Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1884 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Zauważyłam właśnie jakieś zmiany. Generalnie wieje mi to, ale w oparciu o porównanie obecnych modów z poprzednimi wydaje mi się, że selekcja jest dużo mniej restrykcyjna niż kiedyś.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie jestem na bieżąco ze zmianami teraz, paru rzeczy mi z początku mocno brakowało, mogę przyznać z czystym sumieniem, ale już się przyzwyczaiłam :)
Słyszałyście, że zima ma być jeszcze do 3 tygodni?

Tak, słyszałam. Zimowy klimat nawet na Wyspał sie przedłużył. Nie ma co prawda w Londynie śniegu, ale w marcu spokojnie można było już w krótkim rękawku chodzić... Teraz bez rękawiczek to lipa.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
u mnie dzisiaj niebo błękitne, ale na pewno jest zimno, nie wiem na bank bo jeszcze nie wyszłam z domu ;P
kotka mi zwiała, ruje ma
Mój kot jakiś podejrzanie spokojny w tym roku W zeszłym roku skakał po zasłonach, miałam spiderkota w domu :]
Ja dzisiaj jeszcze nic pożytecznego nie zrobiłam. Mamy z J wolne, rzadkość żebyśmy mieli wspólnie. Siedzimy i nic nie robimy Pogoda do dupy... Nic sie nie chce.
ja trochę posprzątałam, pomagałam tacie i takie tam, poza tym chyba zrobię sobie małe spa w łazience, bo też nie mam co robić i mi się nudzi strasznie
Ja poszłam na zajęcia, jeden gość się spóźnił i odwołał, z drugim też odwołaliśmy, jutro wolne, bo dzień wiosny :D Siedzę, jem pizzę i cieszę się z kolejnej wygranej, która zostanie ogłoszona oficjalnie rano :D