Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1876 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
PS. Tak jak pisałam w temacie o włosach, że Paulinessa jest w mojej przeglądarce niepoprawnie i podaje Santpaulia, tak Massacre też podkreśla i podaje... Masaccie. Takie rzeczy tylko na moim kompie.

@Kiniowska Na razie jestes trzecia chętna, potrzebujemy trochę wiecej ludu do wiosłowania :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"-teksański wosk pszczeli
-olej z pestek moreli
-olej z pestek winogron
-olej z kiełków pszenicy
-witamina E
-masło Shea
-organiczny żel aloesowy
-mieszanka olejków eterycznych"
Skład kremu do rąk, rzekomo ma naprawiać i być kojący - true or false? :).
Nie mam pojęcia co to są te NICI, w każdym razie jest tylko coś takiego jeszcze:
"Cera alba (yellow beeswax), Prunus armeniaca (apricot kernel oil), Vitis vinifera (grapeseed oil), Triticum vulgare (wheatgerm oil), essential ois of Citrus vulgaris (neroli), Lavendula angustifolia lavender), Citrus limon (lemon), tocopherl (vit E)." czyli z tego co rozumiem, to samo co wkleiłem wyżej :P.
To ma być rzekomo dobry krem regenerujący zniszczony naskórek, silnie kojący etc. Skoro piszesz, że true, to kupię i sprawdzę :).

np
http://1.bp.blogspot.com/_DVlGiClHhgM/TUmWjU2mmoI/AAAAAAAABP4/Bz-VYtf32u0/s400/Iwostin+krem+lipidowy-INCI.jpg
Chodziło mi to, że czasem producent napisze, że coś zawiera np. olej kokosowy, retinol, cośtamcośtam, a potem okazuje się, że jest to na szarym końcu w składzie. :)
No bardzo możliwe i jeśli tak to tym lepiej, bo cały skład jest bardzo naturalny :)
Pauline ostatnio kupiłam taką maskę do włosów :D
taki ma skład.
prosze o analize i informacje kiedy wypadną mi włosy XD
Aqua, Cetearyl Alkohol, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Isopropyl Mirystate, Dimethicone Copolyol, Panthenol, Hydrolized Silk, Parfum, Izopropyl Alkohol, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.