styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarina
MartaKarina
  8 Abril 2015

Wooow, brawo Togepii ;D
Jedna, która mnie rozgryzła. Tak na serio to wrzuciłam to zdjęcie dla żartów, przecież to oczywiste, że pies nie je ze stołu, a tym bardziej nie posługuje się sztućcami. Chociaż kto wie, co by było, gdyby potrafił. No ale co zrobić, niektórzy jak zwykle potraktowali sprawę zbyt poważnie, więc pozwoliłam sobie pociągnąć za haczyk i trochę potrollować. Oczywko nie wszystko, co pisałam na ten temat jest trollingiem, trollowałam jedynie na temat jedzenia z psem przy jednym stole. Prawda jest taka, że zadbany, czysty pies nie ma na sobie więcej bakterii, niż człowiek po kilkugodzinnym przebywaniu w miejscach, gdzie chcąc nie chcąc ma kontakt z ludźmi, przemiotami, których dotykali, toalet, z których korzystali, ze stołków, na których siedzieli. Tak jak mówiłam, to, co powierzchownie wyglada na czyste, wcale takie nie musi być i nie jest. Ciekawa jestem, co ile są myte/wycierane/odkażane rurki w tramwajach o które pewnie się podtrzymujecie albo siedzenia, zwłaszcza te materiałowe. I tutaj nie wystarczy przejechanie zwykłą szmatką, żeby pozbyć się bakterii, które zostawił po sobie jakiś ochlaptus. Ale po co ten monolog, skoro takie rzeczy są- powinny być oczywiste? Jak widać, nie wszystko i nie dla każdego :D

MartaKarina
MartaKarina
  8 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawda jest taka, że zadbany, czysty pies nie ma na sobie więcej bakterii, niż człowiek po kilkugodzinnym przebywaniu w miejscach, gdzie chcąc nie chcąc ma kontakt z ludźmi, przemiotami, których dotykali, toalet, z których korzystali, ze stołków, na których siedzieli. Tak jak mówiłam, to, co powierzchownie wyglada na czyste, wcale takie nie musi być i nie jest.

ach, i argument, że człowiek myje ręce po przyjściu a pies nie, jest dla mnie inwalidą. musiałby się chyba cały odkażać, łącznie z ubraniem, którego zapewne większość nie zdejmuje w całości zaraz po przyjściu. a bakterie się przenoszą i żyją sobie trochę. niektórym się wydaje, że umycie rąk jest równoznaczne z wyzbyciem się wszelkich zarazków xD a przecież nie jest tak, co?
MartaKarina
wpis jest ukryty
FioletowyAlbin
Reputacja: -48 | BluzgometrTM: 1
FioletowyAlbin
  9 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: FioletowyAlbin: Myślałem że dziewczyny lubią ŁADNYCH chłopców

Nie wiem jak inne kobiety,ale ja wolę mężczyznę który ma mniej kosmetyków niż ja d83ddc93
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  10 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Wooow, brawo Togepii ;D Jedna, która mnie rozgryzła.

ja taka mądra. :3 263a
Mam nadzieje, że te owoce w koszyczku to też żart. :D
Konto usunięte
Konto usunięte: myte/wycierane/odkażane rurki w tramwajach o które pewnie się podtrzymujecie albo siedzenia

o nie!d83dde16 jak jadę to zazwyczaj staram się o tym nie myśleć i nie siadać. Zawsze mam w torebce ten żel do mycia rąk bez wody, wiem, że zbyt wiele on nie daje, ale zawsze coś. :D

On n’est jamais content là où on est.

GRADEK83
GRADEK83
  11 Abril 2015

Jak to jest że kobieta dosyć otyła nie jest otyła na twarzy

MartaKarina
MartaKarina
  11 Abril 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam nadzieje, że te owoce w koszyczku to też żart. :D

Za to akurat nie mogę ręczyć, bo nie wiem, co ostatecznie się w tym koszyczku znalazło, średnio mnie to obchodziło, tym bardziej, że koniec końców i tak nie poszłam na święcenie, tylko mame wzięła koszyczek i poszła z tym sama.
Tak czy inaczej, wydaje mi się, że owoce w koszyczku wielkanocnym nie są jakąś wielką "dewiacją".
Konto usunięte
Konto usunięte: nie! jak jadę to zazwyczaj staram się o tym nie myśleć i nie siadać. Zawsze mam w torebce ten żel do mycia rąk bez wody, wiem, że zbyt wiele on nie daje, ale zawsze coś. :D

