agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzieki! Jeszcze w tym miechu powinnam byc w Polsce to pochodze po w/w sklepach

jedno ale: podałam Ci sklepy, w których można kupić staniki marki Freya, a są one dość drogie (ok. 200 zł za sztuke), ale powinni mieć też inne tańsze marki. najlepiej pochodzić po butikach z bielizną i popytać, teraz sa nawet polskie marki produkujące większe miseczki, ceny różne ale trafi się i za jakieś 70 albo i taniej :) zwróć uwagę, czy na szyldach tudzież witrynach sklepów nie ma przypadkiem słówka bra-fitting - polecam tam zajrzeć.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: staniki marki Freya, a są one dość drogie (ok. 200 zł za sztuke),

o kuwa, w Polsce wychodza z zalozenia ze biusciaste kobiety sa kobietami sukcesu i duzo zarabiaja? :lol:
musze przekazac mamie, ze jest underpaid :ninja:

Freya na wyspach ma ceny jak inne staniki marek Wonderbra, Triumph itp tzw klasa srednia

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  10 Agosto 2011
massacre
massacre: patrzac relatywnie do wartosci naszej waluty, owszem jest taniej :D

no właśnie

massacre
massacre: p.s. szampon po pierwszym myciu - gowno. dam mu szanse na pare kolejnych myc, a potem kupuje bilet i jade udusic agoosie

he he może jeszcze się sprawdzi
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 Agosto 2011
massacre
massacre: o kuwa, w Polsce wychodza z zalozenia ze biusciaste kobiety sa kobietami sukcesu i duzo zarabiaja? musze przekazac mamie, ze jest underpaid Freya na wyspach ma ceny jak inne staniki marek Wonderbra, Triumph itp tzw klasa srednia

no niestety, znajdzie się i cos w granicach np. 180, ale są modele powyżej 200 :( w Niemczech kupowałam Frey'ę za jakieś 40 - 50 ojro :woot: (chyba, nie pamiętam już :mrgreen: )
TheWitch
TheWitch
  10 Agosto 2011
massacre
massacre: p.s. szampon po pierwszym myciu - gowno. dam mu szanse na pare kolejnych myc, a potem kupuje bilet i jade udusic agoosie

:rotfl:
czas sie przeprowadzic :lol2:

moze zle myjesz albo za malo dajesz, badz nie trzymasz wystarczajaco dlugo na glowie :P
ja zawsze trzymam z 5 - 10 minut :P
massacre
massacre
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no niestety, znajdzie się i cos w granicach np. 180, ale są modele powyżej 200 :( w Niemczech kupowałam Frey'ę za jakieś 40 - 50 ojro (chyba, nie pamiętam już )

nie bede dyskutowac na temat wad Polski, w tej chwili jem polski chlebem z polskim maselkiem i polska wedlinka - zamykam oczy i jestem normalnie w Polsce :zakochany:
niech moj obraz pozytywnej ojczyzny zostanie chociaz na dzien dzisiejszy nie obalony :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moze zle myjesz albo za malo dajesz, badz nie trzymasz wystarczajaco dlugo na glowie :P ja zawsze trzymam z 5 - 10 minut :P

mlody mi sie wpieprzyl pod prysznic, wiec byc moze. wieczorem na spokojnie poprawie. trzymalam 5 min tak jak na opakowaniu slowo producenta rzecze. Mowisz 10min? Ty naprawde zle mi zyczysz i chcesz bym miala fioletowe wlosy? Cholero ty :ninja: :rotfl:
Potrzymam dluzej :tak:

Ile mam dac? Pol butelki? Ja zazwyczaj duze ilosci szamponow i odzywek konsumuje, wiec nie wiem :woot:

mirra20
mirra20
  10 Agosto 2011

swoje lata się już ma więc czas już chyba na jakiś podkład i puder nie chce zakładać tematu więc...
Laski co polecacie??

NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  10 Agosto 2011
massacre
massacre: nie bede dyskutowac na temat wad Polski, w tej chwili jem polski chlebem z polskim maselkiem i polska wedlinka - zamykam oczy i jestem normalnie w Polsce niech moj obraz pozytywnej ojczyzny zostanie chociaz na dzien dzisiejszy nie obalony

jako pozytyw mogę uznac fakt, iż w Polsce w ogóle zaczęły pojawiac się staniki z większymi miseczkami, bo do niedawna szczytem było E, przecież to taaakie wieeelkie! zaś F dla wielu było abstrakcją :rotfl: zobacz jak się ten nasz kraj rozwija :D
TheWitch
TheWitch
  10 Agosto 2011
massacre
massacre: mlody mi sie wpieprzyl pod prysznic, wiec byc moze. wieczorem na spokojnie poprawie. trzymalam 5 min tak jak na opakowaniu slowo producenta rzecze. Mowisz 10min? Ty naprawde zle mi zyczysz i chcesz bym miala fioletowe wlosy? Cholero ty Potrzymam dluzej

no jak mowisz, ze po 5 minutach zero efektu to raczej fioletu miec nie bedziesz na wlosach :woot:
moze moje po prostu sa podatne bardziej :woot:

massacre
massacre: Ile mam dac? Pol butelki? Ja zazwyczaj duze ilosci szamponow i odzywek konsumuje, wiec nie wiem

no ja zazwyczaj tak dosyc duzo na reke daje, daje na wlosy i jak widze, ze piana jest taka dosyc fioletowa to juz nie dodaje :woot:
aha, no i najpierw myje wlosy zwyklym szamponem, nie wiem czy to robi jakas roznice :woot:
TheWitch
TheWitch
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: swoje lata się już ma więc czas już chyba na jakiś podkład i puder nie chce zakładać tematu więc... Laski co polecacie??

estee double wear light :tak:
mirra20
mirra20
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: estee double wear light

gdzie dostanę w PL? jaka cena?
TheWitch
TheWitch
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie dostanę w PL? jaka cena?

Ja placilam 26.50 funta, tutaj: http://www.esteelauder.co.uk/templates/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT20954&PRODUCT_ID=PROD89444
niestety nie wiem gdzie w polsce mozna dostac :woot:
mirra20
mirra20
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja placilam 26.50 funta, tutaj: http://www.esteelauder.co.uk/templates/product/spp.tmpl?CATEGORY_ID=CAT20954&PRODUCT_ID=PROD89444 niestety nie wiem gdzie w polsce mozna dostac

hmmmm zapytam w sephorze może będą mieć
massacre
massacre
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czas już chyba na jakiś podkład i puder nie chce zakładać tematu więc... Laski co polecacie??

to zacznij od czegos lekkiego, nie obciazajacego cery
ja mam prawie 30 na karku i jestem dumna z tego ze pudru sypkiego nie uzywam :D

MaxFactor Miracle Touch
Max Factor Second Skin ale w bardzo malych ilosciach

A nie myslalas o tzw kremach z odcieniem? nie wiem jak to sie po polskiemu nazywa, tu to jest TINTED cream - czyli nawilza nadajac Ci lekki odcien bez krycia takiego jak daje zwykly podklad. U nas z tej serii kremy-fluidy robia No7, Olay, Clinique

Ja uzywam bo nie mam wypryskow na ryju, na impreze podklad kryjacy mocniej, jak mam wyprysk to zwykly podklad

Konto usunięte
Konto usunięte: estee double wear light

chyba zwariowalas, na poczatek ma sobie tak cere obciazyc?
spojrz na jej cere, sliczna, gladka, na uj ma tapete kryjaca nakladac?
lepiej cos lekkiego, zwlaszcza ze nie musi nic kryc :D