agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

sliczna :zakochany: uwielbiam ten kolor, taki karmelowy
sylwik
sylwik
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sliczna uwielbiam ten kolor, taki karmelowy

wlasnie sie dobrze zlozylo, bo tydzien temu kupilam karmelkowa kurtke, a nie mialam pasujacej torebki, wszytskie czarne lub zolta:mrgreen:
78zl:ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie sie dobrze zlozylo, bo tydzien temu kupilam karmelkowa kurtke, a nie mialam pasujacej torebki, wszytskie czarne lub zolta 78zl

ha ostatnio tez mialam ten problem, tez kupilam karmelową kurtke :ziober2: ale torebke mam taka kremowa / ecru wiec pasowala :-) cudne te kurteczki co?

łoł, drogo nawet :-)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Agosto 2011
Ankaa
Ankaa: 1) Torba ( ze Szczecińskiego bazarku) http://w.fotka.pl/e59d1a3d71.jpg cos w ten deseń ;)

ladny kolor, model zbyt powazny jak na moj wiek :ninja:
Konto usunięte
Konto usunięte: no to na pocieszenie torebka

fajna :D wyglada na mieciutka :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: cudne te kurteczki co?

mialam zamiar kupic szara, bardziej by mi pasowala, ale ta konkretna mnie zlapala i musialam ja miec:D
ten kolor jest naprawde fajny, ale za duzo dziewczyn chodzi w podobnym:and:

Konto usunięte
Konto usunięte: łoł, drogo nawet :-)

:rotfl:
ja potrafie pol roku non stop z jedna chodzic, z ostatnia prawie rok i dopiero sie znudzila, akurat na torebkach nie zbankrutuje...gorzej z butami:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale torebke mam taka kremowa / ecru wiec pasowala :-)

a do czarnych butow nosisz czy jakies w podobnym kolorze? :ziober2:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mialam zamiar kupic szara, bardziej by mi pasowala, ale ta konkretna mnie zlapala i musialam ja miec:D ten kolor jest naprawde fajny, ale za duzo dziewczyn chodzi w podobnym

u mnie nawet tak nie zapiedalaja :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja potrafie pol roku non stop z jedna chodzic, z ostatnia prawie rok i dopiero sie znudzila, akurat na torebkach nie zbankrutuje...gorzej z butami

o ja w sumie tez ;d torebek mam chyba 7.. i starczy.

Konto usunięte
Konto usunięte: a do czarnych butow nosisz czy jakies w podobnym kolorze?

no wlasnie kupilam sobie 4 pary butow zeby pasowaly, sandalki w cc takie ecru, takie buty na obcasie ale letnie, otwarte noski tez takie w brazie, baleriny kremowe i buty na szpilce w takim samym odcieniu jak kurtka. :ziober2:
sylwik
sylwik
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: fajna :D wyglada na mieciutka :D

jest, gdyby wiecej kieszonek miala byloby fajnie:lol:
sylwik
sylwik
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie nawet tak nie zapiedalaja :-)

niestety na krakow wtedy co byl na nie szal rzucili wiekszosc w tego typu kolorkach:and:

Konto usunięte
Konto usunięte: o ja w sumie tez ;d torebek mam chyba 7.. i starczy.

hm, 6, z czego 3 'w aktualnym uzytku' :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie kupilam sobie 4 pary butow zeby pasowaly

kazdy pretekst do kupowania butow dobry:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: buty na szpilce w takim samym odcieniu jak kurtka.

a takie w jakim sklepie? :ninja:
massacre
massacre
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a do czarnych butow nosisz czy jakies w podobnym kolorze?

czerwone, wisniowe, zielone :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jest, gdyby wiecej kieszonek miala byloby fajnie

ja ostatnio mam faze na minimal z kieszonkach, wystarcza trzy, jedna wielka, dwie mniejsze na fajki, bilet i telefon

jak mialam faze na milion kieszonek to pozniej tak bylo, ze nigdy nie wiedzialam gdzie co mam, otwieram kieszonke, a tam zamiast telefonu wysypuja mi sie tampony :ninja:

a tak, mam wielka kieszonke, w niej wszystko i po prostu grabie w poszukiwaniu czegos :rotfl:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a takie w jakim sklepie?

allegro, niestety bardzo niewygodne i noga boli.. :and: te z lewej - allegro, te z prawej CCC
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

tzn, niewygodne, wygodne w sumie, ale ja mam jeden palec u nogi większy, ten najwiekszy u lewej jest 4 mm dluzszy niz u prawej i niestety uwiera, jak dziecko mialam zlamany, wybity czy juz sama nie wiem, nie pamietam.
sylwik
sylwik
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: czerwone, wisniowe, zielone

z zielonymi by bylo pShEŚłiTaShnJeeeee!

:ninj:

massacre
massacre: jak mialam faze na milion kieszonek to pozniej tak bylo, ze nigdy nie wiedzialam gdzie co mam, otwieram kieszonke, a tam zamiast telefonu wysypuja mi sie tampony a tak, mam wielka kieszonke, w niej wszystko i po prostu grabie w poszukiwaniu czegos

moja ulubiona torba jest ogromna i ma z przodu pododawane kiesoznki i jest i tak grab i szukanie po wszystkich:D
ale za duzo rzeczy zeby grab do jednej, 5 min zanim sie znajdzie:ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: allegro, niestety bardzo niewygodne i noga boli..

a nie, fajne sa, ale moze gdzies w stacjonarnym sklepie sie nawina podobne:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: tzn, niewygodne, wygodne w sumie, ale ja mam jeden palec u nogi większy, ten najwiekszy u lewej jest 4 mm dluzszy niz u prawej i niestety uwiera, jak dziecko mialam zlamany, wybity czy juz sama nie wiem, nie pamietam.

nic tylko kupowac buty w roznych rozmiarach:rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie, fajne sa, ale moze gdzies w stacjonarnym sklepie sie nawina podobne

a nóż kupisz jeszcze jakąś inną pare szukając tamtej.. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: nic tylko kupowac buty w roznych rozmiarach

bez kitu :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011

Jak obiecałam: