za nim :(((

GRADEK83
GRADEK83
  30 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: na pewno sprawia uśmiech na twarzach przechodniów podczas spaceru ;d

Ja sie boje tych małych piesków zawsze to wyleci i szczeka na wszystko i na wszystkich takie niewyżyte krzykacze XD
mem0ry
mem0ry
  30 Marzo 2015

Też tego nie lubię...Jestem wściekła gdy idę i widzę że jakieś latają, wtedy przeklinam tych wieśniaków w duchu, którzy je nie uwiążą bądź w kojcu niechby latały czy tylko po podwórku przy zamkniętej bramie.W sobotę wyleciała mi zgraja może z 4 psy, takiej "watahy" nie lubię najbardziej.No ale jakoś sobie poleciały dalej popatrzyły na mnie ja na nich w sumie trochę dalej były i na szczęście nie szły za mną.Gdy byłam mniejsza i chodziłam do podstawówki to nie bałam się aż tak psów jak teraz.Po prostu nie ufam obcym psom i tyle.Do swoich dwóch mam ograniczone zaufanie.
I naprawdę mnie szlag trafia jak widzę, że idzie jakaś tępa paniusia z pieskiem do sklepu czy nawet do lasu na grzyby i jakiekolwiek inne miejsca bez kagańca chociażby...
Była u nas kiedyś taka sytuacja że dwoje ludzi wybrali się z dzieckiem i pieskiem do lasu...Inna babka też poszła sobie z pieskiem troszkę większym i ten duży zagryzł tego małego :) to szczęście, że nie dziecko.I co wielkie oburzenie tej co zagryzł psa a prawda jest taka że obaj właściciele to ograniczone tumany były.Bo pies nie powinien się tam znaleźć (jaki sens zabierać psa do lasu, jeśli tak kochają, przecież w lesie jest dużo kleszczy, bolerioza = chora wątroba pieska =die, ale nawet myśląc właśnie o innych osobach skoro nie o własnym psie).
Dla mnie to jest chore też kocham swojego psa, ale nie zabieram go w każde miejsce ze sobą, jego miejsce jest na podwórku.I wkurza mnie taka CIEMNOTA UMYSŁOWA, która pozwala swoim psom biegać samopas bo rozumiem że czasem sam się spuści ze smyczy i zdejmie obrożę ale większość jest właśnie przyzwyczajona, że te pieski łażą za nimi i są wolne. Tych protestów żeby spuszczać psy ze smyczy też nie popieram do końca, no w sensie na wybiegu gdy jest siatka brama ok...
Jak nieraz widziałam a miałam jeszcze wtedy rottweilera to myślałam sobie w duchu, że kiedyś ja muszę go wziąć na spacer bez smyczy i patrzeć jak srają w gacie ze strachu -.- Wtedy może by to ich nauczyło rozumu.Eh...

GRADEK83
GRADEK83
  30 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Też tego nie lubię...Jestem wściekła gdy idę i widzę że jakieś latają, wtedy przeklinam tych wieśniaków w duchu, którzy je nie uwiążą bądź w kojcu niechby latały czy tylko po podwórku przy zamkniętej bramie.

No mam tak samo jak jadę rowerem przez wsie to kierwa psy luzem latają i zawsze jakiś dowali się do mnie pół biedy jak jakiś mały kundelek ale bywało że i były większe :/
Konto usunięte
Konto usunięte: W sobotę wyleciała mi zgraja może z 4 psy, takiej "watahy" nie lubię najbardziej

No te watahy to najczęściej wtedy jak jakaś suka ma cieczkę napaleńcy chodzą i kręcą się po wsi :/
Konto usunięte
Konto usunięte: .Bo pies nie powinien się tam znaleźć (jaki sens zabierać psa do lasu, jeśli tak kochają, przecież w lesie jest dużo kleszczy, bolerioza = chora wątroba pieska =die, ale nawet myśląc właśnie o innych osobach skoro nie o własnym psie).

No masz rację jak miałem psa to zawsze miałem go na oku ludzi nie atakował ale kto by tam jamnika sie bał XD
MartaKarina
MartaKarina
  31 Marzo 2015

Macie rację, takie małe pieski wbrew pozorom bywają groźne d83dde09
Sąsiadka mojej babki ma małego yorka, jakąś miniaturkę, w mini torbie na zakupy by się to zmieściło. Zawsze jak mnie widzi to mnie profilaktycznie gryzie w nogę xD A nawet tego czegoś nie dotykam, nie zwracam na nie uwagi (nawet nie miałabym przyjemności, bo brzydkie to i ma ryj jak szczur xd)
całe szczęście, że nie spotykam ich często.

Ale skoro już mowa o kagańcach, to w sumie z drugiej strony nie wiem nawet, czy istnieją kagańce dla takich małych psów

MartaKarina
wpis jest ukryty
GRADEK83
GRADEK83
  31 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: kolegę sowę marcina!

Od kiedy to nauczycielka spoufala się z uczniami :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.