malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  15 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Tzn nie wiem czy to jest aż tak śmieszne.

Nie mówię, że śmieszne. Tylko jak u mnie jest czasem zasypane tak, że pług nie może przejechać, ciągniki to samo i śniegu praktycznie pod okna, to spoko i afery na całe PL nie robią, a to o :lol:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  15 Marzo 2013

Paulinessa nie kłamie, wschód się kłania, zasypane jest a w nocy to nawet nam prąd odłączyli bo taka była zawierucha że masakra :ziober2:

Paulinessa
Paulinessa
  15 Marzo 2013
styka51
styka51: Tylko jak u mnie jest czasem zasypane tak, że pług nie może przejechać, ciągniki to samo i śniegu praktycznie pod okna, to spoko i afery na całe PL nie robią, a to o

u mnie też tak bywa, szczególnie, że też mieszkam na wsi.Ale to się i tak nie umywa do tego dzisiaj! :D
Psyche30
Psyche30: Paulinessa nie kłamie, wschód się kłania, zasypane jest a w nocy to nawet nam prąd odłączyli bo taka była zawierucha że masakra

U mnie nawet teraz był odłączony na ok godzinę :)
Paulinessa
Paulinessa
  15 Marzo 2013

Nie mam prezentu dla taty na imieniny i dla bratowej na urodziny :smutny:

i z tego powodu nakrzyczałam właśnie na mojego ulubionego kolegę przez telefon
:crylol:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Marzo 2013
Psyche30
Psyche30: a rzuca się w oczy

sama jej miniaturka sklania do wejscia na jej profil, nie?
z marketingu i PR dalabym jej piatke :Rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  15 Marzo 2013
massacre
massacre: z marketingu i PR dalabym jej piatke

O jaaaaaaaaaaaaaa :crylol:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  15 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubelszczyzna, pozdrawiam, jestem kompletnie, kompletnie odcięta od świata. Co się dzieje na dworze

Widzę każdy przeżywa to samo. Miałam jechać do Lublina dzisiaj, dałam radę przejechać tylko 15km bo dalej to masakra. Ale prądu jeszcze nie odłączali.. :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  15 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: No praktycznie nie da się wyjśc z domu, jest tyle śniegu i taaaka zawierucha. Póki co nawet nie ma sensu odśnieżać, bo za chwilę jest to samo....

:wtf: Grubo, u nas leżą jedynie resztki śniegu. Za to wieje, że się iść nie da, ale ważne, że ten wiatr śniegu ze sobą nie niesie jak u Was...
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  15 Marzo 2013
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

Śnieg sprzedam, tanio! Możliwość negocjacji ceny i kupna w ilościach hurtowych! Dopiero napadał, świeży, co chwilę nowa dostawa! Szybko szybko! :rotfl:
Kolejna mieszkanka zasypanego wschodu pozdrawia. Ten fakt by tak nie dziwił, gdyby w kalendarzu nie było daty 15 marca. :D
Wróciłam z połowy drogi na uczelnię, bo mi zadzwonili, że zajęcia odwolane, bo wykładowca chce dotrzeć w jednym kawałku do domu. Szłam tyłem, środkiem drogi, i tak nic nie mialo szansy mnie potrącić, bo miasto i uliczki między blokami wymarły. Minęły mnie ze 3 samochody, kiedy właziłam na chodnik w śnieg po kolana. Ubrania nadal się suszą... :rotfl:

Edit: Dodam, że prąd i internety mam, to jeszcze jakoś żyję. W razie odłączenia mam książki, ale i tak jestem w dupie - żadnej świeczki, a po tealighty nie drgnę z domu żeby nie wiem co. :rotfl:

mirra20
mirra20
  15 Marzo 2013

ja wracałam z Lublina 5h po prostu bajka:D

massacre
massacre
  15 Marzo 2013

Pociesze Was i powiem, że w Londynie wiatr i mało mi głowy nie urwał a idąc po ulicy dostałam od wiatru po twarzy gazetą i pudłem po płatkach kukurydzianych :mrgreen: Ktoś sie pisze na zbiorową emigrację na Malediwy?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  15 Marzo 2013
massacre
massacre: Pociesze Was i powiem, że w Londynie wiatr i mało mi głowy nie urwał a idąc po ulicy dostałam od wiatru po twarzy gazetą i pudłem po płatkach kukurydzianych

to u nas podobnie z tym że oprócz wiatru dostaje śniegiem w twarz jak na Syberii
massacre
massacre: Ktoś sie pisze na zbiorową emigrację na Malediwy?

marzę o tym :zakochany:
mirra20
mirra20
  15 Marzo 2013

Specjalna relacja z mojej drogi powrotnej do domu

massacre
massacre
  15 Marzo 2013

Mirra, nie chcesz mlodego na wakacje? Wiesz jakby sie cieszyl na taka ilosc sniegu? OOOO

mirra20
mirra20
  15 Marzo 2013
massacre
massacre: Mirra, nie chcesz mlodego na wakacje? Wiesz jakby sie cieszyl na taka ilosc sniegu? OOOO

no problemo tylko wiesz, ja nie wiem jak długo ten śnieg się utrzyma, więc musiałabyś się pośpieszyć:P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.