styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
danda
danda: na pewno jest mało

danda
danda
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: danda: na pewno jest mało

od tyłu jesteś ok albo pod "pierzynką z gazety wyborczej"
ZUI
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
danda
danda: d tyłu jesteś ok albo pod "pierzynką z gazety wyborczej"

ale twarz podobna do twojej, co?

no dodaj zdjęcie, to porównamy. ja twoje zdjęcia widziałam, więc wiem co mówię.
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
ZUI
ZUI: dealny prezent dla Marcina, pisał że mu się taki

wyślę mu jutro kurierem
danda
danda
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: danda: d tyłu jesteś ok albo pod "pierzynką z gazety wyborczej" ale twarz podobna do twojej, co? no dodaj zdjęcie, to porównamy. ja twoje zdjęcia widziałam, więc wiem co mówię.

obawiam się że dano mnie tutaj nie widziałaś haha jakieś 5 lat
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015

dobra idę stąd, bo znów czuję, że już za długo tu siedzę i znowu to forum mi uderza na mózg przez takich podludzi jak brydzia

dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
danda
danda: obawiam się że dano mnie tutaj nie widziałaś haha jakieś 5 lat

chyba 5 dni, a może nawet nie. ja nie jestem tak głupia jak twoje czatowe koleżanki, słonko :zabawa:
danda
danda
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba 5 dni, a może nawet nie. ja nie jestem tak głupia jak twoje czatowe koleżanki, słonko

że co??? haha 270b czatowy przegrywie bo ja na czacie nigdy nie byłam nie jestem aż tak zdesperowana jak ty żeby tam szukać sobie bolca
danda
danda
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: GRADEK83: Zablokowali ten temat ale nagranie słyszałem prawie jak z książki Twarze Greya Marcin na pewno będzie zadowolony z tego nagrania Jakiś debil zablokował, więc tutaj, na lepszym dziale, na Modzie i Smrodzie, będziemy celebrować urodziny Sowy Marcina. Zapraszam życzmy temu wspaniałemu człowiekowi wszystkiego co najlepsze :))))https://clyp.it/0hkur23cma urodziny dopiero jutro, ale już dziś zacznijmy zabawę!

ale łyyyydaaa ło matko sądząc po jej rozmiarach masz jakieś 150 kg żywej wagi.
GRADEK83
GRADEK83
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a wy co, dalej ze swoimi leniwymi dupskami przed kompe?

Wieszałem suszarkę do prania na balkonie XD Zaczerpnąłem świeżego powietrza XD
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
danda
danda: e co??? haha czatowy przegrywie bo ja na czacie nigdy nie byłam nie jestem aż tak zdesperowana jak ty żeby tam szukać sobie bolca

ja jebe, ona myśli, że może mnie nabierać jak swoją psiapsiułke kaśke xDDD
danda
danda: ale łyyyydaaa ło matko sądząc po jej rozmiarach masz jakieś 150 kg żywej wagi.

>to coś myśli, że to moje zdjęcie
xddd
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Czerwone_po%C5%84czoszki_i_szpileczki_-_003.JPG

a wystarczyło skopiować linka z obrazka.
ech, brydzia, bystra żeś jak woda w publicznym klozecie
Konto usunięte
Konto usunięte: Wieszałem suszarkę do prania na balkonie XD Zaczerpnąłem świeżego powietrza XD

ciężkie zajęcie, pobudzające do wysiłku fizycznego d83dde03
GRADEK83
GRADEK83
  17 Marzo 2015
ZUI
ZUI: idealny prezent dla Marcina

Oryginalny prezent nie powiem XD
GRADEK83
GRADEK83
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ciężkie zajęcie, pobudzające do wysiłku fizycznego

nie za ciężkie aczkolwiek trzeba mieć zdolności manualne to całe ustawianie sznurków łapanie poziomu XD
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie za ciężkie aczkolwiek trzeba mieć zdolności manualne to całe ustawianie sznurków łapanie poziomu XD

u mnie w suszarce są metalowe pręty i nic nie trzeba ustawiać.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.