agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tzn 30dd/e - 28f :P

Ty masz cycki? :szok:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: Ty masz cycki?

Asia, prosze Cie :ninja: rozumiem pytac o szkole czy wyksztalcenie, albo 'co teraz robi Twoje dziecko?', ale o cycki? :nie:
:lol:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: Własnie oglądałam program Sexual Education, dwóch żydowskich gejów sie wypowiadalo na temat swojej seksualności, jeden rabin koło 80-tki, drugi koło 20-tki. Normalnie akceptowani, przez otoczenie, rodziny, synagogi do których uczeszczaja. Opowiadali o tym ze mogą być homo i mogą być religijni. Ze Bog ich kocha bo stworzył ich takich jakimi sa. Jedynym "zmartwieniem" matki tego młodego, w sumie marzeniem, ze chcialaby by jej syn miał żydowskiego partnera

mialem kiedys zyda, nigdy wiecej. warunek spotkania czy jestem zydem, no to ze byl ladny, mowie ze tak :lol: wydalo sie wieczorem, kolacja etc, pozniej wiadomo. iii

'but you arent cut, what the fuck?'

i sie wydalo xD.

co do tematu, ortodoksyjni chyba maja tylko nasrane, za to toleruja lesby, bo sperma sie nie marnuje w ich przypadku. :ninja:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  9 Agosto 2011

a tak w temacie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Noc poslubna :ninja: Delikatne, kobiece, mysle, ze sie nada:

Jutro wysylka jak dojdzie to pokaze jak wyglada w rzeczywistosci.
massacre
massacre
  9 Agosto 2011

Dziecko o tej porze powinno spać, szkół i wykształcenia brak, to juz wiem to teraz sie pytam o cycki. Następne bedzie pytanie o budowę waginy :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: Dziecko o tej porze powinno spać, szkół i wykształcenia brak, to juz wiem to teraz sie pytam o cycki. Następne bedzie pytanie o budowę waginy

Jezusku kochany :ninja:
nie ogarniam :and:

fajna koszulka? :w00t:
massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Noc poslubna Delikatne

:w00t: kojarze modelke, co to za firma? Zapomniałam nazwę, ale Polska nie? Robi mega furorę w uk w sklepach wysylkowych, mam cos w serii latino - szkoda ze dużych miseczek nie robią :(
Ale bieliznę maja Piekna :zakochany:
Bardzo dobry wybór :tak:

massacre
massacre
  9 Agosto 2011

Aaa Marta, a ponczoszki będziesz miała jakieś? :w00t:

massacre
massacre
  9 Agosto 2011

Tomasz, Twoje historie kładą moje historie z "młodości" na łopatki :rotfl:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: kojarze modelke, co to za firma? Zapomniałam nazwę, ale Polska nie? Robi mega furorę w uk w sklepach wysylkowych, mam cos w serii latino - szkoda ze dużych miseczek nie robią :( Ale bieliznę maja Piekna Bardzo dobry wybór

OBSESSIVE :-) uwielbiam :zakochany:

Ja mam B70, to jest taki uniwersalny. :-)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: Aaa Marta, a ponczoszki będziesz miała jakieś?

Tak, samonosne białe :D i blękina podwiązka, a jak :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: Tomasz, Twoje historie kładą moje historie z "młodości" na łopatki

a zobacz, mam z 5-6 lat mlodosci w zapasie, bedzie co wspominac na starosc jak mi stuknie 27 :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  9 Agosto 2011

Dokładnie, ja szalalam i juz mam w uj historii na starość :LOL: do 25 roku życia :)
Live Your life before you give life
Lub w twoim przypadku: before you adopt life :crylol:

TheWitch
TheWitch
  9 Agosto 2011
massacre
massacre: Ty masz cycki?

mikroskopijne, przeciez mowie!

massacre
massacre: Dziecko o tej porze powinno spać, szkół i wykształcenia brak, to juz wiem to teraz sie pytam o cycki. Następne bedzie pytanie o budowę waginy

:rotfl:
czekam na wydanie ksiazki vagina for dummies :rotfl:
massacre
massacre
  9 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: OBSESSIVE

Chyba jeszcze inna firma, jak znajdę to dam znać. Teraz na telefonie napiedalam i nie chce mi sie szukać ;)
Ale modelka ta sama, pamietam bo mi sie podoba :)