malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Cristiano Ronaldo

chyba Cie Pan Bog opuscil
Krycha posiada wszystkie podstawowe cechy dobrego hodowcy - idealna sylwetka o szerokich ramionach i odpowiednim umiesnieniu, rysy twarzy minimalnie odbiegaja od Golden Ratio. Uprawia zawodowo sport, w ktorym zachowana jest tak bardzo wazna dla samcow alfa podstawowa, prymitywna rywalizacja silowa i zrecznosciowa. Bezsprzecznie ma tez cechy przywodcy, dobrego aktora przy okazji ;-)
Zniewiescialy? Nigdy. Zel do wlosow i podklad nie sa w stanie tego podwazyc.
Zac Efron - kto to jest?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  16 Marzo 2013
massacre
massacre: chyba Cie Pan Bog opuscil Krycha posiada wszystkie podstawowe cechy dobrego hodowcy - idealna sylwetka o szerokich ramionach i odpowiednim umiesnieniu, rysy twarzy minimalnie odbiegaja od Golden Ratio. Uprawia zawodowo sport, w ktorym zachowana jest tak bardzo wazna dla samcow alfa podstawowa, prymitywna rywalizacja silowa i zrecznosciowa. Bezsprzecznie ma tez cechy przywodcy, dobrego aktora przy okazji ;-) Zniewiescialy? Nigdy. Zel do wlosow i podklad nie sa w stanie tego podwazyc.

Mam co do niego po prostu inne odczucia i to się nie zmieni. To dla mnie narcyz i laluś, więc dla mnie jest właśnie zniewieściały. :)

massacre
massacre: Zac Efron - kto to jest?

Gwiazdka Disneya.
w00tjump
w00tjump
  16 Marzo 2013

a ja bym sie do vin diesela dorwala, oj tak:w00t:
chudzi sa dla mnie najnormalniej w swiecie obrzydliwi - kojarzy mi sie to z pedofilia:ninja:

massacre
massacre
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: To dla mnie narcyz i laluś

tu nie zaprzecze, bo odbieram go podobnie. Nie mniej jednak inaczej chyba interpretuje slowo "zniewiescialy", bo do niego mi nie pasuje.
Konto usunięte
Konto usunięte: Gwiazdka Disneya

nic dziwnego, ze nie wiem co to za jeden. Pewnie wyglada jak Justin Bieber?
Konto usunięte
Konto usunięte: chudzi sa dla mnie najnormalniej w swiecie obrzydliwi

obrzydliwy to jest cuchnacy brudas ze zgnilymi zebami, brudem za paznokciami i wszami we wlosach.
chudzi sa po prostu mniej atrakcyjni :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: kojarzy mi sie to z pedofilia

jakie porownanie :Rotfl:
choc nie lubie jak moj sie totalnie na gladko goli na twarzy, mam wrazenie ze caluje chlopca :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  16 Marzo 2013

Młode się nie znają, nie wiedzą co dobre !

massacre
massacre
  16 Marzo 2013
Psyche30
Psyche30: Młode się nie znają, nie wiedzą co dobre !

sa po prostu latwiejsze do zaspokojenia :swir:

w00tjump
w00tjump
  16 Marzo 2013
massacre
massacre: obrzydliwy to jest cuchnacy brudas ze zgnilymi zebami, brudem za paznokciami i wszami we wlosach. chudzi sa po prostu mniej atrakcyjni

kiedys probowalam z fajnym, z twarzy przystojnym, ale naprawde chudym facetem, koszmar jakis, doslownie mnie w lozku odrzucalo, nigdy wiecej:ninja:
chyba to po prostu ja mam taka masakryczna reakcje na chudych, ale tego akurat nie zniose:nie:
massacre
massacre: jakie porownanie choc nie lubie jak moj sie totalnie na gladko goli na twarzy, mam wrazenie ze caluje chlopca

no chlop ma byc chlop, no!
miesnie i zarost:zakochany:

teraz sie z nieeeezlym okazem spotykam, startowal kiedys w zawodach kulturystycznych i ciagle trenuje, ubrania to zbrodnia w tym przypadku:w00t:
Babsy
Babsy
  16 Marzo 2013

ja tam bym sie na gostka nadziala :mrgreen:

Paulinessa
Paulinessa
  16 Marzo 2013
massacre
massacre: nic dziwnego, ze nie wiem co to za jeden. Pewnie wyglada jak Justin Bieber?

http://pu.i.wp.pl/k,NTcwMjEzNDUsODM3NzMz,f,zac-efron-vanessa-hudgens.jpg

no coś takiego, tylko starszy.
Paulinessa
Paulinessa
  16 Marzo 2013

Ale mam podły nastrój. Nawet pomimo nawału nauki postanowiłam wszystko odłożyć chociaż do poniedziałku...

styka51
styka51
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale mam podły nastrój.

Ja też... po prostu czuję się i wyglądam tak:

plus pryszcze, cellulit i ogólnie ujnia z patatajnią -,-
Paulinessa
Paulinessa
  16 Marzo 2013

Też mam teraz problemy ze skóra, wydaje mi się, że to stres. Do tego tylko czekam żeby skończyć ten licencjat i dać sobie na razie spokój z filologią, bo już nie mogę, nie mogę na to patrzeć.

Do tego, naskoczyłam nie wiadomo czego na mojego najlepszego kolegę wczoraj i jest mi strasznie głupio teraz, bo to najbliższa mi osoba obecnie, oprócz rodziny, a ja się tak zachowuję....

Paulinessa
Paulinessa
  16 Marzo 2013

dobra, już mi przeszło :rotfl:

massacre
massacre
  16 Marzo 2013

Kojarze go z jednego filmu, jaki z nim ogladalam. Jakis romantyczny gniot nafaszerowany gwiazdami takimi jak Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Robert De Niro, musialam obejrzec :D
I fota wyzej jest chuba nawet z tego filmu.
Nie wiem co w nim zniewiescialego, bo widzialam go tylko tam. Mysle, ze moze sie podobac. Jego kolor oczu jest oryginalny.

massacre
massacre
  16 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, już mi przeszło

Odezwal sie czy go przeprosilas?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.