styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
MartaKarina
  6 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Widziałem Twój wątek o tym, ale jestem przekonany, że to Wasze dziwne zabawy.

Wierz lub nie, może za jakiś czas usłyszysz o nim przez przypadek w tv. No chyba, że jesteś gorliwym fanem tego programu, wtedy nie będziesz musiał się nawet wysilać.
btw,

Może Darek też wreszcie sobie wstawi tego brakującego zęba z przodu jak się zakocha dzięki programowi xD
mem0ry
mem0ry
  6 Abril 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
dzisiejszy outfit oczÓF (brąz i czarny eyeliner moje ulubione połączenie <3 )
policjan
policjan
  6 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: jesteś gorliwym fanem tego programu

Raczej średnio:)
MartaKarina
MartaKarina
  6 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: aczej średnio:)

No cóż, pozostaje tylko w takim razie liczyć na łut szczęścia, może przy okazji gdzieś o tym usłyszysz :))
Konto usunięte
Konto usunięte: dzisiejszy outfit oczÓF (brąz i czarny eyeliner moje ulubione połączenie <3 )

Wspaniale d83dde0d
Masz piękną oprawę oczu :)))))

P.s. nie podlizuję się, mówię jak jest. Widziałam sporo dziewczyn nieurodziwych pod tym względem, mających świńskie oczka z rudymi rzęsami i brwiami jak po chemii, a takie brwi jak Twoje/moje wyglądają cudownie i profitem jest posiadanie tak ładnej oprawy oczu. (nie trzeba malować :))
MartaKarina
MartaKarina
  6 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: P.s. nie podlizuję się, mówię jak jest. Widziałam sporo dziewczyn nieurodziwych pod tym względem, mających świńskie oczka z rudymi rzęsami i brwiami jak po chemii, a takie brwi jak Twoje/moje wyglądają cudownie i profitem jest posiadanie tak ładnej oprawy oczu. (nie trzeba malować :))

Chociaż niestety ma to też swoje ciemne (i to dosłownie xD) strony. Nie wiem czy masz tak jak ja, ale mi rosną na nogach strasznie ciemne i gęste włosy, latem muszę co 2 dni depilować, a jak się ze 2 tygodnie nie golę, to aż głupio mi patrzeć na własne nogi :rotfl:

*słyszałam, że to wszystko ma niby ze sobą jakiś związek :D
MartaKarina
MartaKarina
  6 Abril 2015

echhh, na pussy w sumie to samo :/
tylko pod pachami mi nie rosną jakoś intensywnie, ale może to przez to, że do końca gimbazy w tym miejscu w ogóle mi nie rosły

MartaKarina
MartaKarina
  6 Abril 2015
http://kobiecosc.info/ciekawostki-temat-owlosienia-intymnego/

Beatka, łap, ciekawy artykuł :))))
mem0ry
mem0ry
  6 Abril 2015

Ja z nogami mam to samo i wiesz z czym jeszcze co CI pisałam ;x to bym uznała za minus...

MartaKarina
MartaKarina
  6 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja z nogami mam to samo i wiesz z czym jeszcze co CI pisałam ;x to bym uznała za minus...

No niestety, często takie rzeczy działają na zasadzie "coś za coś" :D
Ja jednak wolę gęste owłosienie na ciele od świńskiego ryjka d83dde03

właśnie a propo tego, ten jeden rolnik z programu miał taki właśnie "świński ryjek", moja babka tak to nazwała xD Powiedziała: "ło świnio, tyn to jes ryży, a jakie mo ryże brwi, jak świniak wyglondo, takie świńskie łocy"- bo moja babka właśnie tak trochę po śląsku gada, więc miało to tym bardziej komiczny efekt :rotfl:

MartaKarina
MartaKarina
  6 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiedziała: "ło świnio, tyn to jes ryży, a jakie mo ryże brwi, jak świniak wyglondo, takie świńskie łocy"-

a mój komentarz na to w odpowiedzi- ale przynajmniej ma wszystkie zęby xD
mem0ry
mem0ry
  6 Abril 2015

ogólnie to on chyba hoduje świnie z tego co pamiętam i bardzo czyste i zadbane...:D
Oj tam, na urodę nie ma się zbytnio wpływu jeszcze dziewczyny to się podmalują faceci cóż nie mają specjalnie możliwości ingerencji w nią...

MartaKarina
MartaKarina
  6 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie to on chyba hoduje świnie z tego co pamiętam i bardzo czyste i zadbane...:D

ciągnie swój do swego :rotfl:
któryś tam miał pełno świnek, nawet się śmialiśmy, że jakbym została żoną rolnika, to nasz pies miałby się z kim bawić, ale już nie pamiętam który to był rolnik. Może on.
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj tam, na urodę nie ma się zbytnio wpływu jeszcze dziewczyny to się podmalują faceci cóż nie mają specjalnie możliwości ingerencji w nią...

No i tutaj masz rację. Z drugiej strony dziwnie byłoby, jakby facet zaczął się malować. No niestety, jak facet urodzi się się niezbyt atrakcyjny z twarzy (nie mówię, że brzydki, bo ludzie są brzydcy tylko wtedy, kiedy mają jakieś duże deformacje twarzy), to nie mają zbyt dużego pola manewru. Mogą wtedy jedynie nadrobić sylwetką czy fajnym stylem ubierania się, chociaż jak są niscy, to dla wielu kobiet i tak lipnie.
Cóż, ja do niedawna twierdziłam, że "brzydkiej" kobiecie makijaż też zbyt wiele nie pomoże, bo jednak trzeba mieć jakieś naturalne podstawy, ale po zobaczeniu zdjęć "przed i po" niektórych artystek doszłam do wniosku, że nawet z kupy można wyrzeźbić coś ładnego przy odpowiednich umiejętnościach. Teraz niektóre zmieniają sobie kształt nosa za pomocą brązerów i rozświetlaczy, zmieniają rysy twarzy. Kto by pomyślał, że za pomocą proszku (bo czym innym są te wszystkie malowidła) jest to możliwe?
W sumie trochę współczuję płci męskiej, bo na ulicy widzą loszkę jak z okładki, a po bliższym poznaniu jak ją zobaczą bez makijażu, bez charakteryzacji, to widzą maszkaryndę, zupełnie niepodobną do pierwotnej, a raczej ulepszonej wersji, którą widzieli wcześniej :D
mem0ry
mem0ry
  6 Abril 2015

no wiem o czym mówisz xD to konturowanie twarzy :D ale wygląda to fajnie... :) tyle że fakt oszukane to mocno.

GRADEK83
GRADEK83
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: faceci cóż nie mają specjalnie możliwości ingerencji w nią

Zdziwiła byś się XD
https://www.youtube.com/watch?v=Dmc5SEslJpY
mem0ry
mem0ry
  7 Abril 2015

ahahahaha Ty tak lubisz śledzić takie rzeczy to pewnie też tam...działasz :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.