malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: znaczy się u mnie na chodnikach ... XD

ta, jasne, ehe :rotfl:

massacre
massacre: Avante, nie jestes juz FP/ Modem?

Nomć.
Nie mam jakoś tyle czasu co wcześniej, gdzieś mi się rozłazi :)
Ale to już na początku stycznia podałam się do dymisji :rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  19 Marzo 2013

Zauważyłam właśnie jakieś zmiany. Generalnie wieje mi to, ale w oparciu o porównanie obecnych modów z poprzednimi wydaje mi się, że selekcja jest dużo mniej restrykcyjna niż kiedyś.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  19 Marzo 2013
massacre
massacre: Zauważyłam właśnie jakieś zmiany. Generalnie wieje mi to, ale w oparciu o porównanie obecnych modów z poprzednimi wydaje mi się, że selekcja jest dużo mniej restrykcyjna niż kiedyś.

Nie jestem na bieżąco ze zmianami teraz, paru rzeczy mi z początku mocno brakowało, mogę przyznać z czystym sumieniem, ale już się przyzwyczaiłam :)

Słyszałyście, że zima ma być jeszcze do 3 tygodni? :and:
mirra20
mirra20
  19 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Słyszałyście, że zima ma być jeszcze do 3 tygodni?

bosz... tylko nie to, ja już na ten padający śnieg nie mogę patrzeć:haft:
massacre
massacre
  20 Marzo 2013

Tak, słyszałam. Zimowy klimat nawet na Wyspał sie przedłużył. Nie ma co prawda w Londynie śniegu, ale w marcu spokojnie można było już w krótkim rękawku chodzić... Teraz bez rękawiczek to lipa.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

madzia2143
madzia2143
  20 Marzo 2013

u mnie dzisiaj niebo błękitne, ale na pewno jest zimno, nie wiem na bank bo jeszcze nie wyszłam z domu ;P
kotka mi zwiała, ruje ma :ninja:

massacre
massacre
  20 Marzo 2013

Mój kot jakiś podejrzanie spokojny w tym roku :ninja: W zeszłym roku skakał po zasłonach, miałam spiderkota w domu :]

mirra20
mirra20
  20 Marzo 2013
massacre
massacre: Mój kot jakiś podejrzanie spokojny w tym roku W zeszłym roku skakał po zasłonach, miałam spiderkota w domu :]

nie poczuł jeszcze wiosny:P
ja dzisiaj za to stoczyłam bój z tatą, żeby wreszcie przyczepił lustro w przedpokoju- pełen sukces:D
massacre
massacre
  20 Marzo 2013

Ja dzisiaj jeszcze nic pożytecznego nie zrobiłam. Mamy z J wolne, rzadkość żebyśmy mieli wspólnie. Siedzimy i nic nie robimy :rotfl: Pogoda do dupy... Nic sie nie chce.

mirra20
mirra20
  20 Marzo 2013
massacre
massacre: Ja dzisiaj jeszcze nic pożytecznego nie zrobiłam. Mamy z J wolne, rzadkość żebyśmy mieli wspólnie. Siedzimy i nic nie robimy Pogoda do dupy... Nic sie nie chce.

ja trochę posprzątałam, pomagałam tacie i takie tam, poza tym chyba zrobię sobie małe spa w łazience, bo też nie mam co robić i mi się nudzi strasznie
madzia2143
madzia2143
  20 Marzo 2013
massacre
massacre: Mój kot jakiś podejrzanie spokojny w tym roku W zeszłym roku skakał po zasłonach, miałam spiderkota w domu :]

Ty masz lwa a nie kota :ninja:
pijana
pijana
  20 Marzo 2013

Ja poszłam na zajęcia, jeden gość się spóźnił i odwołał, z drugim też odwołaliśmy, jutro wolne, bo dzień wiosny :D Siedzę, jem pizzę i cieszę się z kolejnej wygranej, która zostanie ogłoszona oficjalnie rano :D

madzia2143
madzia2143
  20 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Siedzę, jem pizzę i cieszę się z kolejnej wygranej, która zostanie ogłoszona oficjalnie rano :D

idź się cieszyć gdzie indziej -,-
a tak serio - co wygrałaś? ;>
pijana
pijana
  20 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: idź się cieszyć gdzie indziej -,- a tak serio - co wygrałaś? ;>

:rotfl:
Konsolę Sony PSP ;d Wpadną z 3-3,5 stówki, bo raczej sobie nie zostawię ;D
madzia2143
madzia2143
  20 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Konsolę Sony PSP ;d Wpadną z 3-3,5 stówki, bo raczej sobie nie zostawię ;D

wiesz że moja pozycja w Re jest zagrożona, zmieniła się nam kierowniczka i już dwie poleciały ;/
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.