Czasem jak jakiś żul wejdzie do autobusu/tramwaju, to nie da się nie myśleć. ;__; Zresztą już tylu syfiarzy i śmierdziuchów "spotkałam" w środkach komunikacji miejskiej, że ta świadomość jest już we mnie chyba głęboko zakorzeniona i nie łudzę się, że tej rurki którą dotykam nigdy wcześniej nie dotykał jakiś żul. :rotfl:
Też kiedyś nosiłam w torebce ten płyn, ale już przestałam. Ale jeżeli mam możliwość, pierwsze co robię po dotarciu, to mycie rąk.
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak to jest że kobieta dosyć otyła nie jest otyła na twarzy

Ona jest otyła nawet w "apetyczny" sposób :D Wiem, że otyłość jest kontrowersyjna i większość płci męskiej tak czy tak by ją wyzwało od morświnów i opluło, ale moim zdaniem to nie gorsze niż wychudzona dziewczyna z płaską dupą i cyckami. Do tego ma bardzo ładną twarz. Naprawdę wolałabym ją niż jakieś wychudzone dziewczątko ze szczurzą gębą :D
MartaKarina
MartaKarina
  11 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ak to jest że kobieta dosyć ona twarzy

Normalnie. Nie wszystkie grube kobiety mają drugi czy trzeci podbródek, chociaż wiadomo, jest to bardziej prawdopodobne, niż w przypadku szczupłych kobiet.

znowu mi wyskakuje, że za długi link i muszę usuwać z posta :/ co za dziadostwo.
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  12 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak to jest

nie wiem, ale wiem, że ma źle dobrany stanik i przez to jej cycki wyglądają strasznie. W ogóle nie ogarniam jak można nosić takie małe staniki, gdzie cycki wylewają się pod brodą. :x

On n’est jamais content là où on est.

MartaKarina
MartaKarina
  12 Abril 2015

Na dwóch pierwszych zdjęciach faktycznie ma nie za dobrze dobrany stanik, ale
wcale jej cycki nie wylewają się pod brodą, po prostu ogromny ich rozmiar powoduje takie wrażenie. Większe cycki mają to do siebie, że układają się w staniku właśnie w taki sposób, co innego mniejsze, które choćby chciały, nie będą się wylewać ani pod brodą, ani w żadnym innym miejscu. Plus to, że im większe cycki, tym ciężej znaleźć idealny stanik.

GRADEK83
GRADEK83
  12 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem, ale wiem, że ma źle dobrany stanik i przez to jej cycki wyglądają strasznie. W ogóle nie ogarniam jak można nosić takie małe staniki, gdzie cycki wylewają się pod brodą. :x

To chyba chodzi o ten efekt push-up w stanikach wonderbra ale masz rację troszkę za mały.
Konto usunięte
Konto usunięte: Plus to, że im większe cycki, tym ciężej znaleźć idealny stanik.

To raczej minus aczkolwiek teraz staja sie modne sklepy z bielizną ciuchami XXL jak by nie było otyłość dosięgła i Polskę
MartaKarina
MartaKarina
  12 Abril 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: w stanikach wonderbra

Gradek... xD
Ja nawet nie wiem, co to staniki wonderbra, gdzieś już słyszałam tą nazwę, ale nie wiem co to, ale Ty widzę znasz się na wszystkim- zaczynając od makijażu, a na stanikach kończąc.
Konto usunięte
Konto usunięte: To raczej minus aczkolwiek teraz staja sie modne sklepy z bielizną ciuchami XXL jak by nie było otyłość dosięgła i Polskę

Ja jakoś nie widuję takich sklepów, jeden widziałam, a mieszkam w raczej dużym mieście. No chyba, że są na jakichś bocznych uliczkach albo w zakamarkach, gdzie nie bywam.

Gdzie Beatka?
GRADEK83
GRADEK83
  12 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wonderbra

no nie no żartujesz sobie kobieta i nie wie XD
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja jakoś nie widuję takich sklepów, jeden widziałam, a mieszkam w raczej dużym mieście. No chyba, że są na jakichś bocznych uliczkach albo w zakamarkach, gdzie nie bywam.

Bardziej sklepy online to są gdzie nawet chyba na zamówienie szyją.
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie Beatka?

O to samo miałem pytać może na wesele się szykuje
mem0ry
mem0ry
  13 Abril 2015

Śmieszkowanie ze smutnej żaby obróciło się przeciwko mnie :|

MartaKarina
MartaKarina
  13 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: no nie no żartujesz sobie kobieta i nie wie XD

Domyślam się, że to staniki z jakimś super ekstra efektem, ale nie wiem dokładnie co to :D nawet nie chce mi się sprawdzać.
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardziej sklepy online to są gdzie nawet chyba na zamówienie szyją.

no chyba że tak.
Konto usunięte
Konto usunięte: Śmieszkowanie ze smutnej żaby obróciło się przeciwko mnie :|

czemu?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.